Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kopiati
Nálam low poly mert már a demóval minimumon a nagyobb robbanásoknál alá atombomba szaggatott, és olyan textúrái voltak, hogy árghhhh, De egy igazán zavaró volt az az átvezetõ videó... Miért nem lehetett elõre lerenderelni????? Mert rohadt zavaró hogy szaggat az átvezetõ... egy reviewban meg bika gépen rohadt jól néz ki az tény... de nem mindenki engedhet magának meg egy übercomputert...sajna...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Aki meg azt állítja hogy a WIC low poly annak szemüveg kell. Szemfenékig be lehet zoomolni és az egységek olyan szinten kidolgozottak hogy egy fps-ben is elmenne.
Amúgy elárulom hogy a WiC-ben VAN skirmish csak a multi menü alatt érhetõ el.
Kopiati
A WiC-ben az a vicc, hogy a két oldal egymás tükörképe, más egység modellekkel, alig van tulajdonságbeli különbség....pl a mi-24 és az Apacs nem annyira hasonló mint a WiC-ben.... nem egyenértékû a kettõ..... a tankok között még kisebb a különbség.... jó lenne több olyan játék mint az End War... a 3 fél tökéletesen különbözõ harcmodort kíván...Eu gyenge egységek de gyorsak és fejlettek... Amcsik arany középút.... oroszok még mindig sokan vannak és erõsek

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Hecker007
ez sajnos így van az összes ilyen játékban, mondjuk nekem szerencsére van olyan clánom akikkel ilyeneket tolunk 😊, mindjuk inkább csak WiC-et, FoW-ot, meg most MoW betát

Hát igen, ez a baj. WiC is olyan, mint a CS. Ha elõre megbeszélt csapat van (vagy esetleg olyan emberek jönnek össze randomra, de ez ritka), akkor rettentõ élvezetes.

De ha viszont nem, akkor hajtépés, idõpocsékolás.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Hecker007
WiC online csak úgy jó hogyha van egy 3-4 fõs csapat, de ha több az mégjobb, nagyon össze kell játszani benne

Én annó a szinglijét nyomtam a WiC-nak de pár pálya után meguntam. Szereti az erõs gépet az biztos. A szingli kampánya egy nulla. Multiról viszont nem tudok nyilatkozni nem próbáltam.Skirmish nem volt benne, online-ban meg nem ment a black edition.<#circling>
Carlos
Hát ez még kétséges.
Kis létszámú csapat dolgozik rajta, azt repesgették itt egyesek, hogy év végén.

Þór vígi þessi rúnar

nonicks
nem tudja valaki pontosan hogy mikor is adják ki? mert a videókban azt írják hogy már TAVASSZal kiadták volna..

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Carlos
ingame cutscene igen...
És ha te azt az A10-est high poly-nak véled, akkor a hiba benned van.
De nekem mindegy. Nekem(!) nem tetszik, mert nekem(!) túl "gagyi".

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ezzel egyetértek, bár én játszottam mindkét játék single és multijával is.
A single-t a WiC-ben fél óra után meguntam. A multijával egyet játszottam, de az sem fogott meg.
Nem mondom, hogy überforradalmi lesz a CW multi, de sokat játszottunk vele és nekem fun volt.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Groebel jó gyerek...

Þór vígi þessi rúnar

cold war-ba tigris? nemrossz 😊

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Ezek a képek ingame shotok, nem cutscene-ekbõl valók.
Gagyi lowpoly? Nézd már meg azt az A-10est! És ezek mind játék közbeni screenshotok, nem átvezetõbõl vannak. És érdemes megnézni a jármûvek, tankok kidolgozottságát is. Pedig max zoom mellett készültek a képek!

Ezt a szintû kidolgozottságot gagyi lowpolynak nevezni elég komoly szintû elfogultságra vall.

Hecker007
képek alapján úgyse lehet megmondani melyik menyire jó, majd csak akkor hogyha az ember játszott már mind2vel, de én pl multizni maradok a WiC-nél SPzni meg a CW és ha lesz akk a folytatásainál

Carlos
Sajnos nemtok betenni képeket a cutscene-jeinkbõl, de szerintem jobban néznek ki!

Amúgy nem érzem elõnytelennek: Mindkettõn van helikopter, ház, robbanáseffekt, tûz, tankok. Mindkettõ esti kép.
Ebbõl le lehet szûrni, hogy melyik mennyire kidolgozott. Ezt próbáltam illusztrálni a két képpel. Azt viszont aláírom, hogy a WiC jobban fut ugyanazon a konfigon. Bár cserébe (szerintem) gagyi lowpoly cucc.

Þór vígi þessi rúnar

Ezek a képek a World in Conflictból vannak. És nem a hamarosan megjelenõ (és nyilván javított grafikájú) kigészítõbõl, hanem a több mint egy éve megjelent alapjátékból.

Érdekes megoldás, hogy a riválisról szándékosan elõnytelen képet teszel be.

Hecker007
a WiC multiban nagyon jó, az egyjátékost én sose indítottam el benne 😄
viszont az SR játékaiban az singleplayer küldiket többször is végigtoltam 😊 WiC-et érdemes kipróbálni de az inkább MMO, gépigényével meg semmi baj sincs a WiCnek se, havernak egy 2200+os athalonXP-n meg 1.5GB DDR400+6800GT-vel és szinte max graffon játszik akadozás nélkül, igaz kicsit lassabban tölt be, de utánna nem akad, és azért az a gép már benne van a korban rendesen XD

Carlos
Nagyobb barom vagy mint hittem!
Egy cinematic trailer-t összehasonlítani egy ingame képpel!
WiC vs CW:

Bennem felmerül a kérdés: Mirõl is beszélünk? Mert ha jól selytem a WiC-el kábé annyit játszottál, mint az Rfb-kkel!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez a méltán népszerû magyar stratégiai játék a Cold War egyik screenshot-ja.

Þór vígi þessi rúnar

Én végigvittem a World of Conflict hadjáratát. Baromi izgalmas volt, ízléses, rajzolt átvezetõkkel tarkítva.

Ehhez még csak hasonlót se tudott felmutatni a Stromregion soha.

nyaraláson voltam és kicsit lemaradtam az eseményekrõl. ez meg mi???????? 😊

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Azért próbáld ki mielõtt dicsérnéd. Csak azért ne dicérd mert nem szereted az SR munkáit. A Word in Conflict szép de olyan a gépigénye kogy ha azt az SR követte volna el fél évig anyáztál volna habzó szájjal. Amúgy meg a játékélménye sem nagy szám. De kár magyarázni. Próbáld ki aztán mondj véleményt.Ráadásul csak egy kampány van az alapban és nincs a játékba Skirmish game. Nálam ezzel elvágja magát egy RTS.<#mf2> Ezt mondtam neked anno az RfB-nél is. Mindent érdemes kipróbálni talán csak a simset nem...
jó gém lenne csak egy a baj nem jelenik meg mert takarítottak a cégen belül
ismerõs helyzet jeffes

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

omg, még mindig itt tartunk..Te tényleg beragadtál..

Szerintem 1. akit érdekelt, hogy milyen napos volt az idõ a Viharsarokban 2004-ben, már 20x elolvashatta tõled 2. akit nem érdekelt az meg már 100x..szal elég lesz, köszönjük😊

Ez nagyon üt!! <#eljen><#eljen><#nyes>

Engem ezt a szarakodás emlékeztet egy Digital Reality játékra, a Nexusra (leánykori nevén Imperium Galactica 3).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

lapott - höhöhö, végülis lehet múltidõ kéttt höhöhö

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

1. összeálltak egy pár fõs csapattá: InnoGlow, a CW miatt. Talán leesnek a magas lóról és leereszkednek hozzátok. Anno a lead designer, lead grafikus, programozók, stb. mindenki válaszolt, mikor ki, a pcdome fórumán feltett kérdésekre, egyenes választ kaptak a kérdezõk, az új viharsarkiak nélküli felállásban ("Stormregion" Kft 2004-tõl) örülhettetek ha a fórumozásra kijelölt emberke nem beszélt mellé és leírta nektek, hogy mi az ábra. :-) 2004 elõtt más volt, a játékos nem csak egy idióta volt számunkra,aki képes volt pénzt kiadni a játékunkért, hanem közvetve megélhetésünk forrása. Megmosolyogtam jópárszor azt az ingyen cirkuszt ami a panzers.hu fórumán ment az elmúlt 4 évben. :-)
2. Állítólag már márciusban kiadásra kész volt. Állítólag már meg van az elsõ patch. (forrás: panzers.hu, legalább felraknák, hogy le tudjuk tölteni :-D) A jogokkal meg hónapok óta ping-pongoznak, már én sem tudom kinél a szerva. Gondolom a Nordic fog lapott osztani az InnoGlownak és az Atari adná ki, hogy az EA nem vállalta.

elég búval bélelt emberke vagy, ha ennyi nem okoz örömet, boldogságot neked...

"Utolsó projektjüket kis szerencsével még láthatjuk."
Azaz a helyes válasz: Talán.
És hogy mikor ?
A helyes válasz: Talán valamikor.

Na nem olvastam végig ezt a sok mókás dolgot, így kérnék egy kompetens személyt (kalandorok kíméljenek), hogy egy egyszerû kérdésre adjon 1-2 szavas világos választ. Megjelenik ez a játék vagy nem jelenik meg?

Esetleg ha igen, mikor?
Hát 10tacle csõdöt mondott, gondolom az elsõ az volt, hogy eladjanak mindent. Én azt nem értem, hogy ha USA-ban az EA adja (adta volna) ki, akkor miért nem vették meg az Európai jogokat? Nem éri meg neki? Vagy nem jogosult rá?

Nem tudom ki pénzelte a projectet, de ha az EA csak a felét fizette már megérné neki. Pláne egy (majdnem?) kész játékot kidobni luxus.

(Dobná ki a saját Gyûrûk Ura szarságát az ablakon és csinálhatnának valami offline RPG-t, na mindegy, nem ide tartozik 😊)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Kopiati
Én azt olvastam, hogy a "kiadó" ehehe,,, még kért egy kis finomhangolást és az a pár messiás azt csinálja....

Hecker007
kezdenek olyanok lenni mint az oroszok, azok is mindent csak halogatnak közben meg állítják hogy kész a játék...

Én azt nem értem, mégis miért adhatnák ki õk a játékot? Nincs joguk hozzá, elvégre nem az övék!

Ezen felül én sem értem, mi ez a süketelés a decemberi határidõrõl.
Ha eddig eltoltak minden megjelenési dátumot, akkor miért pont ez lenne érvényes? Arról is beszéltek már, hogy a játék rég készen van. Akkor mi ez a hülyeség a "reméljük decemberre kész leszünk" szöveggel?

nem vayg egyedül a nem értésbe

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Ez a cég fõ irányvonala volt. Mármint a vedd meg és le van szarva. Volt egy két arc aki segített de sajnos õk sem Email-ezhettek minden vásárlóval. Nekem szerencsém volt. Mondjuk ez jellemzõ az autóipartól kezdve minden más iparágra. "Vedd meg és le van szarva! " tetszik. <#mf1>
Nem láttam a bannerterved Jeff küld el privátban!
Amúgy most ezt nem értem. Carlos, és Meier is azt említette nekem hogy néhányan polírozzák a KÉSZ játékot önszorgalmúlag. Most ebben a gamestaros cikben már mint új csapatot említenek "InnoGlow" néven.
1. Most akkor pusztán önszorgalmúag kalapálnak a jómunkásemberek vagy összeáltak egy csapattá és amolyan fõnixmadárként újnéven "gepárd alapokon" <#vigyor4>folytatják a stormosok a melót. Mert ha csak kalapálnak akkor nem lessz support csak egy bugmentessebb játék. Ha céggé váltak akkor lehet support és talán új játékok is talán vásárlóközpontúbb hozzáálással. (tom Jeff mindjárt nyomod az ellen sódert hogy sosem tudnak figyelni a vásárlókra mert te nem vagy ott.<#circling> )
2. Olyannira álítják Carloszék hogy a CW kész van. akkor mit vacakolnak vele decemberig. (gyanítom hogy nem van kész ést most fejezik be) Mert mi az hogy az Atari és az EA versenyez a kiadásért? Hogy kerül a képbe az Atari? (habár idén nyereséges volt, sokan meg is döbbentek)
Mondjuk a Nordic is a semmibõl került a képbe. Mindenki verte a mellétt hogy a stormot megvette a 10Tacle, és minden jog az övék, és velük akar halni minden stormos! Aztán egyszer csak hogy a Nordic a tulaj...ne bazzz. Én már semmit sem értek.
Serpa
nem jeffs.

már megtaláltam, ahhoz be kellett lépni az ablumba, a képeket viszont nem úgy linkeltem...

ez már most kultusz játék, igaz csak féltucat embernek, de akkor is az :p

nem tudod törölni? akkor két megoldás van:
-láma vagy
-eljátszod a hülyét, hogy nem lehet törölni
-újreg vagy
szerintem az utóbbi kettõ.

simán tudnád törölni. ott van a képeid alatt, hogy "Töröl"

mért nem tetszik a banner ötleted? csak azért, hogy eleve már annak örölünk hogy ki lesz adva. meg az hogy itt ömleng össze vissza stb.

(de jó olvasni <#crazya>)

akkor még úgy volt, hogy Carlos lesz a házigazda és minden off ki lesz törölve (kb 750 hszólás). De aztán lám, hogy a diktátor nem jutott hatalomhoz és gondoltam,hogy elsütök pár poént, amire azt hittem, vevõk lesztek.

Serpa
nem azt írtad, h többet nem posztolsz ide?

"sárkány tejet iszol" azaz elég agresszív/beképzelt vagy.
nem vagy képes felfogni, hogy van akiknek tetszik az eddigi összes játék.

Serpa
<#wow3><#sniffles><#wilting>

sárkányok csak a mesében vannak, a poénod meg nem értem, lécci magyarázd el...