Prince of persia 4
  • armageddon666
    Classic Prince:
    -van a hercegnő akit a gonosz vezér elrabolt és van asszem 1 óránk hogy megmentsük princünkkel. egy kardunk van amivel végigkell küzdenünk magunk az őrökön és csapdákon hogy megmentsük a hercegnőt

Sands of Time Trilogy:
    -van Persia hercege aki elszabadítja az idő homokját, hogy ezt visszacsinálja ismét a homok erejét használja és visszafordítja az időt, ám ezzel magára szabadítja a Dahakat, mert meg kellett volna halnia, így a sors üldözi, amitől meg kell menekülnie...

Nem ugrott az időben. Az alapfelállás nagyon megváltozott. A csapdák is sok változáson, fejlődésen mentek át és sokkal összetettebb lett, mig a harcrendszer is. ezzel együtt valamiféle misztikum is került a játékba az idő homokjával és a sorssal.

Az hogy a régi Prince nem azonos az újjal tudni nem tudom, sejtem. mert eléggé más még ilyen korai concept art hoz képest is (láttam WWs korai concept artot...). Már csak a képek stílusa és feelingje is teljesen eltér az eddigi princektől. (mint ahogy a sot feelingje is eltért az előtte lévő 2+1 részől)

Ui.: A Prince3Dben is a klasszikus felállás volt ha jóltom... szokásos save-the-princess....