• JeffeS
    én is pont ezt írtam anno a hardwiredre, hogy irtó nagy mázlista vagy, szerencsés. :-) Csak nem vagy kellően a tudatában helyzeteddel.

Egy csődtengernél "vezeto pozicioban levo ember" véleménye szerintem nem oszt, nem szoroz. Sőt, inkább a negáltja lehet igaz, amit gondol, amit mond. Ha pedig azt nézem, hogy a "Stormregion" KFT-ben milyen állapotok voltak humán menedzsment területen... leadeknek tettek meg olyan embereket, akiket szerintem csak és kizárólag külsősként lett volna szabad foglalkoztatni. Persze ha a humán menedzsmentje nem olyan, amilyen, akkor a cég még ma is létezne és az nekem nem lenne jó... :-D
    Amúgy hozzám meg egy olyan információ jutott el a cégvezetés részéről ügynökeim révén :-), hogy a többség - nem emlékszem már pontosan a kifejezésre, de a lényeg - csak töltelék - akik csak akkor hajlandóak valamit is produkálni, ha sakkban tartják, pszichésen szorongatják őket. Ennek az információnak tudatában pedig képes vagyok megérteni a 10T felvásárlás utáni állapotokat, amikor mindenki feje fölött ott lebegett a munkanélküliség réme, bárkit kirúghattak a cégvezetés komolyabb indoka nélkül.

A néhai panzers.hu CW topicjában nem láthattál olyan fórumozót, aki ne gyászolná az orosz kampányt. Volt, aki emiatt le is mondott a CW-ről. (Jagd az elsők között volt.) Amit írtál, az alapján, OCC nevéhez köthető az orosz kampány. Nem ismerem, vagy mégis ? Végül is az első exdr-es turnussal érkezezhetett... de ha voltak is emberi hibái, szerintem az orosz kampány akkor is jó húzása volt. Én nem csak az oroszokat raktam volna bele, hanem egy harmadik oldalt is. Mint a Starcraft.