• JeffeS
    1. nem csak én, hanem tomcsa4 is, itt. Vitatkozz vele, mert én már unlak. Mint írtam már, visszafele nem müxik, ott szúrtad el a mogyorónyi agyaddal.
    1.1. "piaci ár és az értékelések közti egyenes arányosság hülyeség"- ajjaj, huh, nagy a baj. Most már új lapot is belekevertél: értékelések. Eddig erről nem volt szó.
    1.2. "mégsem ismerted el, hogy jobbnak ítélték a vásárlók az RfB-t, mint a JTF-et." Még hova szorzod a négyzetgyököt ? Ki mondta, hogy jobb az rfb a JTFnél ? Hány plusz lapot raksz még a pakliba, hogy legyen esélyed nyerni ? :-)
    2. a hülye az pont olyan, mint a buta. Nekem viszont hétpecsétes igazolásom van róla, hogy nem vagyok buta. A 2-es pontoddal meghazudtolod önmagad, hiszen azt állítottad, hogy nem hülyéztél le. Most viszont felhasználva amit írtam, igen. Agyas. Ki a hazug ?
    3. Hogy tovább bosszantsalak, a pcdome.hu-n 1190 HUF egy küldetés lemez és 990 HUF egy full alapjáték, mindkettő "stormos", vagyis berottyant az RFB nagyon, a kutya nem vette, na jó, Fifus meg Jagd. :-)
    4. Próbáld meg értelmezni. Akár fuss neki többször is, ha nem megy.