• P3h3ly
    #33
    Sanyix, igen amit Exi mondott az őskocka wowos nyelven van. annyit kell tudni a helyzetről hogy a főszörnyeket egy-egy sok élettel illetve nagy páncéllal rendelkező játékosnak (main tank) kell úgymond megfognia, ez annyit tesz hogy elérnie hogy a szörny őt üsse. Az hogy lemerült az egere azt okozta hogy a szörny elkezdett rohangálni és kinyírta a csapatot (itt 40fő). Ezután eltart egy darabíg míg használható állapotba hozzák megint a csapatot (ebben az esetben fél óra volt).
    BWL = egy hely ahol ezek a szörnyek tanyáznak.
    raid = a csapat aki a szörny ellen ment.
    wipe = az hogy a raid minden tagja meghalt.
    nos ennyit a wow-szleng gyorstalpalóról.

    kay3, én egyszer talán kétszer használtam (több mint 1 éve van meg) eddig az mx518amon ezt az állítgatást amikor elfelejtettem szoftveres úton előre beállítani az egeret egy adott játékhoz mert épp friss formatálás után voltam szóval felőlem azokat a gombokat le is hagyhatták volna, amúgy pedig ember legyen a talpán aki egy pörgős FPSben ilyennel szöszöl hogy egeret állít.

    A cikkhez annyit fűznék hozzá hogy nevetségesen sokat késik megint az sg teszt.

    A véleményem pedig az egérről a következő (nemrég olvastam utána a "gamer" egereknek):
    -Az érzékenysége tényleg jó, én a késést se tapasztaltam, de sok más egér is van ami 2000dpi környékén van, igaz vezeték nélküliben már nem annyira sok.
    -A gombokról: A görgő mögött lévő gombokat nem igazán könnyen értem el főleg a görgő felől a másodikat, és a kicsi méretük miatt annyira szerintem nem is célszerűek, könnyű "mellényomni" mert nagyon közel vannak. Én is, mint gondolom még jónéhányan, hiányoltam a 2. bal oldalsó gombot ami más egereken van.
    -A fogása az egérnek amúgy elsőre szokatlan az átlagnál kicsit nagyobb termete és súlya miatt, de ha hozzászoktunk nagyon is kényelmes.
    -Az egér árát viszont még annak ellenére is sokallom hogy "limited edition" meg vezetéknélküli stb.