Arculatot vált a Sony Ericsson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyetlen negatívum talán a joy, ami néha felfele nyomás helyett benyomódik és fordítva. Esetleg még annyi, hogy az mp3 lejátszásának hangereje számomra halk, legalábbis a metrón van hogy nem hallom a zenét. (btw erre senki nem tud valami sufni megoldást?)
A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...
Vagy mar p990i is van reszletre!! :P
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
Voda GPRS Net-et használtam. Háromezer 1-2 száz forint/100 mega/hó.
radeon 983760 überpro - csörgõ ventillátorral, kólával leöntött kisegítõ billentyûzet :D én nyertem
radeon 983760 überpro - csörgõ ventillátorral, kólával leöntött kisegítõ billentyûzet :D én nyertem
hogy hagytad el?
netet mivel használtad? van most itthon átalánydíjas gprs net?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Kommentár nélkül ^^
Azóta egy Alcatel 332-t használok, de ezt képtelenség szeretni. Ha kapok egy sms-t, inkább felhívom az illetõt, minthogy visszaírjak. A gombok nehezen lenyomható, billegõ, kemény gumiból készültek. Bah! <#levele>#levele> Ezzel szemben az érintõképernyõn imádtam sms-t írni. Kis gyakorlással a virtuális billentyzeten gyorsabban írhat az ember, mint bármelyik villámújjú a telefonja gombjaival. A vége felé, miután sikerült elhagyni mindkét Stylus-t (nyomogató tollat), hüvelykújjal böködtem az érintõképrenyõt és a virtuális billenytûket. A buszon soha nem unatkoztam, játszottam (van egy nagyon jó Worms klón a Soldier Ants) böngészgettem a neten, IRC-ztem, MSN-en lógtam, szóval királyság volt! <#vigyor0>#vigyor0>
Kb két hét múlva lesz pénzem. Remélem egy jó állapotú P910i-t sikerül találni korrekt áron (50-60 K).
Amúgy nagyon igaz, amit valaki lentebb írt: a p900/910 ár/érték-ben verhetetlen! Nem vagyok valami jól eleresztve, de már nem tudnék más kategóriájú (érintõképernyõ, fejlett oprendszer nélküli) telót venni. Viszont ha a pénz nem számítana, egy Mio A701-et kerítenék.
honnan emlékszel te ilyenekre? :P
amúgy megvagyok, köszi, nemis tudtam, hogy újabban már sgre is kempelsz :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
iszonyat jó címlista
office doksik olvasása (pdf is)
eBook olvasó
házszámszintû bp, utcaszintû mo térkép
diktafon
összetett naptár, jegyzetek, teendõk lista
meg még ezer dolog, amik megkönnyítik az ember életét, és mind zsebben egy helyen, remek szoftverellátotsággal, de mégis kellõen stabil
de akár olyan ínyencségekre is alkalmas, mint divx lejátszás, dobprogram (ez nagypoén :D), meg millió 1 játék, sõt még snes emulátor is...szóval akárki akármit mond, nagyon eltalálta ezt a telefont az se (egyedül a wlan hiányzik most nekem belõle, dehát evvan :))
iszonyat jó címlista
office doksik olvasása (pdf is)
eBook olvasó
házszámszintû bp, utcaszintû mo térkép
diktafon
összetett naptár, jegyzetek, teendõk lista
meg még ezer dolog, amik megkönnyítik az ember életét, és mind zsebben egy helyen, remek szoftverellátotsággal, de mégis kellõen stabil
de akár olyan ínyencségekre is alkalmas, mint divx lejátszás, dobprogram (ez nagypoén :D), meg millió 1 játék, sõt még snes emulátor is...szóval akárki akármit mond, nagyon eltalálta ezt a telefont az se (egyedül a wlan hiányzik most nekem belõle, dehát evvan :))
Aki tanul, az hülye. Aki nem tanul, az is marad.
<#worship>#worship>
rengeteg 3d-s java játék található rá, csak nyitott szemmel kell körbenézni, jópár játéknak megcsinálják az uiq-os változatát (igen, ez a szûk keresztmetszet, mert ugye más telókra szánt játékokat általában nem érintõképernyõvel irányítod, itt viszont igen :))
szar szoftverellátotság? ne röhögtess :D
az egyik legjobb, szinte minden feladatra lehet rá szerezni progit, sõt ha játékoknál maradunk, mutass még 1 telefont, ahol red alert féle valós idejû stratégiát lehet nyomni...jahogy nincs, mert ehhez nemárt az érintõképernyõ?
nem a telefont, meg a céget kéne szidni, ha buta vagy kihasználni...nekem 3 hónapja van csak ilyen telóm, de már elnem tudnám képzelni nélküle, nagyon tuti kis készülék...
A logó és a szöveg pedig teljesen értelmetlen.
Bár lehet hogy ez a nagy marketing fogás :-)
de ha azt hiszed hogy rootkit van a telódban akkor vegyél nokiát (az echelon úgyis lehallgat :P )
btw mondjatok olyan telefont ami megveri a k800-at :P (nincs ilyen)
A sunyi, már megtette a rootkit-jével. Köszönjük szépen! ):
A válasz: nincs és nem is lesz ilyen. (tavalyi infó, akkor még ez volt a "csúcsmodel")
A telefon új ára 250K+áfa (pannonnál,. westelnél).
Szerinted melyik gyártótól veszem a következõ telefonomat, a SE-tõl, vagy onnan, ahol van hozzá support és fejlesztés is??
A telefonom meg ne akarjon izgatni, hanem tegye a dolgát. Azt viszont hatékony energiafelhasználással, megfelelõ szoftvertámogatással, mérettel és ésszerû funkcionalitással. A mostani telefonbiznic szart sem ér a usernek, leginkább a behúzás és a lehúzás, az ide illõ szakkifejezések :)
Sony Ericsson: <#levele>#levele>
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.