Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Es ettol csodas a vilag, hogy lehet kulonbozo az allaspontunk :)
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Elkezdtük, de abból sem lett semmi. De legalább szép Design doksit rittyentettem össze az Act 3-ról.
Þór vígi þessi rúnar
A Mytran Wars amúgy egész jó, ötletes, kár, hogy marvellfilingje van...
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"
Amúgy már írtam a hardwiredre, hogy én a PP1 fejlesztését sem élveztem, abban az idõben FPS-re vágytam. Ugyanis a csabai évek alatt FPS volt betervezve köv.játéknak. Az viszont tény, hogy technikailag, grafikailag, stb nagyobb elõrelépés volt a PP1 a SWINE-hoz képest (megjelentek a gyalogos egységek, mocapes animok, stb), mint a Cold War a PP1-hez képest. Cáfolj meg. ;-)
Köfike.
"Azert ha belegondolsz abba amit irtal ezzel kb. azt mondod, hogy Carlos is meg en is a szakma szarjai vagyunk (mert rank is vonatkozik amit irsz) es ideje lenne minket a Dunaba loni azokert a foben jaro bunokert amiket elkovettunk a jatekfejlesztes ellen..."
A panzers.hu-ra mán írtam, hogy akinek nem inge, ne vegye magára. Az RFB és PP2 viszont tényleg magáért beszél, igényes játékfejlesztõ nem adja hozzá a nevét.
"Ja es ontelt holyag is tudsz lenni ha akarsz."
Na ez most már tényleg sok ! Ezt kikérem magamnak ! Nem öntelt vagyok, hanem bunkó.
"Csak egy valamit ne felejts el... mi tovabbra is a szakmaban... te hol is vagy? Ha tenyleg ennyire zsenialis es nagyszeru ember vagy akkor miert nem a szakmaban vagy?"
Nem az a kérdés, hogy hol vagyunk, hanem az, hogy mit csinálunk.
És még az a kérdés, hogy ki kérdezi. :-) Amúgy pedig nem hagytam el a szakmát, fantomként jelen vagyok, de ha Isten is úgy akarja pár év múlva ismét testet öltök szakmán belül. :-)
Azert ha belegondolsz abba amit irtal ezzel kb. azt mondod, hogy Carlos is meg en is a szakma szarjai vagyunk (mert rank is vonatkozik amit irsz) es ideje lenne minket a Dunaba loni azokert a foben jaro bunokert amiket elkovettunk a jatekfejlesztes ellen...
Tenyleg No Comment.
Ja es ontelt holyag is tudsz lenni ha akarsz.
Csak egy valamit ne felejts el... mi tovabbra is a szakmaban... te hol is vagy? Ha tenyleg ennyire zsenialis es nagyszeru ember vagy akkor miert nem a szakmaban vagy?
Amúgy a Stormregion 11 éves története bizonyítja elméletemet, miszerint akárki nem tudja utánunk csinálni, nem tud egy céget életre hívni és sikerre vinni. Ehhez szellem és lélek kell, a mûvészet és igényesség, maximalizmus iránti elhivatottság.
Egy video a "méltán népszerû" Cold Warról, ami alatt Mazur majdhogynem kómába esik az "izgalmak" folytán.
Megköszönöm a "Stormregion" Kft-nek, hogy csõdbe ment. Megköszönöm mindazoknak, akik voltak szívesek felélni mindazt, amit mi felépítettünk. Megköszönöm mindazok áldozatos munkáját, akik mószerolással és igénytelenséggel, vagy ahhoz való asszisztálással segítették véghez vinni vágyamat.
Szerény, humoros, felettébb szimpatikus személyem eszménk, álmunk születésétõl, 1997-tõl 1999-ig volt az echte Stormregion führere, õsalapítók egyike, és ebben a minõségemben köszönöm gyatra alakításotokat a játékfejlesztõ szakmában. Meggyõzõdésem, vallom, hogy a Stormregion (azaz Viharsarok), csak echte és tiszteletbeli (kik emberileg, morálisan felérnek fajtánkhoz) viharsarkiaknak teremhet minden jót, csak az õ javukat szolgálhatja.
Drága Anyaföldünk, a Viharsarok számára szégyent hoztatok, mely szégyen ebben a csodálatos évben véget ért. Nevünket, a szakmában elért dicsõségünk tovább nem bitoroljátok, a nevet tovább nem alázzátok ország és világ elõtt. Köszönöm.
Þór vígi þessi rúnar
Ha jól tudom, akkor az Atari és Electronic Arts megegyezés hivatalos formájában történõ bejelentéséig nem is nagyon érdemes számítani nagyobb volumenû információanyagra, hiszen most jelen pillanatban a kiadási jogok tisztázása, és a játék kiadható állapotra hozása a prioritásos feladat. Amint ezek a hátráltató tényezõk elhárulnak, kizártnak tartom, hogy az Atari ne kezdjen el információkkal, képekkel, vagy éppen reklámkampánnyal élni. Türelem, Cold Wart terem :)
Egy kis nosztalgia, átdolgozva (Rftb German 6 intro):
Þór vígi þessi rúnar
Dehát ez kell a kis csíráknak, nem élvezhetõ játék...
Bár Kipu mesélte, hogy a multi után rámenekült a 14-esre és eléggé szívott easy-n. Asszem az Deany volt. :)
Þór vígi þessi rúnar
Te valami fejlesztõ cégnél dolgozol ugye? Figy, próbáld meggyõzni, hogy csináljanak valami AOE2 (AOK) és CC GENERALS keverék játékat. Iszonyatosan hiányzik a piacról. Itt fókuszálva az azokban megvalósított multi módozatokra, hiszen ezeknek a játekoknak az volt a nagy erõssége....
G.
Azt tudom, hogy könnyíteni kell az egész játékot, mert amit mi easy-n megcsináltunk röhögve, azon beszartak a kiadónál.
Ami meg a Timber féle hard (nekem kellemesen nehéz) az meg náluk az ultimate designers carnage szint.
Þór vígi þessi rúnar
Lövésem nincs hány egység volt. Nem akarok fasságot mondani, de egy olyan 10-15 jármû, plussz különféle parasztok. Oldalanként persze.
Az equipek prestige-be kerültek. Ezeket úgy variálhatod, ahogy akarod, annyiszor ahányszor akarod.
Þór vígi þessi rúnar
Ez a megjelölös páyarész jó dolog, nem tom mennyire erõforrás igényes.
De minden esetre látványos. Amúgy a ne mond ki a nevét vegyi támadás mivel mûködött. Értem ez alatt egy egység, vagy épület hívta esetleg ilyen adott dolog volt mint pl: a panzersban a tüzérségi támogatás.
Oldalanként gányféle unit várható illetve pl: egy unitra hányféle upgrade közül választhatunk illetve ebbõl hányat lehet felrakni egyszerre? És le is lehet õket szedni ha késõbb mást akarok felrakni?
Megjelölheted egy placc helyét és azt mutatja. Ezenkívül amennyiben egy egységen csinálod ugyanezt, akkor azt követi. (egyik akkor jó, ha bázist kell védeni, a másik akkor jó, ha a hõst kell pesztrálni).
Ezenkívül videókat is lejátszottunk ott (ingame cuccok).
D-bomba:
Nemtom mi az. Annó atom volt ott meg vegyi cucc. De egyiket sem lehetett a nevén nevezni.
Inno:
Vannak, csinálják. Polírozzák, mert a Gold az csak nevében lett Gold.
Demó annó volt (multi, single egyaránt). Nemtom, hogy azokkal mi lett, mert azokat is elküldtük a 10T-nek.
11-es pálya volt a demó, ami kint volt a GDC-n. (by Coro, Timber, Carlos) /szerintem az egyik legfaszább pálya amúgy/
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy ez a kép a képben dolog micsoda a CW-ben? Leteszek egy egységet, vagy csak egy billentyû kombinációval megjelölöm a pálya 1 pontját és azt látom egy ablakban? Vagy a második monitoromon? (elõ kell szednem a régit is..) Ja és mi az a D-bomba? Deutérium? Mer az csak nehézvíz. Asszem egy neutronos hidrogénatom van benne. Igaz hogy az innoglowt akarjátok ezerrel titkolni ami nem sikerül viszont a játékról tényleg nem lehet tudni semmit. Most ez az új promotio hogy nincs semmi promotio, reklám , trailer, kép. Rafkós rafkós. Vagy majd csak a nyolcadik javítás után indul be a reklámgépezet? Mikor minden frankó? :-) de komolyan azt lehet tudni hogy lesz-e valami kedvcsináló, infó, stb vagy ténylag csak "vedd meg és kész" a terjesztési filozófia. Vagy tán már a nemlétezõ Innoglow a demót heggeszti? Amúgy iszonyat király ötlet volt annó hogy olyan pálya került az RfB demóba ami nem volt benne a végleges gámában. Így mindjárt kaptunk 1 plusz pályát hozzá. Gratula a kitalálónak.
-A Hard Computernek öt pontja van? Az hogy lehet? Nincs is AI! (Csumi)
Þór vígi þessi rúnar
pont akkor amikor a gta4 pc. megint okosan választottak dátumot...
Þór vígi þessi rúnar