• Jagdflieger
    Engem meg lehet győzni ellentétben Jeffel. Sőtt én a Stormot is szerettem, nem beszélve a játékaikról. (most is épp RfB szerkesztőzöm)És hát szerettem is volna ott dolgozi. Látod egyébként meg te nem értettél meg. Azt mondtam hogy azért ölök bele valamibe 1 milliárdot mert érdekel. És amit én hoztam létre azt nem adom el.Főleg bizonytalan vevőnek. De ismétlem ha szívből csinállok valamit. Ha üzletből az más. Ha Lajosnak csak üzlet volt akkor jó hogy szart bele hogy kivel mi lesz, és abszolulte nem érdekelte a vevő. (ami nemcsak nekem de másoknak is szúrta a szemét) Az is hérdéses mennyit termelt a Storm. Mert nyereséges céget eladni állatság. már bocs. De ha az ember szétnéz és azt látja hogy az EA vagy akármelyik másik melák megvesz egy kissebbet akkor annak kaputt.
    Az innoglowal kapcsolatban meg neked legyen igazad. Anno én is bizakodtam mikor elősször halottam róluk, de aztán kezdtek túltenni a ködösítéssel a stormon. Igen bizalmatlan vagyok. Mert a bizalom épül valamire és jelen esetben az innoglow semmit sem mutatott még. De engem meg lehet győzni. (ellentétben a mindkettőnk által ismert rögeszmés barátunkat) Most mi a megjelenési dátum? Várható valami a honlapjukkal kapcsolatban vagy valami egyébb infó? Mert közelít asszem a legutolsó megjelenési dátum és még semmi promócio. Se trailer, se honlap, se új képek,se demo,semmi.Volt valami béna film egy mókussal aki "mogyorózott" valamit a játékról de az egy vicc volt. (már ha az a reklám része akart volna lenni )