3714
-
JeffeS #2234 Hmmmm-re nem szokás használni a halvány szót, szerintem.
Nem csodálkoztam, inkább csak azon, hogy érdekesen magyarázod, hogy a cégvezetés a terrorban találta meg a motiváló erőt.
Erős személyiségnek alapból van akaratereje, szvsz. -
#2233 Jeff ideje lenne szövegértelmezést tanulnod a szövegbelemagyarázás helyett. -
tomcsa4 #2232 Utolsó mondatodra reagálva. Össze is kell tartani a jó embereket. :)
Ott a Sudden Strike esete. Az első rész játékstílust írt (meg történelmet). Aztán jött a második rész, ez még kapott némi hírverést, utána a harmadik rész már semmit. Mégis elég nagy a rajongótábora, modok, pályák stb. Nem mindenkinek kell egy hűha, elég a hmmmmm is. :)
Azt mondod, hogy votl ott felesleges ember is. Ezt el is hiszem már látatlanban is. De ekkro meg nem értem a csodálkozásodat. Egy csapat annyira erős, mint a leggyengébb láncszem. Nem? Ritka, amikor nem. De ahhoz az kell, hogy a többi erős személyiségnek legyen valamiféle akaratereje. Stormban volt ilyen? Beszélgetéseitek alapján nem. A hőbörgés nem egyenlő az erős személyiséggel. :) -
JeffeS #2231 Kik azok a külföldiek ? Nagybácsi meg a sógor ?
Abból a pénzből simán lehet világmegváltás. Én két világmegváltást is összehoztam volna annyi pénzből. Ha jó kezekbe kerül, nem lógós wowos életművészek kezébe, akkor bármi lehet, a határ a csillagos ég.
Ja, a Mytran Wars 2006ban kezdődött és állítólag még most 2009ben is csinálták. Egy laza psp-s projekt (képregények crysises múvi helyett), nem pc-s duke nukem.
"Ne kiabáld el, lehet még új külföldi irányítású, ámde magyar dolgozókkal működtetett iroda."
Már elkiabáltam és hidd el, hogy nem lesz, sohasem. A szakmában sok volt a töltelék ember, az életművész, most ki lettek szórva és az jó.
"Amit linkeltél. Hát akkro gondolom már érezték,hogy szarban vannak és erővel akartak irányítani."
De miért ezt a magyarázatot adták ? Erővel úgy is lehet irányítani, ha nem magyarázzák meg, ha nem nevezik meg az indokot.
Nem csak én láttam és nem csak ők látták, más is látta.
pl."Aztán amikor felszívták a piacról az összes épkézláb magyar fejlesztőt és egy menő irodaházban béreltek egy egész emeletet, a játékaik egyre halványabbak lettek" (Forrás) -
tomcsa4 #2230 Külföldiek nyilatkozzák ezeket, nem én. De látva a produktumokat, mennyi pénzből és mennyi idő alatt születnek a játékok. Nem kell világmegváltás, nem is várom senkitől sem. Élvezetes játék legyen az asztalon. Néha a sok újdonság hátrány nálam.
Ne kiabáld el, lehet még új külföldi irányítású, ámde magyar dolgozókkal működtetett iroda. RTS klónok-ról: háát, legalább öröm ezekkel játszani.
Amit linkeltél. Hát akkro gondolom már érezték,hogy szarban vannak és erővel akartak irányítani. Elbaszták. De nem (csak) a dolgozók. De attól még biztos vagyok benne, hogy megállják a helyüket. -
JeffeS #2229 Érdekesen kommunikálod a dolgot.
Akkora fizetésért amit havonta kaptak, szerintem becsületbeli ügy tisztességgel, korrekten megcsinálni.
Miről híresek a magyarok ? A csapnivaló, igénytelen rts-klónokról, szerintem, amit a DR és "SR" produkált az utóbbi években. Ha igaz lenne amit írsz, akkor nem csak Crytek nyitott volna az utóbbi években BPi irodát, hanem más cégek is. Pl most, hogy a "Stormregion" KFT bezárt, kapnának a sok precíz és olcsó, lelkes munkaerőn. Szerinted a "storm" vezetése a precíz, olcsó, lelkes munkaerőt látva jutott arra a végkövetkeztetésre, hogy: a terror a leghatekonyabb eszkoz a teljesitmeny novelesere (ezt nekem 2007 ev elejen mar kifejtette) ? Szerintem nem. -
Fifus #2228 Az biztos, hogy az rfb AI-ja butább volt. -
Fifus #2227 A játék telepítése után interneten aktiválja magát, egy serial van csak, lehet, hogy futna net nélkül is, állandó netem van, nem próbáltam. -
tomcsa4 #2226 Ha úgy van megcsinálva a játék, mint asszem a Phase 1-2, hogy külön van kód a single-höz és a multihoz is (vagy ha single-t játszol ,nem kell regisztrálni?), akkor elég csak egy kód.
Nem a programozókat szidtam avval, hogy lassú a toldozott motor. Ez természetes velejárója a dolgoknak. Egyszerűen nem készítették fel pár dologra a motort és nem kezeli le jól a dolgokat. Persze optimizálni leeht, de az több idő és pénz, ami ugye figyelembe véve a zivataros kiadói balfaszságokat, mai a CPCW környékén ment, nehezen (vagy egyáltalán nem) teljesíthető.
Attól még aki dolgozott a játékon, biztos vagyok abban ,hogy ért a programozáshoz (meg rajzoláshoz stb, ki hol dolgozott). A magyarok amúgy is híresek (az oroszokkal együtt) a precizitásukról és olcsó, ámde lelkes munkaerőikről. -
JeffeS #2225 A mininován CPCW letöltés alatt van egy serialszám, egy próbát szerintem megér. -
JeffeS #2224 Türelem, ha nem is lesz crack, nem kell sokáig várni szerintem, hogy leessen az ára. Az amazon.de oldalon megjelenés óta szemmel tartom és ott jóval szarabbul szerepel, mint az RFB. Az amazon.com-on meg nem téma. -
JeffeS #2223 Hát egen, számomra nincs kellemetlenebb dolog, mint más összetettebb kódját buherálni, debugolni. Az egyszerűek egyszerűen mennek (pl egyik vizsgán haver kódját dolgoztam át a felismerhetetlenségig, lebukni égő :-), viszont máshoz hozzá se nyúlnék.
Jagd, elismerésnek is fel lehet fogni, de részemről ez kinyilatkoztatás volt. 12 év alatt azt tapasztaltam, hogy a vérprofik vért izzadnak mire a lelkes amatőrök nyomába érnek. :-)
Timber, tehát a többi kollegádnak csak konzolja van, PCje nincs ? -
#2222 Nekem sincs meg :) Biztos mar nem is szamitok keszitonek :P -
#2221 nem jatszottak a CPCWvel mert konzolos verzio nem jott ki. -
Fifus #2220 Egyébként nem szaggat annyira, mint a 6200-es geforce a phase one egyes pályáin. Ahol nincs sok cucc a látómezőben, még 30 FPS is van -
Fifus #2219 A tavaszünnep (4. pálya) másodszor fog ki rajtam ultrán, több mint egy órás küzdelem után. Találtam egy Bulldogot az egyik sarokban és Kirklanddel szálltam bele. Úgy néz ki halhatatlan, ez most hiba, vagy különleges az a Bulldog? Se a tank nem sérül, se a benn ülők. -
Jagdflieger #2218 Frankó. Tényleg nincs törés hozzá. Lehet hogy nem is lesz. Itt végül is a készítőkön kívül csak fifusnak van meg? Nem rosz arány. Én még filózok. Mert a teljes storm gyülyteményböl csak ez hibázik.. -
TDantes #2217 Gondoltam csak ki kéne próbálni, de nem jött össze...(nincs crack ez is mutat valamit...) Akkor majd ha ezer forint lesz -
Fifus #2216 Jól van Jagd, tudom, csak magyarázom a bizonyítványom. -
Jagdflieger #2215 Köszi az elismerést. Annó mikor már vége volt mindennek mondtam Meiernek hogy felmegyek egy mobil vinyóval és kimentek mindent tőlök amit találok a gépeken.. Végül is mint utólag kiderült nem lett volna hülye dolog mert másoknak sikerült. ( innoglow)Bár a végeredményt látva nem hiszem hogy sokat értettek hozzá mert az nem nagy szám hogy nehezítek-könnyítek egy pályán. Az lett volna az érdemi munka ha működő demót adnak ki,és játékot. Mert spaciel én eddig a demó minősége miatt nem vettem meg a gámát. Ilyen szánalmas demót még nem láttam. pre-béta-alfa.. Mert ha ilyen a játék akkor nem kell.
Nem értek azzal egyet hogy RTS-nél nem számít a szaggatás. Amit a szingle demó művelt az már nem RTS-volt hanem körökre osztott stratégia. Az meg nem az én világom.... -
tomcsa4 #2214 A dolgokat látva szét. Emlékszel a Quake 3 enginjére (ha jól emlékszem Rage 3)? Fasza, szép, gyors és fejlett. Aztán licenszelték és toldozgatták. 2 évvel későbbi játékok, amik alatt Rage 3 módosított motorja üzemelt lassúak voltak, nem is szépek, ámde szemfájósak. Egyszerűen nem bírta már az engine és gondolom a csapat sem.
Ugyanezt látom itt is. A sok toldozgatás visszaüthet. -
JeffeS #2213 Vagyis szerinted is szét lett barmolva a Gepard2 ? -
JeffeS #2212 Bő 2 év alatt kiismertelek annyira, hogy ebben biztos vagyok. :-) 100x többet ér egy lelkes amatőr, mint egy lelketlen <i>vérprofi</i>. De lehet, hogy 1000x. :-)
Vicces pont Carlostól ez a hazafiság duma. Carlos, szoktál tükörbe nézni ? És mondd, mit látsz ? A kitinpáncélon kívül ?
Timber, egyszer hogy a szaksajtó leírja a játékot, te ezt magyarázva Kipu bánatára leírod a céget is, a következő pillanatban meg agitálsz a játék mellett, mert ez nem több, ugyanis egyetlen kollegád (szerintem több is van :-) véleményét írtad csak le és érdekes módon az pozitív. A többi magyar(?) kollegádnak mi a véleménye a játékról ? Van PC-jük ? Játszanak ? -
JeffeS #2211 de mások sem jártak ott sűrűn. Már rég hullaszag volt, oxidáció ezerrel, mikor beregisztráltam és hála nekem beindult az oldal. :-) -
JeffeS #2210 Érdekes a GM moi top 10.
Itt van a pcdome-os moi top10, szintén 13. heti
1. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
2. FIFA 09
3. Resident Evil 5
4. Call of Duty: World at War
5. Grand Theft Auto IV
6. Catz
7. Need for Speed: Undercover
8. Counter-Strike: Source
9. Euro Truck
10. Brother in Arms: Hell's Highway
11. Fallout 3
12. Codename: Panzers - Cold War
13. World of Warcraft Battlechest
14. The Sims 2 Double Deluxe
15. Heroes V Gold Edition
16. Star Wars: Force Unleashed
17. BattleForge
18. Crysis Warhead
Nem is a CP:CW amin az ember először fennakad, hanem a Fifa 09. Előbbi listában 10ik helyen, ebben meg második helyen. Köhöm-köhöm.
Lehet, hogy olyanok vették meg, akiknek nincs net elérése és nem tudták letölteni a demokat és azt gondolták, hogy nem körökreosztott stratégia. :-) -
Fifus #2209 Persze, hogy nem élvezhetetlen, rts-nél nem számít annyit a szaggatás. Csak nem erről volt szó, és most nem a múltról kéne vitázni, hanem a dobozon lévő gépigényről. -
tomcsa4 #2208 Játssz vele, élvezd. Én (még) nem próbáltam ki ,de az fix, hogy nem élvezhetetlen. Max a túlzott nehézség miatt lenne. -
tomcsa4 #2207 Fifus, a kód miatt nem fog semmin jobban futni. Sokkal jobban nem. Ha kicserélném az X1950GT-met egy hD 4850re, az arra lenne elég, hogy kettővel magasabb felbontást válasszak. Pedig a két kártya között hatalmas difi van. -
#2206 Hát mi a NASA-tól béreltük a cégnél a vasat és közvetlenül paksra kötöttük őket.
Bár néha ígyis elment az áram pár faluban, dehát valamit valamiért...
Aztán amikor elkezdtünk multizni felhívtuk John Chambers-t, hogy kéne némi eszköz...
/sarcasm/ -
Fifus #2205 Nem vagyok fikagép, játszok vele, jó sok pénzbe került. Csak a 20 alatti fps zavar. Főleg úgy, hogy nem tudom, min futna rendesen. -
#2204 A külföldön élő magyarok sokkal "hazafibbak" ilyen tekintetben, mint az itthoni fikagépek!
Semmi értelmes nem volt, csak a szokásos. -
#2203 En valamelyik nap dolgoztam egyutt egy sraccal aki megvette a CP:CW-t mert magyar fejlesztesu jatek. Azt mondta neki tetszett es elvezte vegignyomni. Pedig akkor meg nem is tudta, hogy dolgoztam rajta :)
(volt valami erdemleges az elmult 200 hozzaszolasban? :D) -
Fifus #2202 Amíg volt panzers.hu, én se jártam itt sűrűn. -
Fifus #2201 Ez nem a CW-t minősíti. -
TDantes #2200 Teljes árú PC TOP10
1. World of Warcraft prepaid card
2. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
3. Catz hu
4. Counter-Strike: Source DVD
5. Euro Truck
6. Codename: Panzers - Cold War
7. World of Warcraft Battlechest
8. Brothers in Arms: Hell's Highway
9. GTA 4
10. Fifa 09
GS.hu-ról...de népszerű...ennek ellenére nem tolonganak az sg-n a játékosok -
Jagdflieger #2199 Na igen. Ha kezemben lenne akkor kiélhetném magam és bizti lenne benne waffen SS, repülő Horten, vagy tengeri hadviselés, stb. Mondjuk én szivesen látnék egy Star Wars játékot is a Gepard motorral. Akárki akármit is mond a gepard szép és ott aztán lehetne egyedi tályakat csinálni vele. De reménytelen. Mikor annó jeleztem hogy a packer nem működik visszafelé. Kitudom csomagolni ugye a pack fileokat, módosítani az unítokat, de az új unítokat már nem tudom pack fileba tömöríteni mert műkszik. Erre az volt a válasz: "Izé érdekes, nálunk működött. . " Ja mint mikor kiadták az RfB-t és mindenkinél vagyott csak a cégnél nem. Asszem másfél hónap volt mire rájöttek hogy a sztarfos miatt van. (mert ugye az övékén nem volt) -
Fifus #2198 Tehát ezt a fájlt is közzé tehették volna, ha már van a csilli-villi honlap. -
Fifus #2197 Egyébként nem propagálok, a játék readme fájlja február 3-án készült, félelmetes, hogy egy kalap alá veszik a videókártyákat, hogy csak itt írják az ajánlott processzort, és írnak még egyéb ismert hibákról is. -
JeffeS #2196 Nem mondasz hülyeséget, a Gepard2-t nyugodtan ki lehetne rakni torrentre (mint a teljes Mytran Warst, még nem jelent meg, de már letölthető), már úgysem fogja felhasználni senki, szerintem, a Gepard3-at se. Viszont akit érdekel, kezdhetné átgyúrni az enginet és növelhetné az esélyét a befutásra egy garázs kezdeményezésnek. Mondjuk Gergovék összedobnak belőle egy SWINE2-t, Jagdék meg egy II VH-t, ami hiteles, van benne Waffen SS is meg minden, nem ez a langyos transzvesztita stílus, hogy még egy horogkereszt sem kerülhet bele... -
Fifus #2195 Ja, tényleg vicces. Meg kellett volna ennyi pénzért a forráskódot is kapni, aztán hadd fejezze be aki akarja.