Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Nehogy azt hidd már, hogy bármi közöd is volt a felépítéshez...
Önámítás...ismered ezt a szót?
No, megyek a dolgomra...füstölögj itt magadban...jól elvagy egyedül is, már többször bizonyítottad.

Þór vígi þessi rúnar

annyit viszont tudok, hogy amit mi felépítettünk, azt ti feléltétek... ez elég, nem ?

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

Carlos
TÉK!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Pedig Te lettél volna, ha nem lennél ilyen korlátolt agyú!
Sokat beszélsz, de 0 az értelme...
Gratulálok...esse jött át...

Þór vígi þessi rúnar

a "hatalmas tûz de sebzés nulláról" nekem egy cég jut eszembe: "Stormregion" :-)

Amúgy köszönöm, meggyõzõdésem, hogy a Stormregion fája - képletesen szólva - csak echte viharsarkinak teremhet gyümölcsöt, hálás vagyok, hogy csõdbe vittétek, õszintén. Nekem egyedül nem sikerült, pedig 2004 májusa után csak azon voltam... Köszönöm.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

Carlos
Semmit se tudsz!
klikk

Þór vígi þessi rúnar

szerintem õk sem vették volna meg (10T), ha nem lett volna rahedli pénzük a CW-ben.

halott volt, mikor megfogant az ötlet... szvsz

tudom én, tavaly is találtatok egy idiótát, aki hajlandó volt fizetni a csõdtengerért. :-)
infóim szerint Lajosék végigkilincselték az egész szakmát, mire egy félkegyelmûre bukkantak. :-)

Prince23
Úgy se halott project... Én magabiztos vagyok a megjelnésben, ezért is rendezkedtem banner ügyben is:D

Carlos
Nyugi...csak nyugi...Nem lesz azzal gond!

Þór vígi þessi rúnar

ha találnak rá kiadót

Prince23
Még vagy 10 komment és top10 élesz a népszerúknél:D

Prince23
Tudtam én hogy megjelenik...

ok

Carlos
Jeff's Flamer Squad lett vólna...
Volt tervbevéve az egyik pályára Vissza a jövõbe is, de Kutyával már nem birtuk megcsinálni, mert nem volt rá idõ... <#sir>

Þór vígi þessi rúnar

Timber
En probaltam halam kifejezni :D CPCW egyik palyara akartam egy langszoros osztagot Jeff Spender Flame Squad neven :D hatalmas tuz effekt de sebzes az 0 :) :) :) "Ready to flame!"

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
Mar ne haragudj. De volt erre ember akinek a feladat lett volna a a forumozas. Ha a rajongok le voltak szarva akkor az az O hibaja. Legyszives neki cimezni a kerdeseid a tovabbiakban :)

A CW megjelenik es gyenge eladasai lesznek csak hogy orulj :)

Amugy soha nem mondtam, hogy a Stormban minden csodas es minden szep volt... voltak szar dolgok, voltak leszarasok, voltak elbaszasok. Hol nem? Period.

a majdnem 500 hszólást nekem köszönhetitek, mer amúgy a CW-s topicokba a madár se jár, érdeklõdés nulla. <#vigyor4> Hálával tartoztok ezért nekem. :-)

tényleg nincs értelme a supportról vitatkozni, legfeljebb freudi elszólásoknál valtok színt (mint a Carlosé), amúgy nem, elég egyértelmû a dolog, a panzers.hu-n is nekem adnak igazat a néhai rajongóitok. Ti lesz@rtátok õket, a fórumon is, õk is viszonozni fogják, szerintem, ha a CW egyáltalán megjelenik.

Timber
Jeff baszki igy folytatod bejutunk a nepszeru temakba :)

gondolom ez a masina ALAPBÓL is mûködött, máskülönben nem írtak volna róla kritikát, vagy csak azt, hogy beszart az elsõ próbálkozásnál, mint az RFBnél.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

1. te dolgod
2. ez a baj.
3. tévedésben élsz, engem egyáltalán nem zavart, hogy átment komoly cégbe. Meg nem tudom, hogy miben voltam gyenge, azt hiszem, mind a SWINE-t, mind a PP1et, ami az én munkám volt bennük, az utána levõ játékok fölé pontozta a szaksajtó.
4. he ?
5. hogy is ?

Prince23
Hát nem:D

Carlos
Ezt most miért kell? Nem tök mind1?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
És még?

a supportról korábban nem vitatkoztam, úgyhogy az nem lehet klisé.

Carlos
Többek közt.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
1: nem, pénzemet megkaptam, nem érdekel honnan
2: télleg nem jön át
3: az nem tetszik, hogy garázsból átment komoly cégbe, ahol te már gyenge voltál?
4: nc
5: nc

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
És meik cég? stormregion?

Carlos
igen

Þór vígi þessi rúnar

1. 4 éven keresztül a PP1-bõl éltetek, nem zavar ?
2. kirúgásom elõtt is szar volt, 100x leírtam, de nem megy át.
3. a "Stormregion" nevét azért teszem idézõjelbe, mert a Stormregion mint csapat 2004ben elhagyta a Stormregiont, mint céget és abszolúte semmi köze nincs a Stormregionhoz, amit mi, viharsarkiak életre hívtunk.
4. Rókabõr
5. <#nevetes1>

Prince23
De te is fejlesztõ vagy?

Carlos
Sose voltam...
Hogy is jön ide a DR?

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Te is Digital Reality-s vagy?

Carlos
De többet, mint az az entitás...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#nemtudom>

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Na mikor adjátok már ki ezt a gémet?
Úgy is kiadják, hisz rendelhetõ

Timber
Mert mi olyan sokat tudunk a Stormrol :D :D :D :D

Timber
Pentax K10D. Vannak apro hibai amiket firmware frissitessel meg lehetne oldani. De a modellt mar nem gyartjak. Mar a Pentax K20D az uj gep (aminek szinten vannak hibai amiket firmware frissitessel meg lehetne oldani) igy arra koncentralnak. Pentax K10D mar hivatalosan bejelentve nem fog tobb frissitest kapni. Pedig meg mindig sokan hasznaljak, meg mindig egy kurva jo gep... Pedig 0 supportot kap. Megis sokan fogjak hasznalni... mert nem azt nezik mi a rossz mi az amibe bele lehet kotni hanem azt ami jo es amit szeretnek benne.

Felejtsuk mar el ezt a support dolgot jo? Mert kurvara unom, hogy barmit irunk ezt a csontot ragod folyamatosan... sot lassan mar a csont sincs ott... a tanyer sem mert azt is elragod es kovetkezik az asztal. Es akkor te beszelsz rokabor lehuzasrol? pfff.

Carlos
te már csak jobban tudod...ott voltál...
Nem unod már, hogy ugyanazokat a kliséket nyomod évek óta mindenhol:

-SWINE AZ ISTEN, PH1 AZ ISTEN, mert ottvoltam
-KIRÚGATTAM MAGAM és utánna minden szar lett
-IDÉZÕJELBE RAKOM A STORM NEVÉT mert az már nem az igazi, mert nem lehettem ott, mert kirúgtak, mert szar alak voltam, aki baszott dolgozni
-RFB, RFTB, CW SZAR mert nem tetszenek a screenshotok, meg rókabõr
-JAJJ LALA MIVAN VELED? LALA!!! LALA??? ÖSSZEESKÜVÉS!!! SZEMETEK!!!

Az az igazság, hogy te még mindig ugyanaza a kis nyominger vagy, aki akkor voltál, amikor kirúgtak. Játszhatod itt az agyadat, de senki se hisz már neked, meg a mocskolódásodnak. Hajtod a magadét, mint egy dedós kis hülye, és rohattul nem tudsz semmit a Storm-ról.

Þór vígi þessi rúnar

másként fogalmazva: belesz@rás esete forgott fenn a supportot illetõen.

én csak arra akartam rámutatni, hogy a supportra lett volna idõ és ember... az RFB és RFtB, CW, nem kizáró ok.

Carlos
Igen.

Þór vígi þessi rúnar

sarkosan fogalmazol, én nem ezt írtam.

Prince23
Te fejlesztõ tag voltál?

Timber
tenyleg. most megvilagosodtam. igazad van mindenben. szar emberek vagyunk Carlossal es egy szar csapat meglehetosen gyenge tagjai voltunk aki epp hogy kepes volt egy pocsek rokabort kiadni amit utana mero lustasagbol totalisan leszartunk.

Igy jo? Ebbe mar nem kotsz bele? :)

A SWINE csak garázsprojectként kezdte, Békéscsabán, de pesten készült el véglegesen a játék és a support pesten készült a PP1 és Gladius fejlesztése mellett.