3714
-
W B #1314 ... ha jöni kell a nagy szerű halál mely fölött egy ország...
-
#1313 jönni fog -
tomcsa4 #1312 Jöjjön, jöjjön, jöjjön!!!!!! Red Alert 3 elmegy kategória, nincs egy jó RTS a távlatban (amiket bejelentettek). Panzers lenne az, jöjjön már! -
Fifus #1311 Ma meghalt a panzers.hu. 1554 regisztrált tagot láttam, azt a 10-et sajnálom, aki írt rá. -
Fifus #1310 Látod, ez a jó! Hiába tiltakozunk, meg fog jelenni! -
#1309 Nem fog! -
#1308 Mythran Wars-nak nincs köze a 10T-hez. -
Fifus #1307 Sajnos erre sejtettem én is a történetet, mert ugyan nem fog talán elsikkadni a CW, de biztos, hogy jogilag problémás a kiadása, sehol nincs leírva: kié(k) a jog(ok). -
JeffeS #1306 és szerintem, de ez is csak szerintem, a Mytran Wars ezévi szeptemberi megjelenése is azért tolódott jövő évre, mert a 10T még létezik. -
JeffeS #1305 nem tartom valószínűnek, Carlos november közepét jelölte meg megjelenésnek, szerintem fél éven belül nem fog megjelenni.
Ugyanis ha megjelenne akkor az jogi következményeket vonna maga után, enginelopás és projektlopás, ugyanis a játékot a 10T pénzéből fejlesztették, tehát a tulaj a 10T. Nem ismerem a Nordiccal való kapcsolatát a 10Tnek, de az tutti, hogy a 10Tnek nagyobb szerepe van, mint befektető a szerződésben, tehát ha valaki a 10T engedélye, jóváhagyása nélkül adná ki a játékot, az okkal tarthat több százmillás pertől. Hogy miből gondolom, hogy a 10T nem tud az Innoglow akciójáról ? Hogy miből gondolom, hogy az Innoglow meg akarta kerülni a 10T-t ?
A mai napig nem hozták nyilvánosságra a kiadót, pedig már javában kéne mennie a marketingnek ha tényleg decemberre ki akarják adni.
A hírekben csak a Nordic szerepelt, a 10T-el való megegyezés nem - vagy csak én nem vettem észre.
Konklúzió: amíg a 10T felszámolása tart (még vagy fél év, szerintem, de ha ügyes a 10T akkor 1 év is lehet - egy cég vezetésnek ugyanis az a célja, hogy a felszámolás minél tovább ideig tartson...), addig nincs CW és utána se biztos, hogy lesz. -
#1304 Hozzánk remélem hamarabb ki jön:) -
JeffeS #1303 bocs, elnéztem. :-) -
JeffeS #1302 ki lett moderálva 2 hszólásom, mi a baj azzal, ha OCC véleményére is kíváncsi vagyok ? Róla volt szó a 1294-es és 1295-ös hszólásban. -
JeffeS #1301 aztán őt visszavették és téged rúgtak ki, az mekkora pojén volt, nem ? :-D
Amúgy érdekelne OCC véleménye is, nem akar valaki írni neki emailt ? -
JeffeS #1300 Kódném Pánzers: Kód Wór: 2009.03.16 -
JeffeS #1299 csúnya, rossz Carlos, most kellemetlen helyzetbe hoztad szegény Timbert (azóta be se lép a fórumra), legközelebb előbb nézd meg a profilját (hyperleaddesigner) és csak utána hozd nyilvánosságra, hogy csak teszter a Cryteknél.
Eszméletlen jó humora van,a Crysis topicban szétröhögtem az agyam, csak azért nem szóltam hozzá, nehogy elszóljam magam, oszt leégessem.
Az is marha jó vicc, hogy te "hatalmas játékfejlesztő", "nagy "stormos"" nem tudtál semmit az orosz kampányról, pedig Meier a www.panzers.hu Cold War topicjában vitatkozott róla Jagdflieger kartárssal. Óriásiak vagytok, komolyan. Oscar-díjas alakítások, de frankón. Már én is átszerkesztettem a profilomat, most megyek a WOW topicba észt osztani.
ps. Timber legalább van valami közös bennünk, én is a legaljának tartom a teszterkedést. Még 2005-ben jelentkeztem egy céghez vezérigazgatónak és aszonták, hogy náluk mindenki teszterként kezdi, annak ott lett akkor vége. :-) Nah jó, csak vicceltem, nem vezérigazgatónak, hanem designernek... -
#1298 Mindig basztatjuk egymást timberrel.
Plö ő tehet arról is, hogy a fényképezőgép amit tőle vettem a páromnak valami típushibás cucc... :)
De legalább ingyért cserélik... :D -
W B #1297 akkor most egymással dobálóztok? -
#1296 Amúgy most te is kula vagy! -
#1295 Erre emléxem.
Beültünk a jó kis meetingre, hogy véleményezzük a pályákat! Amikor mondtuk, hogy melyik miért szar (közben bassman elbillent) OCC meg üvöltözött, hogy mi ehhez nem értünk és szarjankók vagyunk és amúgyis miért pofázunk bele... LoL volt... -
#1294 a masodikban nem volt benne. Az elso design doksi az a vicc kategoria volt. Oldalankent 13058134 egyseggel meg miegymas. Az RftB utan kert meg minket (es ha jol tudom a kulatimet is) Tom, hogy nezzuk at es velemenyezzuk a dolgot. Aztan rugtak ki OCC-t a Lead Designert :D -
#1293 Akkor még nem voltam a projecten. (Rftb-t toltuk). Az első design doksiba már nem volt benne. -
#1292 Azt amikor az OCC faszkodott azt nem veszem semminek, mert az még a pre-alfa előtt alfa előtti alfa se volt. Ráadásul egy torz elme agyszüleménye... -
Jagdflieger #1291 Köszi timber! Akkor mégis csak az én értesüléseim a pontosak. Lehet hogy Carlos akkor mikor kivágták az orosz kampányt ép egy " kocsmamegbeszélésen " volt valahol ezért lemaradt az ominózus dologról. Mire kijózanodott már nem volt benne az orosz kampány. :-)) -
#1290 Carlos te pocs :D Orosz kampany volt pedig :) OCC kirugasa utan kerult ki a jatekbol, amikor ugy a game 90%-at designoltuk ujra :D -
Jagdflieger #1289 Hoppá. Erröl halottam , bár már nem tom hogy hol. Mondjuk nem tom hogy a többi nehézségi szinthez hozzányúlnak-e. -
#1288 Höhö, erről jut eszembe: Russzián csampány. -
#1287 3: no igen. Itt jön képbe, hogy te nem tudod, hogy tulképpen a meglevő easy, medium, hard elé beraknak egy rookie, ultra easy, n00b vagy hasonló nevü nagyonkönnyű nehézséget. (legalábbis legutóbb amikor erre rákérdeztem még igy volt)
Inno: legutóbbi beszélgetésünkkor amikor rákérdeztem, hogy P2 után mi lesz, akkor heves vállrázogatás, szemlesütés és halk mi sem tudjuk volt a válasz. -
Jagdflieger #1286 Ez nagyon korrekt válasz volt BP! Tudom hogy a kezdeti ötletektöl a játszható verzióig nagyon sokat változik egy játék. És nem mindig előnyére. Vannak fejlesztési korlátok, és van amibe a kiadó szól bele. Ezzel nincs is baj. Csak az a baj hogy a 10Tacle már elnézést de egy tehetségtelen barmokat tömörítő cég volt. (lásd mi lett velük) És a kéréseik is ilyen jellegűek voltak.
1: Orosz kampány kivágás: Na igen a CoH. Az egyik kedvenc játékom. Az lapban valóban csak amcsi kampány volt. Bárhol elolvaol egy cikketróla, vagy egy fórumot mindig le is szólták ez miatt. Mi lett az eredménye? A kiegben már egy német és angol kampány is helyet kapott. Sőtt a készülő újjabb kieg esetében is két kampány várható.
2: Ha jól tudom az eredeti "semleges"nézőpont helyett a gonosz orosz, jó amcsi alapelv került fókuszba. Sajnálom rutálom az amerikaiakat. Nagypofájú háborús bűnösök. Semmivel sem jobbak mint anno a szovjet birodalom volt. Jóval több háborút kezdtek és kezdenek a mai napig is csinált okokkal mit anno az oroszok.De a tengerentúlon ezt várják el.
3: a játék folyamatos könnyítése. Na ez szintén az amiknak jó. hogy még véletlenül se keljen azt a két, talán három neuronjukat használni. Ezzel jó alátesz az európai eladásnak a játék.
Az hogy egy játék multiban mindkét oldal nem pótolja a single történetet. Mondjuk lehet hogy a háttérben ott van hogy ha bejön a játék akkor kiegnek megheggesztjük az oroszokat teória. (erre aspektát annó a Ground Control 2, a World in Conflict és most a Starcraft nevű izé ) A zárójelben említett játékokat is folyamatosan megszólják ez miatt.
Az InnoGlow-rol nem tok mit mondani. Amit mondtam már milliószor leírtam. Remélem sokkal játékosbartabb cég lesznek mint a storm volt. Esetleg a support hallatán sem kezdenek keresztet vetni és ördögűzőt hivatni a fórumokra. és nem vésik fel az ajtó fölé a Jeff féle szálóigét arany betűkkel: "Vedd meg és le van szarva!" -
#1285 Sajnos tudtommal BP kolléga nem Inno-s.
Énis csak pár szót bírok kiszedni egy kollégából, de ő sem valami bőszavú. Vagymi. -
Fifus #1284 Köszönjük szépen, életmentő információáradat volt, még ha sok újdonság nem is volt benne. Ha a fórumot olvasod, Péter, néha írhatnál bele, ha ugyanazt is, mint most. Az ide írogatók szerintem nem a játék fejlesztésébe és kiadásába akarnak beleszólni, csak a szokásos "pár jó szót" szeretnék néha hallani, ha nem ütközik szerzői jogokba. -
wegrosta #1283 Hali jagd.A számom a régi,nem változott.Itthon vagyok most egy darabig,az oroszokhoz már nem megyek vissza.Elég volt az az 5hónap. -
#1282 -
Bagó Péter #1281 Valóban létezett több párhuzamos elképzelés a játék kampányait is illetően - hasonlóan minden valamire való fejlesztés alatt álló játékhoz, melyek egészen addig a pillanatig, míg a boltok polcaira nem kerülnek, többféle elképzeléssel bírhatnak. Ezek nyilvánosságra kerülése (főleg a fejlesztés közben) nem túl szerencsés, hiszen olyan pontatlan információkkal traktálja az érdeklődőket, amelyek nem segítik a játék megítélését, és csak megosztják a rajongókat, vagy az egyszerű érdeklődőket (hiszen a folyamatos változtatások és csiszolgatások közepette lehet hogy két teljesen ellentétes variáció is előtérbe kerül, ami ha ezek után napvilágot lát, máris nehézzé teszi annak az eldöntését, hogy most melyik kijelentés is valós...). Hidd el, hogy bármelyikünk akik a játékon dolgoztak, kapásból több tucat olyan dolgot tudnánk mondani, amelyek megváltoztak az első papírra vetést követően - függetlenül attól, hogy milyen döntés húzódott a háttérben. Mivel a Stormregion elsősorban egy fejlesztő csapat volt, a kiadói kérések és igények tekintetében sok esetben nem igazán lehetett ágálni valója (ahogyan más hasonló kaliberű fejlesztőstúdióknak sem - ezek farkastörvények ugyebár). Ellenben az itt dolgozók többsége igyekezett úgy végezni a munkáját, hogy amennyiben egy ilyen kérés, vagy megállapodás megszületett (esetünkben a kampányokat illetően), akkor vállalható és tisztességes megoldásban készüljön el - és ne kelljen se nekünk, se a vásárlóknak húzniuk a szájukat. Így történhetett meg például az, hogy bár az egyszerűség kedvéért egy darab kampányvonalat választottunk (akár csak a Company of Heroes, hogy ne menjünk messzire), ámbátor több pályán adunk lehetőséget a játékosnak hogy kipróbálja az ellenkező oldalt is. Ami szerintem mégis csak némi elégtétel azoknak akik hiányolnák a több kampányt (persze tökéletesen megértem azokat is akik több ilyen kampányt szerettek volna látni). Multiplayerben pedig teljes értékű mindkét választható oldal...
Az InnoGlow helyzetéről pedig jelen pillanatban szerintem totál felesleges mélyebb és parttalan huzavonába belemenni - egy bejegyzett, magyarországi cégről van szó, akik a Codename Panzers: Cold War fejlesztésével, illetve befejezésével vannak elfoglalva. Amennyiben az idő megérik rá, és a projekt kiadható állapotba kerül (illetve a kiadó úgy látja jónak), nyilván sokkal több részletet és infót megtudhattok majd a játékról, a megjelenésről, és minden Titeket érintő részletről is. -
Fifus #1280 Coldwar2...Ez jó..hi-hi -
W B #1279 oké!
az miről fog szólni? -
Jagdflieger #1278 Pótolja a rosseb. Ő pótolhatatlan. Szerintem most gyógyszerezik. Amíg beveszi a pirulát addig nem veszélyes. De mivel már mindent tudunk a ColdWar nevű remek játékról, ami "bármikor" megjelenhet beszéljünk inkább a ColdWar2-röl. -
W B #1277 kus...
csináljátok itt a "jef"-t...
nem kell pótolni a hiányát -
Jagdflieger #1276 Köszi wegrosta! Amúgy a teflonszámod a régi? Itthon vagy még vagy külföldön?
CARLOS-hoz:
Volt benne orosz kampány. Legalábbis az eredeti tervek szerint. legjobb tudomásom szerint a 10tacle nevő balfaszok gyülekezete kérésére távolították el és miattuk alakult a gonosz orosz jó amerikai történet. (ennek egyik folyamodványa hogy jó sokan a hazai rajongók közül ezután csalódottan elfordultak a játéktól, köztük én is)Ha ennek az ellenkezője igaz akkor csalódnék jópár exstormos barátomban akiket ismerek téged viszont nem. Tehát bocsi de nekik hiszek. Innoglow nincs. Az nem cég amiröl a fórumon azt állítod hogy simogatóbrigád, aztán mikor mutatom a cégjegyzék linkjét hogy vannak, akkor azt mondod hogy igazából nincsennek. Most meg mikor kijelentem hogy nincsennek akkor itt jösz hogy de vannak. Te magad sem tudod hogy mit állíts. Játék nincs, anyag nincs belőle, és sehol sem jelentek meg vele a Storm felszámolása óta. (egy helyet kivéve) Ergo nincs. Ha bekerül a boltok polcaira akkor felülbírálom a véleményemet. Sőőt még lehet hogy a demót is kipróbálom. Talán... -
#1275 Höhö...Ez azért lol...
Lehet, hogy volt valamelyik pre alfa előtti kocsmamegbeszélésen amin épp nem voltam ott, de az első designdoksiban sem volt benne.