Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a csúnya 50% az elején nem kellene. Na de még befut 4 értékelés ahogy látom. Nem baj, én úgy is kipróbálom, szóval nem hátrálok meg (2007 márciusa óta várom a megjelenést, most pár értékelés nem tántorít meg😊).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

grebber

Next PC upgrade: 2022

GanXstaZoleeWrk
szerintem meg 😊

GanXstaZolee#2709

Elég szomorú, ha csak a neve adta el. (De amúgy jó játék lett, csak a gépigénye ugye.)

De a CP:CW is jó lehet. Várjuk már meg a fullt könyörgöm. JeffeS, te pláne. Ha kijött a full, várom a véleményedet róla. Meg másét is.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Láttunk, ez igaz.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Carlos
Én majdnem megvettem, de szerencsére nem tettem.
Egy jónevû is játék lehet szar, és egy kevésbé jónevû is lehet jó. Láttunk már mindkettõre példát.

Þór vígi þessi rúnar

Nem és meg se vettem, de ami megéri azt megveszem., De a GTA4-nél ott van a neve amiatt megvették. Itt hol a név?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Carlos
Miért, a GTA 4 megéri az árát? <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Hát pedig nem éppen kedvezõ kép ,ha mindenki azt mondja nem éri meg az árát

Carlos
Felõlem!
Nem vagyok fogyasztóvédelem vagy BSA.

Þór vígi þessi rúnar

Igazából én is tolyok rá hogy megy-e a gépemen vagy nem. Ha nem megy nem veszem még (nem vesztek vele semmit) max letöltöm torrenten, és elkezdem másolni. Aztán a bejövõ lé-böl majd egyszer veszek egy nem Tescos gépet amin elmegy ez az aluloptimalizált "leszorm a vásárlót game" és akkor végigtolom. Addig is megveszem a CoH kieget mert azt valami véletlen folytán biztos optimalizálták.<#buck><#vigyor>
Én is örülök, hogy megjelent, már vártam, féltem is, hogy az Atari megint csúsztat a kevés de annál negatívabb kritikák után; ugyanis ha nem jelenik meg sohasem tudom meg, hogy mi az ábra, igazam volt vagy sem.
Én 1x próbáltam, annyira nem zavar, hogy nem megy. Nekem így is a gáma.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

egyébként sem kirúgtak, hanem közös megegyezéssel elváltak útjaink. - ezt írnám, ha "storm"os lennék, de az igazság az, hogy kivágtak, mint macskát sz@rni (a helyükben én is ezt tettem volna :-), pedig még pár hónapig szívesen rontottam volna az amúgy is büdös levegõt. :-)

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Carlos
Nem vagyok játékfejlesztõ (már) és nem is leszek. Ergó nagyívben leásítom, hogy ki hogy kampányol mellette vagy ellene. Örülök, hogy megjelent, és ennyi. Ha neked ez nem tetszik, azt leszarom.
Ha nem megy az embereknek a játék, aztis leszarom. Nálam megy, nekem ennyi elég. Mivel semmilyen szerzõdésben nem állok egyik céggel sem (már) ezért nem kell hogy érdekeljen az, hogy nem megy nálad vagy Jagd-nál a játék. Ez legyen a ti problémátok, oldjátok meg.
<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

A szánalmas inkább az, hogy képtelen voltál úgy csinálni, mintha játékfejlesztõ lennél, nekiestél Jagdnak, a sz@r gépének, ahelyett, hogy bekérted volna a gépkonfigját és a hibajelenség körülményeinek leírását. <#vigyor2> Na meg az is szánalmas, hogy nyesi barátod így marketinggel a CP:CW mellett.

"kirúgtak-úristen-mileszmost-kibaszott"sztormosok"halljatokmeg" <#nevetes1>

Carlos
Aszittem a kész vagyok-ot úgy érted, hogy kész vagyok tõle.
Akkor legalább más is ráismer a hülyeségeidre és a szokásos "kirúgtak-úristen-mileszmost-kibaszott"sztormosok"halljatokmeg" kifakadásaidra.

Þór vígi þessi rúnar

Szerencse ? Mi ? He ? Inkább szerencsétlenség, rámragadt a "storm"os vírus, leállt az agyam, van itt egy orvos ?

Egy lángelme vagy ! (atomkutatónak kellett volna menned), lebuktam, bevallom: tényleg én írtam. Még szerencse, hogy úgy fogalmaztam: Úgy ahogy kész vagyok, talán nem bukom le, ha nem így fogalmazok, biztos valami freudi elszólás... <#vigyor5>

Carlos
Ezt az izét te írtad! A stílus ugyanaz, ezis rinyál a Storm és a "Storm" miatt. Pfff... Ez azért szánalmas Jeff!
Milyen érdekes, hogy az ilyen cikkek írói SOHA(!) nem adják nevüket a cikkhez. (ergó hitelességük kérdõjelezhetõ) Ráadásul 2009 márciusában indult a "blogger" ténykedése.
Felettéb gyanús...

Þór vígi þessi rúnar

Ez elég megdöbbentõ, ha igaz

Carlos
nem érdekel senkit szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

Annyira hivatalos, mint a pcguruban megjelent BadSectoros Stormregion-sztori, amit épp most cáfolok meg elejétõl a végéig, hiszen tõletek van. :-)

Nekem csak az a véleményem, hogy nem véletlen az, hogy a 10tacle elhajtotta Lajost, amikor vissza akarta vásárolni a céget, nem véletlen. Hiszen ha állna amit írsz, akkor "ez is bevétel" alapon visszaadták volna a "Stormregion"t Lajosnak, nem tették. Van egy elméletem rá, hogy miért és ha helyes, akkor faja lesz a végszó. :-)

Carlos
Arról nem kell tudnod.
De ez hivatalosabb, mint a gémszaros.
Aztán vagy elfogadod vagy nem.

Þór vígi þessi rúnar

Ja, az csak "forrás" ha olyasmi van, ami neked nem fexik. :-)
És a te idézeted honnan van ?

Carlos
Gamestar mint hivatalos "forrás" nalol...
Tudod te honnan kell "bizonyítani".

"A CPCW aze a befektetoi csoporte, akik osszedobtak azt a par millio eurot a fejlesztesre. Termeszetesen nem szandekoztak ezt a penzt az ablakon kidobni, es gondoskodtak rola, hogy kapjanak valamit a penzukert. Ennek megfeleloen a CPCW jogaival eddig is, es ezutan is ok rendelkeznek (nem jogutodok, hanem jogtulajdonosok), sem a Storm, sem a 10T nincs erintve ebben (sajnos?). Voltak a PSP projekthez hasonlo targyalasok honapokkal ezelott a 10T a Storm es a Nordic (a jogtulajdonos, akikrol alig tudtunk, meg neztuk is mit keresnek a splash screenen) kozott az esetleges folytatasrol, de ezek nem jartak sikerrel."

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ezt most kivételesen te nem látod.
A játék (CPCW) jogait mindig is a Nordic birtokolta. Nem jogutód vagy ilyesmi, hanem jogtulajdonos. Mindig is õ volt.

Þór vígi þessi rúnar

A játék jogainak egy része, ahogy az EA-nal is volt ami átkerült az Atarihoz, és a képben még ott van a 10Tacle, akkor is ha te nem látod.

Carlos
A JÁTÉK jogai vannak a Nordic-nál, nem a "géppark"

Þór vígi þessi rúnar

Tehát a Nordic tulajdonába került a "Stormregion" KFT gépparkja ? A Nordic bérelte az irodát, ahol a napot töltöttétek ?
ám idõ közben a kiadási jogok a CDV-tõl átszálltak a 10Tacle-re. (2006. szeptember 15., 14:40)

Carlos
Abban igazad van, hogy a 10T vett meg mindent. Ugyanakkor a játék jogtulajdonosa (vagymi) a Nordic.

Þór vígi þessi rúnar

Hát ne is legyél, mert a 10T tulajdonába került a "Stormregion" és vele együtt minden, a Gepard engine is. Itt írják, nem máshol. A Nordic csak másodhegedûs volt, a 10Tacle VAGYONÁBÓL éltetek és abból volt finanszírozva a "fejlesztés". Nem a Nordic nem utalt tavaly március után, hanem a jogos tulaj, a 10Tacle.

Carlos
Nem a 10T-é, hanem a Nordic-é minden jog. Asszem...úgytudom. De ebben nem vagyok 100% biztos.

Þór vígi þessi rúnar

Igen, ugyanis erre válaszoltál: "A francokat elsõ játékuk...", a CP:CW nem az õ játékuk, sem jogilag, sem igazság szerint (se nem elsõ, se nem nulladik, semmi), jogilag a 10Tacle Budapest játéka, igazság szerint is, hiszen a 10Tacle Budapest alkalmazottai hegesztették a 10Tacle Budapest irodájában, õk (Innoglow) csak "csiszolgatták" (kac-kac). Az, hogy rátenyereltek, attól még õk csak rátenyereltek és kész, nem az övék, sehogyan sem. Az viszont igaz, hogy az õ nevük alatt jön ki, de attól még nem az övék.

Az Innohoz a Nordicon keresztül ment az egész - tudtommal -, de a 10Tacle-el, a jogos tulajjal, finanszírozóval nem rendezték a számlát, ami szerintem, ha lépni fognak, akkor sokba fog kerülni nekik.

Carlos
Én hazudok?
Mutass egy olyan játékot amin inno logo van és a CW elõtt készült?
Amennyiben tudsz ilyet, tényleg hazudtam. Amennyiben nem, ezesetben te hazudsz!

Ugyanakkor amikor azt irtam hogy a 10T-nek nincs köze már a játékhoz, azt akkor irtam amikor már csõdbement mindkét cég és átkerült az Inno-hoz és az Atari-hoz!

Szerintem tévedsz a jogi lépésekkel kapcsolatban! De majd meglátjuk! Ne felejtsd el ezt a mondatodat. Ésha fél év múlva sem lesz semmi, akkor énis belinkelem, hogy hazudtál!

Gyökér!

Þór vígi þessi rúnar

Blablabla, ezt le lehetett volna írni így is:"A Moi kiadás a CD Projekt dolga, ha érdekel, a játék már megjelent dobozosan Németoban, Angliában, Amcsiban." és ha még személyeskedni is akarsz, akkor azt lehet kevesebb rizsával is:"béna hülye vagy, anyád!"

A multidemo fogadtatása óta már nem figyelem olyan elszántan a CP:CW sorsát és most más dolgom is volt, de majd közzéteszem és elolvashatod. Amúgy a PC Guruban megjelent "Stormos" cikk Nyesi bûncselekménye volt ?

Ne keverj össze mással, aki tényleg hazudik. Haverod honlapján jelent meg, hogy 10tacle Studios AG 100 százalékos tulajdonrészt szerzett a "Stormregion"ban, és arról jelent meg hír, hogy az EA és Atari jogrendezésében végül az Atarié lett az EA-s jog, kifizette, de arról nem jelent meg semmi, hogy az Atari rendezte volna a 10T-el a számlát. Az Atari a 10Tacle Budapest által "fejlesztett" CP:CW-t dobta most piacra, melyrõl te azt írtad, hogy "Nincs köze már a 10T-nek a játékhoz", amit én rád hagytam, de nem azért hagytam rád, mert hüjje vagyok, hanem azért, mert szerintem pont te. A 10T utalta a béreteket, a 10T vette meg a céget, a 10T leltárába vett gépeken "dolgoztatok"...

Hogy mit gondolok ? Azt gondolom, hogyha a 10Tacle lépni fog, akkor az Innoglowosoknak nem lesz lakása, autója, semmije, mert a 10tacle mindent vinni fog a projekt és engine lopási perben, amit Ti fogtok elveszíteni, ugyanis itt tényleg, valóban lopás történt. Furcsának találtam, hogy az elmúlt hónapban azokon a börzékrõl is visszatért a 10Tacle, ahol már lenullázódott(!, az pedig így néz ki - hogy te is ércsd -: 0). Szerinted nem furcsa ?

Timber
Pedig mar megjelent 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Megnéztem, nincs az áprilisban megjelenõk közt se.

A magyarországi forgalmazó, a CD Projekt illetékes minden nemû a játékot Magyarországon érintõ történéssel kapcsolatban. Így a magyarországi megjelenést illetõen is. Ennek ellenére igazán utánanézhetnél mit is jelent a disztribúció és a terjesztés fogalma, ha már ilyen szorgosan szoktál utánajárni az összes általad hangoztatott hiteles információnak. A játék ugyanis hivatalosan is megjelent, kézikönyves, dobozos változatban - a világ olyan tájain mint Németország, Anglia, vagy éppen az Egyesült Államok.

A sok játék elveszi az eszeteket! Pihenés képpen nézzétek meg a fotóimat! >>>ITT<<<
Carlos
nopersze...

Þór vígi þessi rúnar

...az, hogy pl ennél a résznél szépen kussoltam és eltereltem a szót, az nem jelenti azt, hogy igazad volt és nekem nem és emiatt elsunnyogtam. Egyszerûen csak nem akartam a poént idõ elõtt elsütni.

Amúgy ha valamit állítasz, érdemes lenne linket is adni, hogy mire gondolsz, nem csak személyeskedni a vakvilágba. Nagy dolgokban mindig bejött amit írtam, RFB csõd, "storm" csõd, 10taclenak annyi, CPCW csõd. Legfeljebb apró-cseprõ dolgokban tévedtem, vagy legalábbis azt állítottad, hogy tévedek, pl azt írtad anno, hogy a 10T nincs semmi köze már a CPCW-hez kikerült a logója, animja is (itt), aztán ott látom a felsorolásban ugye.

Mikor is tereltem ? Mit tereltem ?

Még ha egészen véletlenül dobozos formában is piacra dobják, akkor is a tények azok tények, még piacra sem került a gáma és már elvérzett. Lásd google.com összes cpcw topic, demo letöltõhely.

Annak ellenére, hogy azt mondta valaki, mindig úgy csináltatok mintha tepernétek, ment a nagy halandzsa, meg duma a nagy cpcw-rõl (pl Weibel) és a végeredmény és a fogadtatás magáért beszél.

Az RFB/RftB alatt még tartott a PP1 bevétele, szvsz, meg gondolom Lajos az Automex eladásakor (az idõ tájt volt ha jól emléxem) is befektetett abban reménykedve, hogy az RFB-bõl visszakapja a pénzét, de tévedett.

tomcsa4, lehet, hogy rákattanok majd, egy 20 év múlva, mikor retrohangulatban megpróbálom valahonnan beszerezni. Bár ha most lenne retrohangulatom, most is rá lennék izgulva, biztos, de ahhoz még nem vagyok annyira öreg. Szeretném hinni, hogy nem. :-) A CoHon már filóztam, hogy megveszem, de még kell hozzá valami; ha 1000es akkor megveszem.

Nekem ez a még ha egyáltalán nem úgy hangzik, hogy mekkora szar, ne is nézzen rá senki. Nyilván nem fog pozitív értelemben robbantani.

Csak aztán nehogy rákattanj a játékra, mikor kijött 😊

Carlos
Meg fog jelenni dobozos formában is. Úgyhogy ne hisztizz elõre. Az inno-sok már megkapták a dobozos verziót. Úgyhogy ez sem jött be. Azt birom, hogy mindig féligazságokkal dobálózol, aztán ha bejön, akkor vered a melled, hogy megmondtad, ha nem akkor szépen kussolsz és eltereled a szót arra amiben igazad volt...

Amúgy nekünk annó a cégnél megmondta valaki, hogy ne is nagyon teperjünk, mert mi nem megrengetjük a játékvilágot, csak csinálunk játékot. Ezek az emberek elégedettek a 70%-al. Bár a fizetésük 100%-át felvették! Ugyanakkor, ha te csak a 70%-ot teljeseítetted mint jómunkásember, akkor jött a befenyítés a kirúgunk, mindenki pótolható, legyenmeg a 10 óra plussz meg egyéb okosságok.

Az az igazság, hogy akivel még mindig tartom a kapcsolatot a strom-ból egyértlemûen az RFB/RFTB idõszakot tartja a storm legjobb idõszakának munkakörülmény és hangulat terén. Ezután kezdett el a morál zúzni lefelé. És akkor még nem volt tenti meg eladjukacéget. (legalábbis ekkor mi még nem tudtunk róla)

Þór vígi þessi rúnar

Én már arra is gondoltam, hogy a 10tacle magánszáma a tõzsdei szereplés, zuhanás, gazdasági értelemben öngyilkos lett, látták elõre, hogy egy rakás köhömköhöm és majd alig 100an töltik le a gamespotról a multidemot.

A világhálón mindenhol olvasható fogadtatás után az atari sem pazarolja a dvd-ket...