• Jagdflieger
    Maga a játék nem lenne rosz. Az AI egész jónak tűnik (már amennyire szaggatás közben le tudtam tesztelni.) Támad visszavonul, elfoglalja a pontokat. Zavaró hogy a Space-röl átkerült a Pause a Pause Break-re. De remélem ezt a végleges verzióban majd át lehet konfigutálni. Ja és mikor megjelenik középen a bazi nagy undorító Pause tábla mikor megállítom a játékot az űber gáz.Az eddigi Stormos játékokban az volt a szép hogy ilyenkor is frankón előre lehetett gondolkozni, parancsolgatni.Na ennek most lőttek. A szárazföldi járművek nagyon jól ki vannak dolgozva a helikopterek viszont bénák, a JTF-ban jobbak, főleg a rotormozgás. (mondjuk a ha nem szaggatna ez a vacak akkor bizti szebb lenne az is. ) Az átvezető animáció nagyon szép, de értelmetlen. Értem ezalatt hogy: Nincs benne semmi hangulati lökés, semmi humor, semmi játék-történet mesélés. A skillek jópofák (már amalyiket teszteltem eddig.) a gyalogság vs járművek balance is frankó. Ami gyengusz volt az a víz. Ilyen maszat izé. Az RfB-ben szebb volt.(azóta sem láttam szebbet) Ez most visszalépés. A pálya nagy volt nem tom a többi is ekkora nagy-e. Talán ezért is lassult be mint állat. Na már most a pálya mérete miatt ilyen lassú, vagy mert a motorja egy kaka. Esetleg az AI-ért felelős programrész zabálja meg a gépeket. Na ez itt a kérdés. Láttunk már olyat is hogy egy demó lassú, és a játék normális. (mivel az nem a komplett játék csak egy szelet) Bármi is felelős a lassulásért gáz hogy a demóban bennemaradt. Mert hiába a jó ötletekkel teli gáma, grafika, ha ÉLVEZHETETLEN a játék. Azt nem mondom hogy a felelősseket ki kéne rúgni ( Hiszen már minden stormost kirúgtak) de szégyelje magát az illető-illetők.

ui: ja és annyit tölt mint állat...