• JeffeS
    Spanyolviasz ? Igazából ezt úgy is felfoghatom:"Minden elismerésem, te aztán tökös gyerek vagy, a mi garázsprojectünk az elején elvérzett, szóval gratulálok."
    Mi az ördöngösség a programozásban ? Azt, hogy te nem tudsz az egy dolog, de én a diplomamunkámat (vírusirtó program, 31 vírust ismert fel és szedett le a vírusirtás demonstrálása céljából) is C-ben írtam. 60 A4es oldal a diplomamunka+x oldal a program, bemásoljam ide ? :-) A diplomám is érdekel ? Mit is mondtál, hogy neked mi is volt a diplomamunkád témája ? ;-)
    A designolást meg életem második pc-s projectében kezdtem, amit Macival (igen, ő ott dolgozik most, ahova téged nem vettek fel, meg a többi "vérprofi" kollégád jelentkezését is vödörből öntötték a kukába) közösen hegesztettünk, Yanchi névre hallgatott az ötlet. A zenélés meg hobbi volt, múltkor előhalásztam őket és ha kedvem szottyan, befejezem mindet és hallgathatod a youtuben. :-)
    Enterprise 128-an meg egyedül csináltam játékokat.

Azt hiszem, hogy ti jobban utáljátok a "storm"ot, ugyanis akitől hallottam (ko-ko-ko-kollégád volt), hogy 2007-re mínuszba került a cég, az szerintem abban az időben jobban várta a csődjét, mint jómagam. A másik meg az, hogy nem én pereskedem a "storm"al, hanem ti. Tudomásom szerint a beadványotok már feldolgozás alatt van, de úgysem láttok majd egy lyukas garast sem, nincs miből lássatok.

Amúgy pediglen ti idéztetek meg,, tőlem 2004 szeptember végével "közös megegyezéssel" megváltak (attól a pillanattól fogva nem volt ritmuszavarom, nem volt akkora törtetés, fúrás a köv. munkahelyemen sem, mint amennyit ott tapasztaltam, pedig az már közszféra és hivatal), kirúgtak és eszembe nem jutott, hogy beregisztráljak fórumokra és kritizáljam a "storm"ot, egészen addig a bizonyos napig...

Neked egyébként most mi is tulajdonképp a bajod ?