59
-
klastrom #19 Neeem azok FideSS-esek akirő te beszész gecc... -
#18 Ezekszerint MSZP-sek a jamcsik?:P -
#17 Csak kitaláltak valami hülye magyarázatot, mert lehet hogy amúgy is fagy. Sztem ez a helyzet, mert ezt látták sokan, ha a sony tagadja meg hülye magyarázatokat talál ki, az nem érdekel, mert annyit hazudnak, hogy még a kérdésüket se lehet elhinni :) -
csomi #16 Ez eleg jol hangzik de nem igaz. A ps-es joyok sok jatekra koztudottan szarok es kenyelmetlenek. Siman lehetne jobbat csinalni. Anno a N64-nek nagyon jo es kenyelmes joya volt, nem kellett volna valtoztatni megis valtoztattak. Egy szebbre egy jobbra egy kenyelmesebbre. Xbox joya az S-es nagyon jo volt megis valtoztattak es csinaltak egy megjobbat. Talan x360 joya a letezo legjobb hagyomanyos analog joy. De nem sony meg mindig hagyja a regi dizajnt. Trreeeeeee! -
#15 azért nem változtatnak a joyon mert
a használlhatóság szempontjából ez a forma tökéletes
akkor lennének barmok ha dizájn kedvéért kitalálnának egy kényelmetlen szutykot
-
#14 Hát ez gyönyörű... tudnám mi a tökömön dolgoztak ennyi ideig, ha már egy TGS-en beégnek.
Na most döntöttem el, hogy nextgen konzolt majd 1.5 év múlva... addig jó lesz a jó öreg PS2 (no meg a PC). -
#13 Amúgy most mi van? Eddig mindenhol azt olvastam, zárt helyen voltak a PS3-ak, ezért melegedtek túl. Úgy emlékszem, X360-al is hasonló problémák voltak kezdetekben. Itt meg azt olvasom, hogy nem volt rajtuk szellőzőnyílás, nehogy belenézzenek a látogatók? Ugyan mit láthattak volna, hűtőbordát? -
csomi #12 Pont attol igenytelen, hogy ugyanugy nez ki. 10 eves dizajn. Rohej, hogy keptelenek a kulson valtoztatni. Ennel meg a kiflis joy is jobb volt. Persze tudom minek valtoztatni azon ami bevalt. Egyszeru csupan azert, hogy az ember erezze, hogy valami innovativat is csinaltak. Egyszeruen treee, hogy ugyanaz a kinezet ami eddig. A taviranyito meg ultraganyul nez ki. Az egesz ps3 kinezet egy szanalom. De kit erdekel, ha legalabb fele azt hozza amit igergetnek mar evek ota. -
#11 ULTRASZÁNALOM! :P -
Yfel #10 Mitol igenytelen?
Ranezesre ugyanolyan mint a PS2 kontrollere, azzal pedig soha semmi bajom nem volt.
Y -
#9 Szerintem mindegyik gépnél voltak túlmelegedési problémák a 128Bites korszakban(X-box,PlayStation 2 a másik két gépet direkt nem említem,mert ők ezek alól kivételek).Nem meglepő a hír ugyanez volt az X-box360-nál csak ott még megspékelék ezeket a tökéletes híreszteléseket egy külső HD-DVD lejátszóval is.A Nintendo döntött a legokosabban.Nekem tetszenek az ötleteik,csak a gépük pofátlanul drága 70e Ft,(jó nem sok pénz, de 70e nem ér meg 40-50e ft-ért már én is veszek egyet).A sima box fagyott rendesen,a ps2 fagyott+hamar tönkre mentek.Persze ezek csak kezdeti "gyermekbetegségek" voltak később kijavították ezeket a hibákat is,Gamecubenél nem voltak ilyen problémák, egy dolgora lehetett őket használni csak játékra de nem is a fagyot le és nem is melegedett túl,megbízható gép volt erős grafikus motorral.És ugyanez igaz a Sega Dreamcastra is megelőzte saját technikai korát 2 évvel,nem fagyott,könnyen programozható volt.Szó mi szó a lényeg mindegyik gépnél vannak ilyen kezdetleges túlmelegedések,de ez konzoloknál akkor is gáz.Ilyenkor 1000* meghajlok a Nintndo előtt hogy ők még tudnak kozonlt csinálni és számítanak a következményekre. -
#8 Pedig szerintem nem rossz -
#7 De jó h. pont a tv elé van betéve. :D -
pemga #6 Ott a külső tápegység melegedett túl. A megoldás az volt, hogy fel kellett függeszteni a tápot, esetleg lóbálni :P. -
Tecnamo #5 Igénytelenebb távirányítót nem tudtak volna tervezni a nyomi japcsik? -
#4 Ezek már alaból Blue-s/rádiós controllerek lesznek??
Vagy csak jól elrejtették a kábeleket?? Mondjuk a néni kezében cordless példány figyel... -
vax #3 A jobb felső képen lévő hölgy láttán én is elkezdenék melegedni. :) -
#2 X360-nal is ez volt a kezdetekben a probléma, nem? -
animatrix #1 Het ez oltári