• JeffeS
    akkor miért nem mész olyan országba, ahol nacionalizmusnak nyoma sincs ? Még a történelmében sem ?
    Széchenyi, Kölcsey, Vörösmarty, Arany, Petőfi, stb mind nacionalista volt. A 13 aradi vértanú sem tekinthető szerintem szimpla patriótának. 56 szintén nem patrióta ünnep, hanem egy nemzeti érzéseiben, emberi méltóságában elnyomott nemzet nacionalista ébredése, szerintem. Nem véletlen, hogy az igazi 56-osok velünk ünnepelnek. (nem a besúgó Mécs, hanem a bebörtönzöttek.) 1848 erkölcsi, szellemi öröksége nacionalista, 56-é szintúgy.
    Sőt mi több, még gyurcsányapádék is a reformkori nacionalista ébredést majmolják itt. (még a szóhasználat is, "nemzeti sokaság", stb), ideje előszedni a bőröndöket. ;-) Bár szerintem olyan országot nem találsz, ahol ne lenne nacionalizmus, még a primitív afrikai törzsek is nemzetség, törzsek alapján van berendezkedve szellemvilág, önmagukhoz, másokhoz való viszonyulás tekintetében.

Más, CW: akkor maradt az EA, mint kiadó, vagy most az Atari lett végül ? Vagy egy harmadik ? Mert erről semmi infó, sehol. Hol egyiket, hol másikat tüntetik fel az egyes portálok. Az EA honlapon viszont nem frissül, ott már márciusban megjelent a játék, az Atari honlapon viszont nagy semmi. Rejtélyes, paranormális ügy ez, kéremszépen.