• Jagdflieger
    A pontos megjelenés. ven its dan.. :-) Amúgy meg tudomásom szerint egyszerre jelenik meg a Duke Nukem Foreverrel mert megegyeztek a kiadóval hogy egyforma domozba csomagolják így olcsóbb lesz egy ezressel.. Nem kell kétféle borító.
    ha beszorzod az egy évre eső teliholdak számát az időszámitásunk bekövetkezett napfogyatkozások óráinak összegével, majd elosztod a XV. század esős napjainak számának négyzetével akkor kijön a megjelenési dátum.

Amúgy meg mi az hogy nem egy kategória a redalertel? Betolyok. Szóval ha agy másik RTS-el egy időben jön ki az nem gáz mert ott másfajta unitokat kell gyártani? Ne vicceljetek már.Az RTS,az RTS. FPS ben már mélyebb lehet a szakadék. Pl: Rtcw: Enemy Teritory vs HL2 (az első multi online, a másodikban ugye single dominál) Vagy Quake IV vs Deus Ex stb..
    Amugy meg tök felesleges ez a tropik . Legalábbis most még. A játék nincs kész. Anyag nincs belőle. Kiadója nem van. Megjelenési dátum nem van. Semmi sem van.
    Amúgy nem vagyok ellene mert az eddigi játékait a stormnak szerettem, sőt aki ismer az tudja hogy storm fan vagyok. Vagy ahogy Jef mondaná egy hülye buta egysejtű barom, igen szűk látókörrel.