• JeffeS
    vitaképtelen vagy, ugyanis a 1015-ös hszólás támadható, ha körbenézel körülötted és informálódsz. Vagy ha nem is informálódsz, leírod, hogy "Minden bizonnyal az a személy anyagilag vaskosabb szülői háttérrel bírt..."

Amúgy újraolvastam a leveled és merengtem egy sort. Próbálom a ti szemszögetekből nézni, feldolgozni az egészet, ami kritikát kaptatok tőlem is. Egy biztos, volt egy kész fejlesztői környezet, melyben csak az elemeket kellett kicserélni. Vagy legalábbis más nem látszik az elmúlt 4 év munkájából csak ez (PP2,RFB, RFtB), apró-cseprő változtatásokkal. Szóval fura, mind1, ha jutok valamire,majd informállak. :-D

A múltkor volt egy nagyon hülye álmom. Félig ébren és félig álomban voltam vagy mi, és épp aznap olvastam vissza a hardwireden Twilek hozzám intézett szerelmes leveleit és egy rövid pillanatig Twilek szemével láttam önmagam és az egész vitát, egy pillanatig Twilek voltam és vérig voltam sértődve. Volt már ilyen anno, hasonló, még tizenéves voltam, amikor félálomban úgy éreztem, hogy átváltozom farkassá... farkasemberré és a félig nyitott szememmel láttam ahogy átalakulok, furcsa volt. Meg egy másik, amikor a csabai vasútállomáson aludtam és álmomban egy kékes-lila vonal vett körül és egy másik emberformájú kékes-lila vonal közeledett felém és összeért az én kékes-lila vonalammal, abban a pillanatban kinyitottam a szemem és egy dzsipó magyarázkodott, hogy "nem vettem el semmit." Az arcán kiütközött a rémület és tudtam, hogy igazat mond - talán kivételesen - mert amikor kinyitottam a szemem volt vagy 1 centi a keze és a kabátom között. Őrület, nem ?