• JeffeS
    1. A tapasztaltabbak tudják, hogy a beszéd soha nem azt minősíti akiről beszélnek, hanem azt minősíti aki beszél.
    2. Azok lettek a főnökeid, leadek lettek, hogy sűrűn bratyisztak a vezetőséggel. :-) Amúgy a viharsarkiak távozása utáni első meetingen ők dugták be elsőként a nyelvüket a vezetőség háccsójába. Még Weibelt is elfogta az undor, legalábbis az arcára az volt írva.
    3. Éppúgy részem volt a Storm felvirágoztatásában (nézd meg a szaksajtó általi pontozásokat), mint kritikusaimnak és köztük neked a cég csődbe juttatásában.
    4. Szövegértés nem megy neked. Arról van szó, hogy olyan fenomenális emberismerő vagyok, hogy 2004-ben tudtam, hogy kik fognak nagy karriert befutni a cégnél és azt is tudtam, hogy, mint tehetségtelen leadeknek, oroszlánrész nekik lesz köszönhető a cég csődje. 2x vitték csődbe a céget, respect. Ezek a "vérprofi" emberek, szakzsenik nem vették észre a PP2 gyatra eladásai után, a DR rtsklónozó műhely csődje után, stb, hogy az rtsklónok ideje lejárt. És belefogtak a CW-be, ami 5-10 embert ha érdekel.