• Jagdflieger
    Ez nagyon korrekt válasz volt BP! Tudom hogy a kezdeti ötletektöl a játszható verzióig nagyon sokat változik egy játék. És nem mindig előnyére. Vannak fejlesztési korlátok, és van amibe a kiadó szól bele. Ezzel nincs is baj. Csak az a baj hogy a 10Tacle már elnézést de egy tehetségtelen barmokat tömörítő cég volt. (lásd mi lett velük) És a kéréseik is ilyen jellegűek voltak.
    1: Orosz kampány kivágás: Na igen a CoH. Az egyik kedvenc játékom. Az lapban valóban csak amcsi kampány volt. Bárhol elolvaol egy cikketróla, vagy egy fórumot mindig le is szólták ez miatt. Mi lett az eredménye? A kiegben már egy német és angol kampány is helyet kapott. Sőtt a készülő újjabb kieg esetében is két kampány várható.
    2: Ha jól tudom az eredeti "semleges"nézőpont helyett a gonosz orosz, jó amcsi alapelv került fókuszba. Sajnálom rutálom az amerikaiakat. Nagypofájú háborús bűnösök. Semmivel sem jobbak mint anno a szovjet birodalom volt. Jóval több háborút kezdtek és kezdenek a mai napig is csinált okokkal mit anno az oroszok.De a tengerentúlon ezt várják el.
    3: a játék folyamatos könnyítése. Na ez szintén az amiknak jó. hogy még véletlenül se keljen azt a két, talán három neuronjukat használni. Ezzel jó alátesz az európai eladásnak a játék.
    Az hogy egy játék multiban mindkét oldal nem pótolja a single történetet. Mondjuk lehet hogy a háttérben ott van hogy ha bejön a játék akkor kiegnek megheggesztjük az oroszokat teória. (erre aspektát annó a Ground Control 2, a World in Conflict és most a Starcraft nevű izé ) A zárójelben említett játékokat is folyamatosan megszólják ez miatt.

Az InnoGlow-rol nem tok mit mondani. Amit mondtam már milliószor leírtam. Remélem sokkal játékosbartabb cég lesznek mint a storm volt. Esetleg a support hallatán sem kezdenek keresztet vetni és ördögűzőt hivatni a fórumokra. és nem vésik fel az ajtó fölé a Jeff féle szálóigét arany betűkkel: "Vedd meg és le van szarva!"