• Timber
    Akkor valaszolok...
    "De ezuton kernelek, hogy ha nem vagy kepes hozzarakni a magyar jatekfejlesztes enyhen valsagos allapotahoz (melynek okai sokkal melyebbre nyulnak mint, az altalad kantalt "Stormregion szar jatekokat ad ki" ... a kovetkezo varazsszavakon gondolkozz el: Haldoklo PC-s piac, Konzolra atallas, Orszagos gazdasagi "melypont", mely egy befektetonek nem tul vonzo ...)"
    EZ a teljes idezet. Nem a Stormregionrol irtam hanem az egesz hazai jatekfejlesztesrol. Es te azota ezen ragodsz es magyarazod felre. Te semmi mas nem vagy mint egy hamis profeta. Menj el politikusnak vagy bulvarsajtosnak mert kivaloan ertesz ahoz, hogy szovegkornyezetbol kiemelt reszleteket felremagyarazz netalan tan berakj mas szovegkornyezetbe ahol total mas ertelmet nyer.

Jeff Spender fele ujsagiras igy nez ki:
    Az alany Kovács Béla, híres ember.
    Az interjú:
    JS: Üdvözlöm, igaz a hír, hogy Ön homoszexuális?
    KB: Dehogy! Én nem vagyok homoszexuális!

A cikk:
    Kovács Béla letagadja melegségét!

Szánalmas vagy Jeff... iszonyatosan. Egy aljas kis sunyi féreg, és hazudsz mint a Híradó. Semmi mást nem vagy képes csinálni csak keverni a szart. Igen szar életed lehet ha ennyire súlyos mentális gondokat okoznak neked... mert ha tetszik vagy sem... te bizony beteg vagy. Kezeltesd magad és a világ jobb lesz. Bár még jobb lenne ha nem lennél... ha soha nem is lettél volna.