• JeffeS
    Kik azok a külföldiek ? Nagybácsi meg a sógor ?
    Abból a pénzből simán lehet világmegváltás. Én két világmegváltást is összehoztam volna annyi pénzből. Ha jó kezekbe kerül, nem lógós wowos életművészek kezébe, akkor bármi lehet, a határ a csillagos ég.
    Ja, a Mytran Wars 2006ban kezdődött és állítólag még most 2009ben is csinálták. Egy laza psp-s projekt (képregények crysises múvi helyett), nem pc-s duke nukem.

"Ne kiabáld el, lehet még új külföldi irányítású, ámde magyar dolgozókkal működtetett iroda."
    Már elkiabáltam és hidd el, hogy nem lesz, sohasem. A szakmában sok volt a töltelék ember, az életművész, most ki lettek szórva és az jó.

"Amit linkeltél. Hát akkro gondolom már érezték,hogy szarban vannak és erővel akartak irányítani."

De miért ezt a magyarázatot adták ? Erővel úgy is lehet irányítani, ha nem magyarázzák meg, ha nem nevezik meg az indokot.
    Nem csak én láttam és nem csak ők látták, más is látta.
    pl."Aztán amikor felszívták a piacról az összes épkézláb magyar fejlesztőt és egy menő irodaházban béreltek egy egész emeletet, a játékaik egyre halványabbak lettek" (Forrás)