• JeffeS
    Aham, akkor az orrával gondok vannak, hogy képtelen volt kiszimatolni az orosz kampányt, a 2007-es csődöt és satöbbi. Pedig akik nem csabán jelentkeztek a hirdetésemre, szórólapokra, tudomásom szerint azok közül is tudták, hogy a Stormregion hajdanán több atomjaira esett csapatom után az én kezdeményezésem volt. (Szerintem az az 1 ember, aki visszament a Stormregionból a "Stormregion" KFTbe, az is tudta és ha mástól nem, hát tőle kiszimatolhatta volna, hogy miért volt fontos nekem a csőd.)
    Amúgy ez a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1160073341&no=1393]Stormregion "maradványa"[/URL] ez Carlos szellemi terméke, vagy Weibelék programozták bele ?
    Én is részt vettem nagyobb meetingeken, amire hívtak és ott kódolták (főként Weibel, akit szintén programoztak, mivel akkor érkezett és nem tudhatott emiatt semmiről) az agyakat rendesen ("Egy csapat vagyunk" (igen, egy csapat, egy paranoiás csapat, ahol mindenki a másikat nézi, beszéli ki, nem éppen építő jelleggel),"mindenki azt csinálja, amit Lajos", "akik távoztak, azok a hibásak, de majd a jobbak visszatérnek", stb.)