Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
De ha viszont nem, akkor hajtépés, idõpocsékolás.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Kis létszámú csapat dolgozik rajta, azt repesgették itt egyesek, hogy év végén.
Þór vígi þessi rúnar
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
És ha te azt az A10-est high poly-nak véled, akkor a hiba benned van.
De nekem mindegy. Nekem(!) nem tetszik, mert nekem(!) túl "gagyi".
Þór vígi þessi rúnar
A single-t a WiC-ben fél óra után meguntam. A multijával egyet játszottam, de az sem fogott meg.
Nem mondom, hogy überforradalmi lesz a CW multi, de sokat játszottunk vele és nekem fun volt.
Þór vígi þessi rúnar
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gagyi lowpoly? Nézd már meg azt az A-10est! És ezek mind játék közbeni screenshotok, nem átvezetõbõl vannak. És érdemes megnézni a jármûvek, tankok kidolgozottságát is. Pedig max zoom mellett készültek a képek!
Ezt a szintû kidolgozottságot gagyi lowpolynak nevezni elég komoly szintû elfogultságra vall.
Amúgy nem érzem elõnytelennek: Mindkettõn van helikopter, ház, robbanáseffekt, tûz, tankok. Mindkettõ esti kép.
Ebbõl le lehet szûrni, hogy melyik mennyire kidolgozott. Ezt próbáltam illusztrálni a két képpel. Azt viszont aláírom, hogy a WiC jobban fut ugyanazon a konfigon. Bár cserébe (szerintem) gagyi lowpoly cucc.
Þór vígi þessi rúnar

viszont az SR játékaiban az singleplayer küldiket többször is végigtoltam 😊 WiC-et érdemes kipróbálni de az inkább MMO, gépigényével meg semmi baj sincs a WiCnek se, havernak egy 2200+os athalonXP-n meg 1.5GB DDR400+6800GT-vel és szinte max graffon játszik akadozás nélkül, igaz kicsit lassabban tölt be, de utánna nem akad, és azért az a gép már benne van a korban rendesen XD
Egy cinematic trailer-t összehasonlítani egy ingame képpel!
WiC vs CW:
Bennem felmerül a kérdés: Mirõl is beszélünk? Mert ha jól selytem a WiC-el kábé annyit játszottál, mint az Rfb-kkel!
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Ehhez még csak hasonlót se tudott felmutatni a Stromregion soha.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
ismerõs helyzet jeffes
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Szerintem 1. akit érdekelt, hogy milyen napos volt az idõ a Viharsarokban 2004-ben, már 20x elolvashatta tõled 2. akit nem érdekelt az meg már 100x..szal elég lesz, köszönjük😊
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
2. Állítólag már márciusban kiadásra kész volt. Állítólag már meg van az elsõ patch. (forrás: panzers.hu, legalább felraknák, hogy le tudjuk tölteni :-D) A jogokkal meg hónapok óta ping-pongoznak, már én sem tudom kinél a szerva. Gondolom a Nordic fog lapott osztani az InnoGlownak és az Atari adná ki, hogy az EA nem vállalta.
Azaz a helyes válasz: Talán.
És hogy mikor ?
A helyes válasz: Talán valamikor.
Esetleg ha igen, mikor?
Nem tudom ki pénzelte a projectet, de ha az EA csak a felét fizette már megérné neki. Pláne egy (majdnem?) kész játékot kidobni luxus.
(Dobná ki a saját Gyûrûk Ura szarságát az ablakon és csinálhatnának valami offline RPG-t, na mindegy, nem ide tartozik 😊)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ezen felül én sem értem, mi ez a süketelés a decemberi határidõrõl.
Ha eddig eltoltak minden megjelenési dátumot, akkor miért pont ez lenne érvényes? Arról is beszéltek már, hogy a játék rég készen van. Akkor mi ez a hülyeség a "reméljük decemberre kész leszünk" szöveggel?
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Nem láttam a bannerterved Jeff küld el privátban!
Amúgy most ezt nem értem. Carlos, és Meier is azt említette nekem hogy néhányan polírozzák a KÉSZ játékot önszorgalmúlag. Most ebben a gamestaros cikben már mint új csapatot említenek "InnoGlow" néven.
1. Most akkor pusztán önszorgalmúag kalapálnak a jómunkásemberek vagy összeáltak egy csapattá és amolyan fõnixmadárként újnéven "gepárd alapokon" <#vigyor4>#vigyor4>folytatják a stormosok a melót. Mert ha csak kalapálnak akkor nem lessz support csak egy bugmentessebb játék. Ha céggé váltak akkor lehet support és talán új játékok is talán vásárlóközpontúbb hozzáálással. (tom Jeff mindjárt nyomod az ellen sódert hogy sosem tudnak figyelni a vásárlókra mert te nem vagy ott.<#circling>#circling> )
2. Olyannira álítják Carloszék hogy a CW kész van. akkor mit vacakolnak vele decemberig. (gyanítom hogy nem van kész ést most fejezik be) Mert mi az hogy az Atari és az EA versenyez a kiadásért? Hogy kerül a képbe az Atari? (habár idén nyereséges volt, sokan meg is döbbentek)
Mondjuk a Nordic is a semmibõl került a képbe. Mindenki verte a mellétt hogy a stormot megvette a 10Tacle, és minden jog az övék, és velük akar halni minden stormos! Aztán egyszer csak hogy a Nordic a tulaj...ne bazzz. Én már semmit sem értek.
-láma vagy
-eljátszod a hülyét, hogy nem lehet törölni
-újreg vagy
szerintem az utóbbi kettõ.
simán tudnád törölni. ott van a képeid alatt, hogy "Töröl"
mért nem tetszik a banner ötleted? csak azért, hogy eleve már annak örölünk hogy ki lesz adva. meg az hogy itt ömleng össze vissza stb.
(de jó olvasni <#crazya>#crazya>)
nem vagy képes felfogni, hogy van akiknek tetszik az eddigi összes játék.