• JeffeS
    nem tartom valószínűnek, Carlos november közepét jelölte meg megjelenésnek, szerintem fél éven belül nem fog megjelenni.
    Ugyanis ha megjelenne akkor az jogi következményeket vonna maga után, enginelopás és projektlopás, ugyanis a játékot a 10T pénzéből fejlesztették, tehát a tulaj a 10T. Nem ismerem a Nordiccal való kapcsolatát a 10Tnek, de az tutti, hogy a 10Tnek nagyobb szerepe van, mint befektető a szerződésben, tehát ha valaki a 10T engedélye, jóváhagyása nélkül adná ki a játékot, az okkal tarthat több százmillás pertől. Hogy miből gondolom, hogy a 10T nem tud az Innoglow akciójáról ? Hogy miből gondolom, hogy az Innoglow meg akarta kerülni a 10T-t ?
    A mai napig nem hozták nyilvánosságra a kiadót, pedig már javában kéne mennie a marketingnek ha tényleg decemberre ki akarják adni.
    A hírekben csak a Nordic szerepelt, a 10T-el való megegyezés nem - vagy csak én nem vettem észre.
    Konklúzió: amíg a 10T felszámolása tart (még vagy fél év, szerintem, de ha ügyes a 10T akkor 1 év is lehet - egy cég vezetésnek ugyanis az a célja, hogy a felszámolás minél tovább ideig tartson...), addig nincs CW és utána se biztos, hogy lesz.