Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Timber
3. <#taps>

Jeff gyere vissza! Igy sosem leszunk elsok 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
700 az nem ril tek! 😊

Carlos
TÉK! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Timber
Ha en lennek a moderator akkor is 😊 csak en meg mosolyognek is hozza 😄 😄 😄

Timber
hat ez az 😄 szemet taker! 😊 Az nekem jart volna 😊

Carlos
Sajnos nem vagyok benne biztos, hogy ezt elárulhatom, sry.

Þór vígi þessi rúnar

Serpa
milyen védelem volt rajta?

Timber
Az off oke. A politika nem. 😊

Carlos
2008 eleje. asszem...
A Gold-ban az exe-n volt védelem, de nem sztárfos.
Most, hogy újra elõveszik, nemtom milyen védelmet tesznek rá.

Þór vígi þessi rúnar

Serpa
az mikor volt?

Carlos
Amikor ottvoltam, akkor nem StarForce-os védelmet teszteltem...

Þór vígi þessi rúnar

Hát akkor majdnem kolégák lettünk. :-) Mert a teszthez kerültem volna ( QA) és a pályaszerkesztés a nyünyükém úgy hogy minden szabadidõmben ott lógtam volna. Akkor most boldok munkanélküli lennék. :-)
Emberek vagyunk vagy öten a tropicban és összeveszünk a koronán? Mi tényleg magyarok vagyunk más nemzetben nincs ilyen széthúzás...! :-) A tatárok és a törökök is ezért rúgtak minket tökön.
Amúgy nem tom honnan szedhetnéd le az RfB-t. Én fanatikus hülye vagyok megvan vagy két példányban de eredeti. Mondanám hogy pc guru melléklet vagy bármilyen torrent. de a gáz hogy neked is igazad legyen a storm jól elszúrta annó. mert más a verziószáma a : sima RfB-nek, más annak amelyikhez felraktad a kiget, és más az amelyik a Guruban jelent meg.
Én mondottam hogy ez álllatság de leszarták. Látod van mikor neked is igazad van.
Annyit elértem hogy Meier asszem az RfB fórumra vagy a storm .com-ra felrakta a Gurus verzió exe-jét. Abban védelem sincs. Na látod pl: ez is megölte az RfB multit. Jó poén volt. Mondom Meiernek hogy nem tudunk a mellékletes arcokkal játszani mert más az exe. erre megdöbbent mert õ sem tudta hogyvalami "agy" összehozott még egy verziószámot...
Ja amúgy vajon milyen védelme lesz a CW-nek. Remélem star-fos. Már megszerettem mikor felpörgeti a meghajtót: Wúúúúúááááázzzzz. Tök jó a hangja.
-_-

nem kell ide házigazda, mert jönne a cenzúra.

amúgyneg: augusztus nyolcadikán dunaharasztin volt kárptia koncert. egy hülye gyerek náci zászlót lengetett. a biztonsági õrök lecsapták... de az árpád sávosokat nem, mert az nem olyan jelkép...

Carlos
Nekem mind1.
Amúgy ha gondoljátok kérdezzetek nyugodtan. Timber és én is szivesen válaszolunk a kérdésekre a fejlesztéssel kapcsolatban.

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Már csak Timbert kéne megvárni, h jó lesz e így... ha nem, akkor szavazunk, ti meg (Timber és Carlos) nem fogjátok magatokat képviselni ebben.D
Csak egy tanács az eldöntéshez, nehogy lesztálinozzatok 😄

most már tényleg el... <#integet2>

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

nem írtam,hogy énvagyokanagymagyar, de ha te ezt látod a hszeimben, akkor tényleg droid vagy. Lehetek kis magyar is, vagy azerbajdzsán, esetleg kis szifilisz.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Serpa
végre érdemleges hszok lesznek többségben, remélhetõleg.

Prince23
Lenin? xD

Carlos
<#wave>

Þór vígi þessi rúnar

na akkor én leléptem. Good bye, Lenin !

Carlos
Mondtam már, hogy csak azokat törölném ki, amik ilyen paragrafusrahivatkozós, meg énvagyokanagymagyar-os, aki nem ért egyet a politikainézetemmel az ilyenolyanamolyan-os.

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Azt azért nem hinném, felnött ember, tisztában kell lennie e moderátori "képességgel" 😄

Ja és aki házigazda lesz, az törölje ki, ami minden ami off. ok:?

szerintem Timber van annyira megértõ, hogy életben hagyjon, belõled nem nézem ki. ;-D

hát hogy ne Carlossztálin legyen a moderátor, mer akkor nekem csak cián jut.

Carlos
Nyugi, Timber is kiszórná a politikai és egyéb "nem témába vágó" hozzászólásaidat!
Az meg hogy fikázol nem érdekel, már megszoktam.

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Milyen döntés ellen?

a lelkifüleimmel már hallom a gõzmozdonyt, a vagonokat lakatolják, lassan indulunk... Beszarás, nem lehet még valamit tenni e döntés ellen ?

Prince23
Nekem aztán tökmindegy... õ elvállalná, írta.

ördögöd van

na lesz itt aztán holocaust... a másik oldalnak annyi. Nem lehetett volna inkább Timber ? Idõsebb, érettebb, stb

Prince23
Na wazze, pont 666 komment az enyém 😞(((

Prince23
Na akkor jelentsd a modik topikjában, h szereztél engedélyt a házigazda tisztségre ide.

665.

Carlos
Nem.
Én QA voltam, Timber Design.

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Egy csoporthoz (programozók) tartoznak nem?

Carlos
Én irtam már, hogy elvállalom.
És egy kis kiigazítás, nem programozói.
Timber: pályaépítõ, script, design
Carlos: teszt, design

Þór vígi þessi rúnar

designerei

Prince23
vki házigazda?
Timber vagy Carlos...
övék a megtisztelteés... hisz a játék programozói...

akkor 620 hszólás törölhetõ azonnal <#nevetes1>

Carlos
Hozzászólások törlése:
- A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
- Céltalanul vitát szító hozzászólások.

Þór vígi þessi rúnar

jaja

Elérhetõség alatt mit értesz? Letöltési helyet?
kérhetnék egy kispárnát a hátsóm alá ? csak mert rázós az út Szibériáig.

na, megérkezett a mozdonyvezetõ...

Az Alkotmány 61. §-a (1) bekezdése „A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekû adatokat megismerje, illetõleg terjessze.”

Mit diktátoroskodsz itt, Carlos ? Nem szállok fel a marhavagonra, ne is álmodj róla.

Serpa
1xerûbb lenne zárni a topicot a CW megjelenéséig.

ez most akkor életfogytig ? :-D

Amúgy ha átküldöd mélben az RFB elérhetõségét, akkor leszedem, már gondoltam, hogy kinyírlak benne. <#nevetes1> De ugye múltkor nem volt benn senki a gamespy szobába, gondoltam már te se tolod.

Carlos
NEM HAGYNÁD MÁR EZT ABBA JEFF???
Senkit nem érdekel!

Þór vígi þessi rúnar