• Jagdflieger
    Köszönöm a linkeket. Átnéztem őket. Na igen, ez az ami egy picit zavar a CW-vel kapcsolatban. Az ATARI ahhoz képest hogy most bekeményített, (sok olyan játékosok által nagyon várt nagynevű projectet karolt fel amik kiadó nélkül maradtak -XY cég ami megvette a készítő csapatott, de a játékukat nem akarta kiadni pedig mindenki nagyon várta- )de relative kevésbé reklámozza a már szinte kész termékeket. Pl: CW, Ghostbusters stb. Nemtom nekem kicsit csicsás az új boritó. Túl barokkos,ha kevesebb dolog lenne rajta jobban megfogná a szemet. Az a baj hogy a képek amiket eddig láttunk eléggé kis felbontásúak. Nehéz így bármit is mondani az egységekröl és a textúrzotságról. Sok kép alapján az RfB pályái szebbnek tünnek. (kidolgozottabbak, több textúrával,stb) Anno az Rfb esetében is a megjelent képeken és a játék borítóján is sokkal nagyobb kamerabedöntésiszöggel és zoom határokkal készült képek voltak mint amit a játék motorja a valóságban engedett. (pl: látszott az ég,stb) Annó Meier azt igérte a CW-ben mindkét érték növelve lesz az RfB-hez képest. A bemutató trailereken viszont elég mikro gyalogosok szerepeltek. Szóval egy demó sokat jelentene, vagy egy igazi in-game HD trailer. Meg amit Meier nek is felvetettem a trailerekben pl az unit kitelepülést,az egységek kombinálását upgradelését kéne mutatni, vagy egy atom villanást ez az ami növeli a játékélményt pl: egy CandC vagy egy WiC egyhangúságával szemben. sajnálom hogy a légierő továbra is csak hívható segítség és nem irányítható-unit. lásd: JFT. Tudomásod szerint mekkora support várható a játékhoz? (javítások, szerkesztö? )Mert ez is sokat számít sok ember szemében. Az RfB-t a support hiánya ölte meg. Akárki akármit is mond ez az igasság. Egyébként rendes az Ataritól hogy az SR jele is ott virít az Innoglow mellett a borítón.
    Elárulod most hol nyomod a Bluest Péter? Már ha publikus.