A PS3 is túlmelegedéssel küzd?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem mindegyik gépnél voltak túlmelegedési problémák a 128Bites korszakban(X-box,PlayStation 2 a másik két gépet direkt nem említem,mert õk ezek alól kivételek).Nem meglepõ a hír ugyanez volt az X-box360-nál csak ott még megspékelék ezeket a tökéletes híreszteléseket egy külsõ HD-DVD lejátszóval is.A Nintendo döntött a legokosabban.Nekem tetszenek az ötleteik,csak a gépük pofátlanul drága 70e Ft,(jó nem sok pénz, de 70e nem ér meg 40-50e ft-ért már én is veszek egyet).A sima box fagyott rendesen,a ps2 fagyott+hamar tönkre mentek.Persze ezek csak kezdeti "gyermekbetegségek" voltak késõbb kijavították ezeket a hibákat is,Gamecubenél nem voltak ilyen problémák, egy dolgora lehetett õket használni csak játékra de nem is a fagyot le és nem is melegedett túl,megbízható gép volt erõs grafikus motorral.És ugyanez igaz a Sega Dreamcastra is megelõzte saját technikai korát 2 évvel,nem fagyott,könnyen programozható volt.Szó mi szó a lényeg mindegyik gépnél vannak ilyen kezdetleges túlmelegedések,de ez konzoloknál akkor is gáz.Ilyenkor 1000* meghajlok a Nintndo elõtt hogy õk még tudnak kozonlt csinálni és számítanak a következményekre.
De jó h. pont a tv elé van betéve. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ott a külsõ tápegység melegedett túl. A megoldás az volt, hogy fel kellett függeszteni a tápot, esetleg lóbálni 😛.
Igénytelenebb távirányítót nem tudtak volna tervezni a nyomi japcsik?
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
Ezek már alaból Blue-s/rádiós controllerek lesznek??
Vagy csak jól elrejtették a kábeleket?? Mondjuk a néni kezében cordless példány figyel...
Vagy csak jól elrejtették a kábeleket?? Mondjuk a néni kezében cordless példány figyel...
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
A jobb felsõ képen lévõ hölgy láttán én is elkezdenék melegedni. 😊
X360-nal is ez volt a kezdetekben a probléma, nem?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Het ez oltári
← ElőzőOldal 2 / 2