• Indigo
    1. 1873 és 1876-ban a piaci ár és a játékosok véleménye között mondtál ki egyenes összefüggést. Én erre írtam, hogy akkor ezek szerint az RfB-t 4x jobbnak ítélték, mint a JTF-et, ha 4x annyiba került egy éve (nagyjából egy időben jött ki mindkét játék, a JTF fiatalabb is pár hónappal). A hsz-ediből az tűnik ki, hogy te sokkal jobbnak tartod a JTF-et, mint ahogy én is, és azt próbáltam kinyögni, hogy a piaci ár és az értékelések közti egyenes arányosság hülyeség, ez "hülye logika", mert a piaci árakat több tényező befolyásolja, és nem csak a felhasználók ítélete.

Aztán tomcsa4 írta: "Valamennyire mutatja az ár az érdeklődést", te ezt helyeselted (én is helyeslem), ennek ellenére mégsem ismerted el, hogy jobbnak ítélték a vásárlók az RfB-t, mint a JTF-et. Na ez is mutatja, hogy a "hülye logikád" megbukott. Csak ezt te nem voltál képes belátni, és elkezdtél kiforgatni, "deriválni" meg hülyézni, majd közösen idehánytunk 2 oldalnyi flame tengert fölöslegesen...

2. "ps tényleg nem tudtam a cdgalaxis akcióról"
    Pedig elég észrevehetően ott van, óriási betűkkel:
    "Bolti ár: 8 990 Ft
    Internetes rendelés engedményes ára: 7 990 Ft"
    -> "Aki azt állítja, hogy okos ember is beszélhet hülyeséget, annál gond van. Okos ember ugyanis nem nyilatkozik olyasmiről, amivel nincs tisztában." Pedig te olyan dologról nyilatkoztál, amivel nem voltál tisztában, tévedtél... ja, hogy olyat okos ember nem csinál? -> hülye vagy... (legalábbis a saját "hülye logikád" szerint :) )