3714
-
#1150 Perszehogy tudom, hogy igaza van az árral kapcsolatban!
Mass Effectet énis megvettem. Énis szivok a patch-el és a moddal... :)
Az árral tisztában vagyok. Ha rajtam múlna, akkor 4990-6990 körül lenne az ára, mert azt tartom reálisnak.
Ennél többet nem szeretnék kiadni egy játékért, kivéve, ha valami übermegaatom zsírságról van szó (fallout 3, diablo 3, GTA 4). -
#1149 Carlos! ugye azt tudod, h tényleg igaza van saxicola-nak. Szóval szorongasd meg a kiadót Timberrel :D Magyar terméket a magyarnak kedvező áron! 7900- ft körüli a reális. nehogy méár pl egy Mass effect olcsobb legyen mint ez, megjelenéskor.
ui: mass effectet megvettem. csak szíívtam, mert patchet, modot nem tudok feltenni, mivel magyar. na mindegy. -
#1148 Mivel az Inno nem végez jelentős módosítást a grafikában, ezért az eddigi anyagok tekinthetők irányadónak!
A játékmenetet optimalizálják, mert a kiadó szerint nehéz az easy is. Gondolom csinálnak még pár dolgot, de én sem tudhatok mindent. -
#1147 Az árral kapcsolatos dologban egyetértek! -
Jagdflieger #1146 Mi az hogy nem egyszerre? A DNF előbb kijön??? Nabazz akkor vissza minden! Nem veszem meg a FarCray 2-őt sem a Death Space-t mert a DNF-et kell! Igaz hogy nincs róla se kép se film és nem is tom megy-e a gépemen de hát a készítők mindig azt mondták hogy üt mindent. Es hát ennyi elég egy vásárlónak nem? Minek bármivel alátámasztani. Akár a CW... -
Jagdflieger #1145 Az unitfosás stimmel. Ezért is nem játszok a CandC 3-al :-) De akkor is közelebb van egymáshoz mint pl amiket én említettem. Abban meg végülis igazad van jó ha van kiadási dátum és minek azt kifecsegni a vásárlóknak. Még félretesznek rá némi pénzt és megveszik. :-) Az meg kinek jó. Mondjuk ha én pl tudom hogy 31.-én kint van a FarCry2 a CW meg . ven its dan..akkor szerintem a FarCry2-re költöm a gubámat. :-) -
#1144 Helló Carlos!
Kicsit magasabb szellemi szinten állónak gondoltalak eddig. Most jó nagyot csalódtam. Ez aztán a vitapartnerség.
Igen mind a 2 játék stratégia, ezért hoztam fel.
De mondhatnám azt, hogy 11 000 Ft-os árral a Cold Wars-t senki nem venné, hiszen a UbiSoft AAA kategóriás játékait adja 7000 Ft-ért. -
#1143 Játék kész van, polírozzák. Public anyag télleg nincs belőle. Kiadója úgytudom van. Megjelenési dátum van. Majdnem minden van.
Az fáj, hogy nem tudjátok? Ez van! Plö nemtom napra pontosan mikor fog megjelenni a FarCry 2, Diablo 3, Starcraft 2 mégsem verem a nyálam a topikban. -
#1142 Ja, egy taktikai RTS az ugyanaz, mint a fosom ki a junitokat, ha meghalnak? Oké. akkor ugyanaz.
Amúgy nem a DNF-el fog kijönni. -
Jagdflieger #1141 A pontos megjelenés. ven its dan.. :-) Amúgy meg tudomásom szerint egyszerre jelenik meg a Duke Nukem Foreverrel mert megegyeztek a kiadóval hogy egyforma domozba csomagolják így olcsóbb lesz egy ezressel.. Nem kell kétféle borító.
ha beszorzod az egy évre eső teliholdak számát az időszámitásunk bekövetkezett napfogyatkozások óráinak összegével, majd elosztod a XV. század esős napjainak számának négyzetével akkor kijön a megjelenési dátum.
Amúgy meg mi az hogy nem egy kategória a redalertel? Betolyok. Szóval ha agy másik RTS-el egy időben jön ki az nem gáz mert ott másfajta unitokat kell gyártani? Ne vicceljetek már.Az RTS,az RTS. FPS ben már mélyebb lehet a szakadék. Pl: Rtcw: Enemy Teritory vs HL2 (az első multi online, a másodikban ugye single dominál) Vagy Quake IV vs Deus Ex stb..
Amugy meg tök felesleges ez a tropik . Legalábbis most még. A játék nincs kész. Anyag nincs belőle. Kiadója nem van. Megjelenési dátum nem van. Semmi sem van.
Amúgy nem vagyok ellene mert az eddigi játékait a stormnak szerettem, sőt aki ismer az tudja hogy storm fan vagyok. Vagy ahogy Jef mondaná egy hülye buta egysejtű barom, igen szűk látókörrel. -
#1140 Ja. Meglesz.
Amúgy most vagyok túl egy köcsög fizikai modulteszten, úgyhogy most még ingerültebb vagyok... -
#1139 Mi van Carlos, kisse ingerult vagy. Gyorsan jelentkezz be asszonyhoz :D -
TomDantes #1138 Aha, értem...csak mert időnként felbukkan hogy majd megjelenik...kipróbáltam volna...bár lehet nem is fut, régi ócska már a gépem...mindegy, azért akkor is várom hát ha majd kijön, kiváncsi lennék rá. -
#1137 Kár hogy a két játék tök különböző...
Gratulálok...
Ez esetben össze lehet hasonlítani a SWAT sorozatot a FarCry-al is akár...
Mindkettőben lőni kell. ja. ugyanaz...okoska... -
#1136 hu basszus. Ezt csak most hallgattam meg... es ugy erzem magam mint akinek a fulebe szartak (szeretnem leszogezni, hogy meg sosem szartak a fulembe igy csak a kreativ fantaziamra hagyatkozva tudtam ezt a hasonlatot elkepzelni). Amugy miert a nagy Agyarorszagot akarjak a nagy nacionalistak visszaallitani? Miert nem az Os-Agyarorszagot? Menjenek vissza oda az Ural melle azt szevasz :D
/me nagyon utalja a nacionalistakat.
/me viszont szereti a patriotistakat. -
#1135 Pedig ha sokáig halogatják a megjelenést akkor hatalmas bukás lesz. A grafika már akkor sem volt a legszebb amikor ki akarták adni.
Bár lehet, hogy az őszi időszakban nem is kellene a boltok polcaira kerülnie, hiszen hatalmas most a konkurencia. 11 000 Ft-os árral labdába sem rúgna a Red Alert 3 mellett. -
#1134 Ezt nem én mondom, hanem az egyik kolléga:
"tul sok nem mondhatok a megjelenesrol csak annyit, hogy eleg valoszinutlen az okt 31" -
TomDantes #1133 Azt láttam a PCguru honlapján megjelenés okt. 31..na most tényleg? -
Fifus #1132 Jó reggelt! Valami információ a szakértőktől? -
W B #1131 hölgyeim és uraim! kezdődik a Jeffes sóóóóóóóó(der)!!! -
W B #1130 én meg ezt a te figyelmedbe mert ez sokkal jobb...
-
#1129 Ez meg nekem :P -
JeffeS #1128 sőt, itten egy kórteremben vagyunk, ugyanaz a zártosztály :-), viszont nem is nekem kéne az a szám, hanem WB-nek ajánlottam, hogy kérje el(1123) :-)
Egyik nagy kedvencem. -
#1127 Na es Jeff miota szamit idegennek? Mar-mar csaladtag! :) -
Fifus #1126 És hogy van a Cold War, mint fórumtéma? -
#1125 Nem adom ki idegeneknek a barátnőm telefonszámát! -
JeffeS #1124 "Amúgy meg kezd kinézni a tropic ugy mint egy pszihiátriai osztály... "
Akkor hívd az ápolót és feküdj vissza. :-D -
JeffeS #1123 miért ? valaki le akarta záratni ?
Szerintem kérd el Carlostól a pszichológusa telefonszámát. :-) -
#1122 :D Te kis szakmai gyakorlat! :) -
Fifus #1121 Legyen a fa alatt, persze. Far Cry talán később. Support nélkül is kell, csak nem 12-ért. -
W B #1120
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!JeffeS! Bebúktad! nem zárták le a fórumot! -
Jagdflieger #1119 Nem rád gondoltam... -
#1118 Nekem van pszichológusom! -
Jagdflieger #1117 Jó játékot hozzá! Amúgy mi a karácsonyi játékterved? (mondjuk nekem a FarCray 2 és a Death Space..) Mert szerinted a fa alatt lesz a CW? Support nélkül elgondolkoztató hogy megéri-e.
Amúgy meg kezd kinézni a tropic ugy mint egy pszihiátriai osztály... -
#1116 Erre még az Inno-s srácok sem tudtak válaszolni.
Nem tudják! -
Fifus #1115 És amúgy support lesz később hozzá? -
Fifus #1114 Befejezem az Rftb-t, csak az első pályát csináltam meg. Felkészítem magam a karácsonyi ajándékomra... -
W B #1113 milyen jó kis csend van :) -
W B #1112 KUSS! -
JeffeS #1111 ez nem cáfolja, amit írtam. A Marvell-filinget szinte minden fórumozó megjegyezte a hardwireden és más fórumokon. Volt aki előnyösnek tartotta, én nem tartom annak, viszont a többi szerintem Ok.