• FtranX
    Én augusztus végén elhagytam a p900-omat. :( Úgy gondolok rá, mint egy elvesztt családtagra.
    Azóta egy Alcatel 332-t használok, de ezt képtelenség szeretni. Ha kapok egy sms-t, inkább felhívom az illetőt, minthogy visszaírjak. A gombok nehezen lenyomható, billegő, kemény gumiból készültek. Bah! Ezzel szemben az érintőképernyőn imádtam sms-t írni. Kis gyakorlással a virtuális billentyzeten gyorsabban írhat az ember, mint bármelyik villámújjú a telefonja gombjaival. A vége felé, miután sikerült elhagyni mindkét Stylus-t (nyomogató tollat), hüvelykújjal böködtem az érintőképrenyőt és a virtuális billenytűket. A buszon soha nem unatkoztam, játszottam (van egy nagyon jó Worms klón a Soldier Ants) böngészgettem a neten, IRC-ztem, MSN-en lógtam, szóval királyság volt!

Kb két hét múlva lesz pénzem. Remélem egy jó állapotú P910i-t sikerül találni korrekt áron (50-60 K).
    Amúgy nagyon igaz, amit valaki lentebb írt: a p900/910 ár/érték-ben verhetetlen! Nem vagyok valami jól eleresztve, de már nem tudnék más kategóriájú (érintőképernyő, fejlett oprendszer nélküli) telót venni. Viszont ha a pénz nem számítana, egy Mio A701-et kerítenék.