• JeffeS
    Opsz, ezt átugrottam:"Hát kiröhögtek az álltalad még nem idézőjeles stormban is!"
    Mint tiszteletbeli csapatvezetőnek, projekt menedzsernek és humán menedzsernek (1997-1999), engedtessék meg, hogy a 2000 és 2004 év között céghez érkezett személyek között had döntsem el én, hogy ki méltó a névhez és ki volt rossz választása a humán menedzsmentnek. A Stormregion elhagyta a "Stormregion KFT"-t 2004-ben és senki, de senki nem ment vissza közülük, az az 1 ember aki vissza ment, az pedig nem méltó a névhez (az árulás bűn). A Stormregion jelentése=barátság, hűség, becsület, morális tartás, alkotás, művészet iránti olthatatlan szerelem. Az ezekből fakadó siker csak hab a tortán, amitől minimum 100-an megrészegedtek. Minősítgessük egymást ? Van értelme ? Számomra már az minősítő jelleggel bír, hogy a "Stormregion" KFT már 2006-ban megbánta a pereskedést, és az, hogy a 10tacle felvásárlás után, miután a korábban őket terhelő felelősség átszállt a 10taclera, elkezdték abálni saját alkalmazottaikat.

Fifus, ez is befulladt, pedig hozzá se szóltam. Kiváncsi vagyok, hogy jagdnak mikor esik le a tantusz. :-)