• JeffeS
    Timber, kérlek szépen fejezd be. Amúgy nem én kezdtem, hiszen az 1383as hszólás nem az enyimé és számomra sokat mondó, hogy amíg a cáfolhatatlan 1521-es általad "osszeeskuves elmeleteid"nek minősített hszólásra csak ilyen reakciók jöttek (undorító ez a minősítés azok után, hogy te is tisztában vagy vele, hogy igazam van a "storm" 2007-es csődjét illetően is, ez a 118-as kommented sokat mondó); ha nem az lenne, akkor ez a hszólásod mást tartalmazna, mint amit tartalmaz. Nem különben az 1529-es hszólásba sem került volna bele a "internet cikkek támadásaival hiába jöttök". Mindent amit írtam magáért beszél.
    Az azért elgondolkodtató, hogy itt, amíg nyeregben voltatok, nem zavart a fórumos deathmach. Most lett csak zavaró számodra, hogy helyett cseréltünk.

Amúgy lementettem a topicot, az 1533-as hszólás moderátori kérését nem én törtem meg, hanem az 1535-ös hszólás tulaja.

Prince23, ezt a játékot a Stormregion után összeverbuvált "játékfejlesztők" készítették, akiknek főnökei sajnálatos módon örökölték jogi úton a Stormregion KFT nevet, a viharsarkiaknak, akikről a cég kapta a nevet, nincs köze hozzá.