• adam first
    Szerintem mindegyik gépnél voltak túlmelegedési problémák a 128Bites korszakban(X-box,PlayStation 2 a másik két gépet direkt nem említem,mert ők ezek alól kivételek).Nem meglepő a hír ugyanez volt az X-box360-nál csak ott még megspékelék ezeket a tökéletes híreszteléseket egy külső HD-DVD lejátszóval is.A Nintendo döntött a legokosabban.Nekem tetszenek az ötleteik,csak a gépük pofátlanul drága 70e Ft,(jó nem sok pénz, de 70e nem ér meg 40-50e ft-ért már én is veszek egyet).A sima box fagyott rendesen,a ps2 fagyott+hamar tönkre mentek.Persze ezek csak kezdeti "gyermekbetegségek" voltak később kijavították ezeket a hibákat is,Gamecubenél nem voltak ilyen problémák, egy dolgora lehetett őket használni csak játékra de nem is a fagyot le és nem is melegedett túl,megbízható gép volt erős grafikus motorral.És ugyanez igaz a Sega Dreamcastra is megelőzte saját technikai korát 2 évvel,nem fagyott,könnyen programozható volt.Szó mi szó a lényeg mindegyik gépnél vannak ilyen kezdetleges túlmelegedések,de ez konzoloknál akkor is gáz.Ilyenkor 1000* meghajlok a Nintndo előtt hogy ők még tudnak kozonlt csinálni és számítanak a következményekre.