• Jagdflieger
    Na igen mert ő pénzforrást látott benne, és valószínűleg nem úgy termelt a cég mint várta. De ez irányítási hiba volt. Szerintem. mert a cégnek egy jó motorja volt és sok jó szakember volt ott. De mindezt rányítani kell. Kb mint az országot. A rendszerváltás óta dolgozunk és egyre szarabb az ország. Amit fent basznak el. Párttól függetlenül. A szavaidból itélve igaza volt Jeffnek a blöffel kapcsolatban.( felduzzasztott, nem túl nyereséges cég eladva egy béna mamlasznak. ) Lajosnál csak az volt nagyobb ász aki létrehozta a 10taclet és elszedte a részvényesek pénzét.
    Szó ami szó, kíváncsi leszek mi lesz az Innoglow jövője. Amíg ez nem biztosított addig nem veszek 11ezerér CW-t mert egy support nélküli gámáért picit sok. Figyelembe véve az RfB supportját amúgyis kételkedek a gámában. Tegnap pár srác miatt felraktam az 1.25-öt és úgy fagyott utánna a multiban az RfB mint a disznó. Azt a patch-et már szerintem csak kibaszból csinálták. Ellentétben a RftB-al 2.0-alatt tegnap simán játszottunk Fifussal.