3714
-
#1190 "lehet, hogy erre se válaszolhatsz, azért megpróbálom. az egyik fórumon kérdezik, hogy akkor most EA vagy Atari!?"
"ezzel meg kell varni a hivatalos bejelentest"
"és az mikor lesz nagyjjából? Csakmert egyik oldalon sincs infó a játékkal kapcsolatban"
"amikor a piaros es marketinges kollegak ugy gondoljak, gondolom utana megkezdodik a marketingje is a jateknak" -
JeffeS #1189 köszi. -
JeffeS #1188 tudom, hogy a banda többsége panelproli volt - panaszolták a morálisan, szellemileg érettebb "storm"osok -, azt hiszem ha ők kaptak volna gumilövedéket, vagy verést, viperát, mint pl a Kruchina fivérek, ráadásul úgy, hogy semmi közük nem volt az egészhez, nem lett volna kedvük viccelődni.
Ezért vagyok azon a véleményen, hogy a "stormosok" megérdemelték a bukást, a cég megszűnést és megérdemlik a munkanélküliséget éppúgy, mint az éhezést. Talán a nincstelenség, munkanélküliség növeli majd az empátiát és a szociális érzékenységüket is. -
#1187 rákérdezek -
JeffeS #1186 ennek örülök, hogy látsz benne... szélsőséges példának meg nem mondanám, ott voltam a Gárda Rolandért szervezett megemlékezésén és hosszú volt a "szélsőséges példák" listája. (Csabán nap mint nap tapasztaltam a "szélsőséges példákat".) Az biztos, hogy a kurusz.infó nem egy párt érdekében ferdíti el a hírt (index,origo,nol,mno,...), és ha el is ferdít, szerintem arányaiban jóval kevesebb esetben, mint a pártportálok. (index-el az élen.)
Mind1, ne politizáljunk, mer aztán sérelmezik itten, inkább áruld el amit korábban kérdeztem, hogy akkor most az EA vagy az Atari lett a kiadó a CW esetében ?! (Remélem ezt a kérdést Timber nem veszi szardobálásnak. :-) -
#1185 Az az igazság, hogy nem olvasok hírportálokat, ezt is csak az egyik kolléga mutatta, hogy: "mi a hiba". Amúgy jókat röhögtünk annó a sok okoson a cégben: "monnyonle-t" skandálók, etc. Pár beszólás ezzel kapcsolatban:
-Ezis olyan helyen lakik, ahol külön szobája van a kalapácsnak. (Fox)
-Hát ha 3 hülye ott veri a faszát az nem forradalom! (Fox)
-Magyarán ha szóval illetnek, akkor ne küldj rá atomfegyvert. (Csumi)
-Monnyon le a világ! (Csumi)
-Jajj, ki ez a hülye? És miért irja le, hogy seggfej? (Csumi)
-Az ilyennek miért nem volt cápa a magzatvizében!?! (Bp)
-Isten bassza meg ezt a kurva országot! -Hmmm...érdekes szemlélet... (LeMon és Csumi)
-Á, itt az a kis köcsög. De nem verték meg eléggé, mert fel lehet ismerni (Fox)
-Höhö, a gumilövedék sem olvasta el az igazolványát! (Fox)
-
JeffeS #1184 egy eset 2 év alatt (ami ráadásul Gondáéktól 1az1ben átvett hír volt, vagyis nem is a kuruc ferdített), és ráadásul bírósági ítélet nélkül helyreigazítottak, az indexnek hány van és hányszor igazít helyre ? -
#1183 Szélsőséges példa de látok benne igazságtartamot! -
JeffeS #1182 akkor mutass egy olyan hírportált, amelyik nem mismásolja el az indoeurópaibűnözést, mutass olyat, amelyik kerek-perec leírja azt, amit minden vidéki ember (köztük én is) a saját bőrén tapasztalt, vagy tapasztal nap mint nap. Hajrá !
Nekem egyik ismerősöm kóma után most kerül haza kórházból, beszélni még nem tud; de lényegében az ő hibája, én elvből nem ülök egy asztalhoz indoeurópaiakkal (heves vérmérsékletük, primitív kultúrájuk kiszámíthatatlanná teszi őket az európai keresztény kultúrkörben felnevelkedett ember(!) számára), sőt ha az utcán hozzám szólnak, provokálnak, úgy teszek, mintha nem venném észre, különben 5 perc múlva ott az egész rokonság és bicska a belemben. Pedig alapvetően kerülöm a gettókat és a tróger helyeket. Szóval ? -
#1181 "hitelesebb bármelyik más hírportálnál"
Khm...nalol...
A kedvencem a szemét rendőr kiborítja a tolókocsis embert volt.
Még a hülye is rájött 1 perc gondolkodás után, hogy a szerkesztő urak megcserélték a képek sorrendjét és a ruha gyűrődései sem a kiborítás tényét mutatják.
Bár igaz: nekünk is nézni kellett a képeket 1 percig, mire észrevettük. Csakhát az olvasói olyanok amilyenek... -
JeffeS #1180 a kurusz.inforól meg annyit, hogy hitelesebb bármelyik más hírportálnál, ugyanis azt írják, amit gondolnak, nem mismásolnak, nem beszélnek félre, nem hazudnak egy cél érdekében, nincs agymosás, mint más lapoknak, pl Népszabadság, Magyar Nemzet, index.hu, stb. A munkahelyednél mikor mondasz fel ? Tudtommal kollegáid többsége azt olvassa a Maugli-eset óta. :-) -
JeffeS #1179 az, hogy te érzelmeket társítasz véleményekhez, egyéni szocprobléma.
Én az utóbbi 6 napban nem látok flamet. -
JeffeS #1178 -
#1177 Jeff Spender tüzel :D
Nálam legalábbis ilyennek tűnik a ténykedése :D
(Ui.: Én akkor is szeretem Jeffiet! :D) -
JeffeS #1176 mutass rá arra a hszólásra, ahol szardobálást látsz. Én nem látok. Álláspontokat látok, véleményeket. -
#1175 -
#1174 Carlosnal áttételes Jeff Spender fertőzést diagnosztizáltak :D Tünetei: hirtelen felindulásból elkövetett kúvvanyázás a StormRegion játékaival kapcsolatos topikokban :D -
#1173 -
#1172 Te biztos warlock vagy :D feldotolod az ellenfelet aztan mar futsz is messzire az meg hadd sebzodjon magaban :)
(Ps.: En is wowos g*ci vagyok/voltam :D) -
#1171 Passzív átkot nyomtál erre a topikra. -
#1170 JeffeS en vitat nem latok. A vitaban a felek ertelmes modon kepviselik allaspontjukat. A te reszedrol maximum a kurucz.info hitelessegevel eloadott szardobalas van jelen. Ez nem vita. -
#1169 Már az eredeti crysis se teccett a hülye ai szpónolás miatt.
Hülyét kaptunk tőle dénessel! -
JeffeS #1168 tehát én akkor is felcseszem az agyát Carlosnak, ha itt sem vagyok ? :-D
(ugyanis 15-e óta itten se vótam (most 22 van) és az ominózus hszólás környékén se vótam itten.) Ezek szerint akkor is van sebzésem, ha nem vagyok jelen. Én vagyok a fantom. :-) -
#1167 Wowos g*ci! :) -
#1166 Crysis Warheadet senki nem vett? :D :D :D Mindjart megsertodok itten! -
#1165 Timber max a sajat toket szorongatja meg hovege fele :D En mar olyan szinten tojok az arkepzesre meg a balfaszkodasra a kiadas korul... nekem egy szamit. Legyen kiadva es legyen belole egy dobozom amit kirakhatok a polcra. Mondjuk az, hogy az Easy is nehez volt az meg talan oke. Csak a gond ott van, hogy ilyenkor a hardot is elkezdik lenyomni a picsaba es ertelmetlenne valik. Jobban szet kell huzni a nehezsegi szinteket az Easy legyen sokkal konyebb a normal konyebb a hard meg maradjon HC. -
#1164 "Kicsit magasabb szellemi szinten állónak gondoltalak eddig."
Csakis azert mert te meg nem lattad ot eloben :D :D :D
Amugy Carlos is ertheto... JeffeS igencsak kepes felbaszni az emberek idegeit (meg szerencse, hogy en egy nyugodt ork vagyok igy en immunis vagyok ra :D). Szoval ne vedd magadra. -
JeffeS #1163 Fifus, veszekedés ? hun ? híjuk a rendőrséget ! Én csak vitát látok, ellentétes álláspontok micsodáját, ami nem veszekedés, szerintem.
maniac001, tényleg hüje kérdés volt részemről, belátom, beismerem meg minden. Szép'napot! Bízz benne, hogy az install felületig eljut fagyás nélkül. ;-D -
Fifus #1162 Info már csak azért is jöhetne, hogy ne csak veszekedés legyen itt. -
maniac001 #1161 Szerintem erre tudod a választ :)
De kell, mert legalább az install felülettel villoghaték a Panzers fan cimborák előtt. Ha olyan demót adsz ami el is indul, indítok egy gnóm mágust és elmegyek vele Orgrimmar főterére táncolni :P -
JeffeS #1160 egy kérdésem azé lenne az uccsó mondataidra: akkor is ha nem indul el ? -
JeffeS #1159 Szerintem az első rész épp a CDV nagy hypejának köszönheti az eladásait (még a tvben is ment a reklám), a PP2-nél hiába volt hype, senki nem kért még egy PP1-t. -
maniac001 #1158 Szép és jó hogy így kategorizáljátok a játékokat ár szeint, sőt van realitásalapja is (a tömeg meg a sok népek). DE.... saját véredény, de nekem a Panzers sokkal jobban bejött mint a CoH akkor. Bevallom, engem is feszít a RA3 megjelenés, mert bétáztam és tetszik. Viszont ha van 11K pénzem és csak az egyiket vehetném meg, az a CW lenne. És szerintem sokan vannak ezzel így. Ha tetszik ha nem sokaknak, a Panezrs sorozattal (ha lehet sorozatról beszélni) a magyar fejlesztők beírták magukat nagyok közé. Az hogy nem volt elég hype a játék körül meg nem az ő hibájuk. Sajna még csak videot láttam a CW-ból, de én már most megelőlegezek neki egy 98%-ot. Egy demóért meg csípnék, rúgnék, harapnék. -
JeffeS #1157 én is utálom a náczikokat, úgyhogy azt nem hallgatom, csak eztetet. -
JeffeS #1156 mi ez a nacionalizmus, kezitcsókolom! "Magyar terméket a magyarnak kedvező áron!", jajj, ezután gyün a molotovkoktél ?! Egyébként is nagyon leértékeled a méltán népszerű játékot, legyen az ára 23990 Ft. Senki többet harmadszor ?! -
JeffeS #1155 akkor miért nem mész olyan országba, ahol nacionalizmusnak nyoma sincs ? Még a történelmében sem ?
Széchenyi, Kölcsey, Vörösmarty, Arany, Petőfi, stb mind nacionalista volt. A 13 aradi vértanú sem tekinthető szerintem szimpla patriótának. 56 szintén nem patrióta ünnep, hanem egy nemzeti érzéseiben, emberi méltóságában elnyomott nemzet nacionalista ébredése, szerintem. Nem véletlen, hogy az igazi 56-osok velünk ünnepelnek. (nem a besúgó Mécs, hanem a bebörtönzöttek.) 1848 erkölcsi, szellemi öröksége nacionalista, 56-é szintúgy.
Sőt mi több, még gyurcsányapádék is a reformkori nacionalista ébredést majmolják itt. (még a szóhasználat is, "nemzeti sokaság", stb), ideje előszedni a bőröndöket. ;-) Bár szerintem olyan országot nem találsz, ahol ne lenne nacionalizmus, még a primitív afrikai törzsek is nemzetség, törzsek alapján van berendezkedve szellemvilág, önmagukhoz, másokhoz való viszonyulás tekintetében.
Más, CW: akkor maradt az EA, mint kiadó, vagy most az Atari lett végül ? Vagy egy harmadik ? Mert erről semmi infó, sehol. Hol egyiket, hol másikat tüntetik fel az egyes portálok. Az EA honlapon viszont nem frissül, ott már márciusban megjelent a játék, az Atari honlapon viszont nagy semmi. Rejtélyes, paranormális ügy ez, kéremszépen. -
#1154 Én most a fallout 3-ra kattogok...nézem a számlálót... -
#1153 A Mass Effectet és a Witchert én is megvettem.
A Dead Space-t is megveszem holnap, mert megyek Pestre és beugrok a CDGalaxisba.
Az EA-nak az árpolitikája elég szemét. Mostanában minden játékot honosítanak, tehát nem tekintik Mo.-t langyos víznek. De mintha nem tudnák, hogy itt csak megfelelő (6-7 ezer forintos) árral lehet eladást produkálni.
Az magas ár ellenére megveszem a Dead Space-t, mert már 1 éve erre várok és félretettem a pénzt rá.
De ezen kívül már csak a FarCry 2-re futja ebben az évben. -
#1152 Nem volt tervben a CE kiadás (amióta eljöttem szerintem ez nem változott) -
#1151 ME nagyon megérte még így is az árát:) The Witcher is meg van eredetibe magyarul, arra szerencsére rá mentek a patchek simán.
Ha a kiadótok nem hajlandő engedni, akkor kérjétek meg őket, h eszkabáljanak már valami hidegháborús túlélő csomagot a játék mellé :D Meg ennyi várakozás ellenében ésszszerű lenne egyből CE-be kiadni a játékot. és akkor a 9900-be megegyeztünk:D na jó csak vicceltem.