• JeffeS
    Én végigkövettem és emlékeim szerint 2005 év vége felé volt a legtöbb fórumozó egy időben: 6 fő. Vagy 2006ban ? Majd jagd kijavít, ő majd mindennap látta a fórum kezdőlapot, a hszólások javarészt az övé volt, amíg tpantherttudomisénki be nem regisztrált és "ja", "aham" és más hasonló fajsúlyú egyszavas hszólásokkal fel nem tankolta a topicokat. :-D
    Van még akit a PP1 klón nem zavar, a gond csak az (egy játékfejlesztőnek aki ebből szeretne megélni), hogy a többséget zavarja, vagy talán inkább nem érdekli. Többet, szebbet, tartalmasabbat, jobbat várnak és a WiC felemelte a mércét.

Carlos, lehet, hogy íziben nyomja, én mégis azt látom, amit az indexes gyerek (ő is ízivel játszott ?):
    [URL=http://index.hu/tech/szoftver/panz310108/]"A Cold Warban minden játékmechanizmus benne van, amit a hasonló stílusú játékokban valaha kitaláltak. A Cold Warban egyetlen olyan apró pici játékmechanizmus sincs, amit el ne lőtt volna már legalább fél tucat hasonló játék. Félig üres a pohár vagy félig tele? Hiába szedtem össze minden jóindulatom, és emlékeztettem magam sűrűn arra, mennyi volt kolléga és régi cimbora nevét láttam a stáblistán (utálni is fognak ezért), a bétaverzió öt pályáját csak öt menetben tudtam végigjátszani; annyira unalmas volt a játék, hogy küzdenem kellett az ébren maradásért."[/URL]