Egy rém rendes család Budapesten
  • Waterhorse
    Nekem tetszett nagyon:)

Azért ugyanazok a poénok, mert erre szerződtek, ha megnéztétek volna normálisan, ott van a végén kiírva h írta Ron Leavitt and Michael G. Moye. Ha erre irtak szerződést, saját epizódokat nem írhattak hozzá. Különben meg ha már itt tartunk, akkor nem csak a magyarokat kell szidnia, annak akinek nem teszik. Gondolkozzon el mélyen rajta, mert az amerikai jogtulajdonosok ugyanolyan sárosak ebben mint mi, nekünk mentségünkre szolgálhat, h kevés a jó ötlet, kis ország, szegény tv, nem annyira színvonalas produkciók, nekik mi szól a mentségükre? Biztos az éhhalál kerülgette őket, ezért adtál el Magyarországnak a jogokat:p

Ezt itt zárolnám is, és szeretném ha idővel csak azok írnának be ide akiknek tényleg tetszik, és a gondolataik valamit meg is mozgatnak. A többiektől sem venném el a jogot, ki lehet ezen akadni, be lehet írni, majd megunják, és keresnek más csámcsognivalót.

Nos nekem éppen azért tetszett mert visszahalottam, láttam ugyanazokat a szitukat, mint az eredetiben, a jól ismert epizódok magyar köntösben, sztem ez szórakoztató volt. A mai epizódra is rágyúrtam, és most néztem meg az eredetijét:):) Csak azt sajnálom, h szelektáltak, és nem sorban kerültek feldogozásra a részek, a mai az az eredeti 1. évad 8. része lesz:( De Előzetesen már szakadtam, amikor a tökéletes nőt tárgyalják póker közben: Sigourny Weawer és Kim Basinger helyett Görög Zita:D

Na megyek mert nemsokára kezdődik...