KREATÍV embereket keresek!
  • Borg
    #32
    Az a baj, hogy n>1 kreatív ember már nem kompatibilis egymással. Lényegében egymást hátráltatják a munkában, mert homlokegyenest ellentétes ötleteik, és elképzeléseik vannak.
    A kreatív ember az ötletek gazdája, neked meg programozó kell, aki megvalósítja a találmányaidat. Nem ő a kreatív, hanem te.

    Én egyébként magam szoktam megvalósítani az ötleteimet. Főleg programozás terén, látványosságban már annyira nem tudok mozdulni, mert grafikához nem értek. 4-5 évvel ezelőtt csináltam kb a chronowerx.hu -t, a team.sg.hu meg idei. 100%-ban saját kútfőből van mindkettő, mert utálom a webes templateket. (najó, a team.sg.hu-n van a shoutbox, az nem az :)
    Hogy mi kell az oldalra, mi hogy legyen elérhető, mi hogyan működik a user felé, és hogyan működik a háttérben, mind saját. + ugye az egész oldal belülről adminolható, bővíthető.

    Szal ami a php, html, css, js, + linux hátteret illeti, azzal nincs gond, csak a grafikai/dizájn oldalhoz nincs túl sok érzékem. Meg időm. Ha valami érdekesség, vagy probléma befészkel a fejembe, akkor órákig elvagyok a programozással, mire megoldom. Különben a kutya nem vesz rá...