• JeffeS
    Milyen típusú, évjáratú a billentyűzeted, Fifus ?
    Amikor 500ezret írtam gépenként, akkor azt nem viccből írtam. Utólag belegondolva, valószínűleg alulbecsültem, olyan gyenge konfig talán csak a tesztereknek volt...

Tegnap megint megpróbáltam kipróbálni, de most az ingame se indult el, percekig fekete képernyő, aztán sokkot kaptam és inkább kilőttem az egészet.
    Igaz, Pentium IV 2,4 Gh, félgiga rammal a konfigom, 1024x768as felbontással, de az ennél precízebben kidolgozott és szebb - szerintem - JTF gond nélkül futott. Arról nem is beszélve, hogy ez csak egy video, mármint az ingame, nem tudom miért nem tud lefutni, mint VLC playerben a Resident Evil 2.
    Nah mind1, nem adom fel, délután beugrom a Nasahoz, beviszem pendrive-on és akkor talán le tudom tesztelni, meg tudom nézni, hogy mi is ez valójában.

Számomra sokat mond, hogy a méltán népszerű ((C)Carlos) CP:CW demoját eddig (szerdán lesz egy hete, hogy kinn van) 480-an töltötték le a gamespotról, a WiC demoját 131,215-en. Ebből a 480-ból valószínűleg 460-an már el is felejtették uninstall, format után, hogy mi ez az egész, 19-en felírták egy cetlire, hogy "CP:CW, ha megjelent torrentről leszedni", a maradék 1 meg elküldte az előmegrendelést az amazonra.