Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk anno az RfB-t is szidták hogy nem van eléggé optimalizálva. Persze mer egy pindurit nagyobb volt a gépigénye a panzerszénál. De mondjuk a grafikálya is ég és föld. Meg az RfB-ben tömeg csatajelenetek is volak. kíváncsi leszek az elsõ értelmes ingame képekre a CW-böl. Mert nem igazán látok kidolgozott tályat, muntha csupaszabb lenne az RfB-nél.
Amúgy szerintem a Crysis legnagyobb hibja nem a gépigény hanem az AI. Pontosabban annak totális hiánya. Ilyen "szar" ai-vel játékot már rég nem láttam. Anno meg akartam venni de mikor már sokadszorra fordult elõ hogy valakinek a hátába a harmadik tárat ürítettem bele, s az illetõ még mindig jött felém háttal tolatva, utánna maradtam a warez verziónál. Majd talán a FarCry 2..
Inkább skripteljenek de ne legyen benne ilyen mesterséges uninteligencia.
Ja fifus feldobtam egy új mappot az RfB-hez a storm.com-ra. Van rajta egy vulkán ami kitör..
Pedig a kollégám is milyen büszke rá, hogy ezerrel jön lefelé a játék. Persze, mert havi tízezer a sávszélesség. Nekem az 512-es net mellett telik a rétegjáték Rush for the bomb-ra. :)

Kopiati
Hát ha a legtöbb magyar nem veszi a játékot... akkor legalább a gépre költsön.... azt nem lehet letölteni... ez szubjektív vélemény...legalább magyarisztán lesz a legmodernebb cyber nemzet.... XD

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Prince23
Nem dehogy. csak jó lett volna ha az állítások nem a geforce gx200-ra értitek. "Nasa" gépeken jóhogy nem szaggat. Nem gondoltam volna, h nem tudjátok optimalizálni egy gf 8***-ra, sõt shader model 3-ra illõ lett volna tovább optimalizálva. de hát õk/ti tudjátok, lehet gazdaság politika, h a magyar erõgépet vegyen, s költsön :D

Timber
Ilyen böszmeséget csináltunk volna?

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Prince23
Bocs, de úgy érzem költöttem eleget a gépre, h a mostani játékok jól menjenek. persze eddig minden játék fullon ment, csak a warhead nem akar...

Kopiati
Hát nem akarok beleszólni a ti ügyetekbe.... de AKKOR CSINÁLD JOBBAN TE!

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Prince23
Kicsit a Crysis warhead optimalizációját elk*rtátok, már bocsi...

Timber
És Coró is király volt akkor :D 11es az jó lett szerintem... meg a 18as a butítások elött :D :D :D

Timber
Crytek

és ha letöltöm torrentrõl? és csõdbe megy a cég? akkor? szerencsétlenek....

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

"Vedd meg és le van szarva!"<#mf1>
csak tudnám, hogy a marketing mióta számít cégtitoknak..:) õk maguktól annyit sem jelentettek be, hogy gyerekek mi folytatjuk a CW-t és ez és ez lesz majd valamikor. Mindent úgy kell összekaparni. Elhiszem, hogy van elég dolguk, de szerintem a dolgok közé tartozna a játék promotálása is..legalább a hazai lapoknak nyomnának el valami sajtó anyagot..na mind1:)

Igen. és ez folytatódik is úgylátom. Mert én dolgoztam olyan cégnél ahol volt cégtitok. De az idióta titkolódzás más. Mikor mindenki tudja hogy egy cég létezik és külföldön is úgy lenetkezik mint létezõ cég. ithon meg mint ideiglenes javítóbanda...Jó dolog a kivételezés hogy minket magyarokat néznek hülyének. köszi. remélem a supportra is úgy ügyelnek majd mint a korábbi játékaik esetében. Szerintem már a kieget csinálják a CW-hez a : "vedd meg és le van szarva!" jegyében.
Különben szeretem, nem szeretem, tényleg ez látszik már régóta...

Hol dolgozol Carlos és Te hol, Timber?

Carlos
Sem én sem Timber nem dolgozunk az Inno-nál.
Nemtom, hogy figyelik-e a fórumokat. Szerintem nem, van nekik dolguk rendesen!

TIMBER: A GDC-re a 11-es pályát vitték és készek voltak tõle a népek! Királyok voltunk!

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
De várjál már... a céged, a fejlesztõk nézik ezt a honlapot (sg)??? erre is kiterjed a figyelmük, s ezért is hallgatsz.
Bár inkább halgass, legyen meglepetés a játék.

Timber
Ez minden normalis cegnel igy megy. Ha kulsoskent belepsz azonnal iratjak ala veled az NDA-t.

Prince23
Végülis, ha tényleg az vagy aki/ami, akkor teljesen érthetõ a titkolózás.
Majd a demó megjelenés napján remélem lesz egy kis kitárulkozás:)
de addig is teljes titoktartás powa:D

Carlos
Találkoznál a cégvezetõ nagymamájával.
Dedó, nemdedó ez van!
Majd ha dolgozol olyan helyen, ahol vannak cégtitkok, akkor majd megérted.
Plö ha elmész interjúra még mielõtt bármit is szólnának hozzád elédnyomnak egy titoktartási szerzõdést, hogy amit láttál nem láttál, amit hallottál nem hallottál és amúgy sem voltál ott...Ez ilyen...

Þór vígi þessi rúnar

Nem mondhatod el nem mondhatod el. Ez azért olyan dedós dolog nem? Mármint hogy tudom a választ de nem mondhatom el.Bebebee..! Neked is elmondta valaki nem? pl: Te figyu Carlos alakult ez az új cég az InnoGlow és én is bennevagyok. Játékokat heggesztünk. De ez olyan titkos izé ám. Nem mondhatom el senkinek, úgyhogy te se add tovább!
Tiszta bölcsi.
Nem mintha minden külföldi fórumon nem szerepelne a dolog, meg nem lenne benne a cégkönyvben.. Vazze ha elmennék a bejegyzett címre és bekopogtatnék mi lenne?
-Jónapot kívánok.! Ez az innoglow? Önök játékfejlesztõk?
Mire a résnyire kitárt ajtó mögül egy rémült hang:
Neeeem! Azt sem tudom miröl beszél! Mi nem azok vagyunk! Tünjön el!
Aztán halk suttogás bentröl:
-Bazz lebuktunk.. Most mi lesz Béla?
-Költözünk! Töröld le gyorsan a vinyókat!
Fasza cégprofil. Ebböl is látszik hogy a régi csapat van benne. :-))))
Még nem biztos. Mert Lehet hogy "nem mondhatod el." Mert mindig ezzel jösz.
Carlos
Nem vagyok isten, de tudom azokra a kérdésekre a választ, amiket kérdeztetek.
Az, hogy nem mondhatom el, egy más kérdés. Nem engem kell utálni ez miatt, hanem azt, aki kitalálta, hogy ne mondjak el semmit. Én csak tartom magam hozzá.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Buktad. Nem melózom az InnoGlow-nál.

Þór vígi þessi rúnar

Amúgy meg itt a cégközlöny. Be vannak jegyezve: http://www.e-cegkozlony.gov.hu/index.php?pagename=aktual&oldal=212&friss_ev=2008&friss_szam=31

Szóval ennyit a nyíltságról...
Ehhez csatlakozom. Teljesen igazadvan. Lökik itt a süket dumát hogy csak átmeneti brigád, meg ilyenek. közben más külföldi oldalak már rég megírták hogy InnoGlow néven voltak kint Lipcsében. Meg készül a hivatalos oldal. Miért pont azokat kell átbaszni akik érdeklõdnek irántuk. Miért mi vagyunk a kurvára legutolsók akik megtudunk "hivatalosan"bármit is. Biztos hogy új cég. Max a jogok miat lehet gubanc. De akkor nem mentek volna ki a játékkal és nem lenne honlapjuk.
ez nevetséges:P Azt sem értem miért kellett titkolni az InnoGlow-ot, meg azt sem hogy az Atari EA érdeklõdik a dolog után. Tulajdonképpen az Innoglowosokat sem értem, ahelyett, hogy örülnének, hogy valakik fenntartják az érdeklõdést elzárkóznak és titkolóznak..Frankón nem vágom miért kell sunnyogni. Az SR is sunnyogva ment csõdbe, sokan még most is meglepõdnek rajta, mert valahogy nem terjedt el. Mire jó ez?:)

Kopiati
Carlos... vagy te vagy az isten, hogy mindenre tudod a választ mégse mondod el, írod le... vagy nem tudsz semmit... : )))) XD

Fogadjunk hogy Carlos is ott nyomja a Blues-t és már megkapta az elsõ fizetési csekket is?!<#ravasz1> Ide a rosdás bökõt. Ha tévedek rögtön felrakom a Vistát a gépemre. (annál nagyobb szopás most nem jut eszembe.)<#circling>
Akkor a: Egy új cég, némi kiadó általi támogatással, s ha sikeres lesz a ColdWar akkor pumpálnak bele még lét. Gondolom kijátszották neki az SR cuccait is. (mer különben hogy simogatnák a coldwart? Ahhoz kellenek a gepard , a szerkesztõ, packer. stb. Ezek meg az SR cuccai)
b: Ez egy blöf cég hogy ha pisstike +veszi a játékot lássa lesz support. Közben ugyan úgy nem lesz mint a korábbi SR játékokhoz sem volt.
Én az "a" verzióra tippelek. Fogadjunk egy bármiben hogy én nyerek!
Timber
Kerdezd Karlosz Kartarst! :)

Carlos
Minden kérdésedre tudom a választ, csak nem írhatom le. Sry.

Þór vígi þessi rúnar

Dehogy timber szerintem szép. Bár ízlések és pofonok. Te mint jólértesült iparikém. Most akkor az InnoGlow egy átmeneti himzõegylet simogató szekciója vagy egy új cég? De nem ám mellépofázni mert arra ott vannak a politikusaink .<#circling> Kb hány fõ? Most akkor õvék a SR szellemi tulajdonai? (gepard) Tudsz pár nevet a csapatból? (ha már felére válaszolsz akkor megérte ennyit írnom ilyen késõ este.)<#crazya>
Timber
ekszkjuz mi bat it iz o'denaré randa. :D

ALARM! Alakul az InnoGlow honlapja. Bazi jó a nyitóoldal. Nézzétek:
http://www.innoglow.com/
Válasz Jeff üzenetére a panzers.hu-ról:
Én nem küzdöttem, tudtam, láttam, hogy nem adnak infót semmirõl, még a megszûnésrõl se volt hivatalos, honlapon történõ bejelentés, még jó, hogy Jeff van a világon...A cold war-t akkor is megveszem, ha bugos lesz, szép emlék lesz, nem kamázom a tömegcikkeket.
Az Activisionnek 98-ban volt a Battlezone nevû játéka, a legelsõ számítógépes játékom volt, rettentõen tetszett. Nem volt siker, a második részt "kijavították", katasztrófa lett, de többen vették. Mindenkinek nem lehet játékot készíteni.
Jeff, nincs kedved újra a fejlesztéshez?

Nem tom mi lehet az oka. A német és angol fórumok is jók. (Deepsilver )Remélem nem járt le az elõfizetése. Mondjuk mivel nincs már vebmester ezért ha bedöglött az oldal senki sem fogja helyrehozni. Nem tom az Innoglow felválalja-e a multját. Tehát foglalkozik-e a régebbi játékokkal. A stormnak jók voltak az oldalai csak a csúcsfelyek kevés információt adtak Meiernek..így a nép késve vagy egyáltalán nem kapott infót néha. Nem tom kik vannak az Innoglow-nál? Nyester Péterröl tudok, õ koncepciótervezõ volt ha jól tévedek.
nonicks
nem tud valaki egy pontos kiadási dátumot?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

a rushforberlin.hu megdöglött, a panzers.hu viszont jó és a storm is hihetetlen módon

nem dõltek be, jött pl. egy normális eladásokat produkáló abszolút multiplatform Alone In The dark 4, no meg valszeg egy ilyen majdnem kész játék megvétele nekik apró pénznek számít:)

Nálam sem. Délután óta nem mûkszik. A stormregion.com viszont igen. Már máskor is volt ilyen. Remélem csak szolgáltatóhiba. Fel akartam rakni egy új RfB pályát amire csináltam 1 mûködõ vulkánt.. Frankó mikor kitör.. Gondoltam jelzem elõtte a fórumon.
Reméljük reggel már újra mûködik piciny de fanatikus táborunk gyülekezõhelye..
De az Atari nem csõdölt be? Érdekes hír. Nyáron még vegetáltak, most meg projecteket vesznek?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

A rushforberlin.hu másnál se mûködik?

Kiváncsi lennék hány fõs ez a "simogatóteam" ? Visszatértek a gyökerekhez és garázsfejlesztõk lettek?
A kiadó az Atari lett, nyilván kértek suppot is a játékhoz, szóval addig biztosan lesznek, aztán ki tudja, talán egy kieg is jöhet hozzá..

Reméltem hogy mire visszatérek a nyaralásból addigra lesz valami hír de látom semmi komoly. Habár ez a hivatalos oldal dolog érdekes. Néztem én is.Annó azt mondták átmenetileg állt össze egy simogató csapat. (mondjuk ha már tök régóta kész a játék mit kell simagatni?) Most meg jön egy hivatalos InnoGlow honlap. Tehát mégis többröl van szó mint egy átmeneti társulás?
Hja, és az Atarit tüntetik fel kiadóként.. :)

rövidke angol preview a játékról (mai) KATT

Továbbra is december? És az innoglow honlap mikortól üzemel?