120
Prince of persia 4
-
Code92 #80 www.nemleszujprince.hu---de lesz csak Balazs15 kolléga olyan segghülye h. még nem fogta fel ez van. -
#79 max azután -
#78 de nem mondtam újat:D -
#77 ÉN nem hiszem hogy lesz új prince, mert a Prince alkotói most egy másik gémen dolgoznak, ami hasonló picit a princehez, de mégsem prince...neve: Assassin's Creed
-
#76 ez már biztos hogy nem lesz meglepi :D -
#75 Sztem még nembiztos hogy lesz POP4 mert lehet hogy azok mégcsak vázlatok amik az ubisoftnál voltak.
Meg mivel feltörték lehet hogy így mostmár kise adnak új PoP-t mert még elég kezdeti stádiumban lehet és így sztem megvárják míg lehemegy a Assassin's creed és utána adnak csak ki újat hogy meglepetés legyen. -
The Methode #74 Szerintem g*ciség volt feltörni és lenyulni az Ubi-t,mert ha most tényleg lesz PoP 4 és ez miatt bazi sokat késik vagy ki sem adják
akkor az gáz.Nekem mindíg is nagy kedvencem volt a Prince sorozat,mikor
láttam,hogy lehetséges egy negyedik rész majd kiestema székemből.Szóval fiúkák ha lehet ne b*szkuráljuk az Ubi-t,mert kell az a PoP4 nem? -
#73 ez nem jó cím
mi a rendes??? -
#72 www.nemleszujprince.hu -
#71 mi az oldal címe? -
#70 nemtom... keress rá régebbi E3as TTTs/WWs videóra... egyszerre van a kezében a 2 kard asszem... ill WWsben biztos, TTTsben meg talán csak az 1ik... -
#69 Dahaka oldalon fenn van? Megskubizom. -
#68 jaja nenm szabad... amugy mutatok neked minnyá konceptet ami meg TTTs és a prince kezében a Lion Sword ésvagy Eagle Sword van... sőt videó is van ilyen... -
#67 Amúgy a conceptekről nézve, bár teljesen más világ, de ezen a képen ott a kezében a kis tőr... tehát mégsem egy új trilógia lesz, hanem tetralógia? :-)
Ezekből a korai conceptekből meg sokat nem szabad leszűrni. Azért sem, mert úgy kerültek ki ezek a képek is, hogy feltörték az ubi -t, és azért sem szabad, mert mi is játékfejlesztéssel foglalkozunk és ha csinálunk egy játékot, húsz millió conceptből általában marad 2-3, ami ehető, de amikor már a végleges változat készítése zajlik, megint változik a rajz. Tehát lehet ezek meg sem fognak így valósulni. :-) -
#66 Igen, de nem arról volt szó, hogy mi micsoda, hanem megvádoltál, hogy nem ismerem a PoP -t... miközben ez volt a legelső PC -s játékom és mai napig imádom ezt a világot. :-) -
#65 Igen, azzal is tisztában voltunk eddig, hogy két külön sztori a két trilógia, de a részek is nagy részben különbözőek. Nem lehetne egy játékot kiadni 6szor, hogy azonos a sztori. :-)
Én csak annyit írtam, hogy ha ezt PoP néven adják ki, akkor már nem ez lesz a legelső rész és a soron következő pedig nem a 4. Tehát ha a számozást nézzük, hogy mennyi rész jött ki a boltok polcaira, akkor ez most a 7. rész lesz. Ha a történetet, s a legújabb egy új trilógiát indít, teljesen új történettel... akkor viszont nem a 4. rész, hanem megint az első rész lesz. Nemde? -
#64 A PSPs Revelations vagy mi az egy WW copy egy-két új helyszínnel. a Battles of PoP DSre az átvezetés SoT és WW között. Az új Rival Blades vagy mi meg ugyanúgy mint a Revelations egy klón, egy copy, csak a TTTről és új játékmódokkal meg helyszínekkel amiket PCre nemlehet kihozni. -
#63 szinte minden hogy jáccottam már PoP-ot és mindegyik részt kivéve az első 3d-azzal 2 percet jáccottam, lehetetlen egy játék... amúgy meg ez találtam, ez már asszem nem a jó kis "homokos" PoP felirat:
-
#62 akkor szép sorjában:
nem jáccottam több konzolon PoPpal de minden ugyanolyan... (képek és elmondások alapján... mások a színek ennyi a különbség) minden résszel jáccottam és olvastam róluk leírást (kivéve 3d... de arról is olvastam leírást).
2 különböző dologról beszélünk... te a technológiai oldalról én viszont a TÖRTÉNETRŐL! mert természetes hogy technológiailag nagyon sok választja el egymástól őket, ám történetileg is! NINCS semmi köze a classikus PoPnak a Sands of POPhoz... a 4 lehet hogy a folytatása lesz a SoTTnak de a conceptekből nem így néz ki... és nagyon sok fan nem örülne ha ezt a nagyszerű történetet tönkre tennék a pénzéhségük miatt... ez ugaynúgy csak egy marketing miatti névmásolás lesz... -
#61 És az akkori alapjáték-ötletet hozták mai színvonalra, egy teljesen új köntösben, teljesen új sztorival. Ez így is van rendjén. Ubisoftos srácok felhívták Jordan -t, hogy nincs-e kedve összedobni egy vadiúj PoP -t, rábólintott és jól is tette. Egy isteni játékot hoztak létre, méltó folytatást. Én továbbra is sok hasonlóságot látok, érződik Jordan világa ezekben az új részekben is.
Nekem amúgy nincs bajom, ha azt mondjuk rá, hogy az új részek, én is ha munkahelyen dumálok vagy haverokkal a Prince -ről, úgy említem, hogy az új PoP részeket.
(Ja és PSP -n is van PoP, meg Pocket PC -n is, mobilon is volt. Még egy régi Siemens c55 -t ezért vettem, mert ahhoz alap volt a PoP játék :-D) -
Dzsiti999 #60 én játszottam velük, de csak PC-n... utálom a konzolokat... szal a régi pop-oknak NINCS TÖRTÉNETBELI közük a mostanihoz, de az akkori csapdákat "fejlesztették tovább"... na így jó? -
#59 Hoppá, klón... sorry! :-) -
#58 Erre meg csak annyit írnék, ha ennyire süti vagy, hogy a fejlesztésre céloztam, nem a sztorira... akkor minek reagálsz? A '80 -as évek végén szerinted képes lett volna bárki is full 3D -s akciójátékot kihozni? Tudod milyen korlátok voltak? Valószínű már akkor több csapdát megálmodott a játék atyja, én csak arra céloztam, hogy a 21. században, amikor már nincsenek ekkora hardver korlátok, persze hogy képesek voltak több fantáziát megvalósítani a fejlesztők... -
#57 Erre meg csak annyit írnék, ha ennyire süti vagy, hogy a fejlesztésre céloztam, nem a sztorira... akkor minek reagálsz? A '80 -as évek végén szerinted képes lett volna bárki is full 3D -s akciójátékot kihozni? Tudod milyen korlátok voltak? Valószínű már akkor több csapdát megálmodott a játék atyja, én csak arra céloztam, hogy a 21. században, amikor már nincsenek ekkora hardver korlátok, persze hogy képesek voltak több fantáziát megvalósítani a fejlesztők... -
#56 Játszottál mindegyik résszel? Láttad a '85-ös tanulmányvideót Jordan Mechner -től? Játszottál több konzolon is a PoP -al? Régi Mac -en, Genesisen? -
#55 .... nem tettek utalást... mert nem ugyanaz... mert a kettőnek SEMMI köze nincs egymáshoz csak annyi hogy perzsia hercegével nyomulunk... de 2 külön herceg...
amúgy látom te nagy fan vagy ^^ nagy star wars fan... de PoPhoz nem nagyon értesz szvsz... -
#54 jah... bár sztem 21. században a rádiótávirányítású géppuska elterjedtem védelmi rendszer vagy egy mezei glock 18as meg egy AK47es de ha te a 21. századi bankot kiszögelt forgó parafaoszloppal véded meg -.-' -
#53 Igen, van benne valami. Bár régen játszottam a SoT -al, de annak az elején az apja kapott egy kis szerepet, de már nem emlékszem, hogy tettek-e említést a régi részekre. De ez így még ehető is lenne, ha így van.
(Ahogy Luke is Anakin fia... két különböző trilógia, mégis Star Wars és 123456) :-) -
#52 Azért rossz felfogásod miatt nem kell ebbe belekötni. "1001 éjszaka meséibe illő sztorik ". Meséibe illő! Nem az, csak vannak a kötelező elemek, ami miatt ezt írtam rá. Ahogy ha orkok ellen játszik valaki, azt mondja, hogy "warcraftos, gyűrűk urás..." azaz fantasy környezetben játszódó.
Ez is az ottani világ meséiből merített, látványvilágban, zenei világban... -
#51 Igen, de miért is várod el, hogy 20 év után ugyanúgy nézzen ki a karakter? Hát persze, hogy változik. A mai kor igényeinek. Ha most csináná meg Lucas a Star Wars 4,5,6 -t, szerinted most is olyan '70-es '80-as évek frizuráit akarná a szereplőkre? :-) Ha nem lenne ugyanaz, akkor miért Prince of Persia a címe és miért kérték fel Jordan Mechner -t az új részekre? :-)
És teljesen igazad van, hogy változtak a dolgok, nem tudom mennyit játszottál a régi részekkel: a 2. részben kiléphettél a saját testedből, hogy átmehess egy rácson, hogy ott a kapcsolóval kinyisd a kaput. Ez nem misztikum? :-) Az első részben meg ha átszaladtál egy tükrön, létrejött a saját tükörképed, akivel később harcolnod is kellett. Csak úgy győzhetted le, ha eltetted a kardod és belesétáltál. :-)
A csapdák is szépen néznének ki, ha 21. században még mindig csak a tüskék és összecsapó "fogak" lennének jelen. :-)
Két különböző trilógia, de a rengeteg hasonlóság és karakter miatt van ez egy név alatt (na meg persze a marketing is jó részét veszi ki belőle. Egy idegen névvel megjelenő játék, melyben nem lenne Jordan, csak annyi jelzőt kapna: Prince klón 3-d -ben) :-) -
Dzsiti999 #50 a classic trilogy-ba szereplő herceg a SoT-os herceg apja. mert ugye ha folyamatosan kimenti a hercegnőt és összeházasodik vele (ha minden igaz) akkor a SoT-osnak mé nincs felesége??? XD -
#49 Bocsi de neked a WW ezeregyéjszakás? elég furcsa ja és nem a sivatagban hanem az időszigetén játszodik:D -
#48 Classic Prince:
-van a hercegnő akit a gonosz vezér elrabolt és van asszem 1 óránk hogy megmentsük princünkkel. egy kardunk van amivel végigkell küzdenünk magunk az őrökön és csapdákon hogy megmentsük a hercegnőt
Sands of Time Trilogy:
-van Persia hercege aki elszabadítja az idő homokját, hogy ezt visszacsinálja ismét a homok erejét használja és visszafordítja az időt, ám ezzel magára szabadítja a Dahakat, mert meg kellett volna halnia, így a sors üldözi, amitől meg kell menekülnie...
Nem ugrott az időben. Az alapfelállás nagyon megváltozott. A csapdák is sok változáson, fejlődésen mentek át és sokkal összetettebb lett, mig a harcrendszer is. ezzel együtt valamiféle misztikum is került a játékba az idő homokjával és a sorssal.
Az hogy a régi Prince nem azonos az újjal tudni nem tudom, sejtem. mert eléggé más még ilyen korai concept art hoz képest is (láttam WWs korai concept artot...). Már csak a képek stílusa és feelingje is teljesen eltér az eddigi princektől. (mint ahogy a sot feelingje is eltért az előtte lévő 2+1 részől)
Ui.: A Prince3Dben is a klasszikus felállás volt ha jóltom... szokásos save-the-princess.... -
#47 Véleményem szerint amúgy ha véletlen tényleg úgy hírdették volna meg a kezdetek kezdetén, hogy Prince of Persia 4, senki nem sírt volna, hogy "na de miért pont 4?" Elfogadtátok volna, hogy igen... ez már nem a legelső epizód.
Lemerném fogadni, hogy amikor az első hírek terjengtek az újságokban, hogy lesz új rész, akkor valamelyik cikkíró tuti azt írta: jön az új prince, a 4. rész. -
#46 Ja bocs, részben közben már Neked is válaszoltam. :-)
Szerintem amúgy is mindenki tudta, hogy semmi köze nem lesz a SoT -nak az előző részekhez, ahogy általában egy sorozatban is ritka az olyan, hogy sok közük van egymáshoz. Max. a főszereplő és a helyszín. De a sztori az minden esetben változik.
Egyszerű: Van a főszereplő, legyőzi a gonoszt, és vége egy résznek. Majd jön a folytatás, a főszereplő újabb kalandba keveredik és megint legyőzi a gonoszt.
Ez volt a régi részekben is, az újakban is.
Mondjuk itt a Star Wars. 1,2,3,4,5,6. Ott is néha-néha keveredés van, mert ugye előbb volt a 4,5,6. És akkoriban csak azt mondták: A Star Wars első része. Aztán '99-ben kijött a valódi első rész. Ott is a 3 és 4 között elég sok idő eltelik és teljesen más a két trilógia, mégis egy sorozat az egész. Így van ez szerintem a Prince -nél is. Van egy nagy adag Prince széria, amiben több kis trilógia van. A karakter mindig marad a jó öreg "magányos harcos", marad a sivatagos, 1001 éjszaka helyszín, csak a sztori más minden esetben és trilógiánként egy kicsivel nagyobb ugrás. -
#45 Van egy kis bibi... itt a történet ugrott az időben? Változott az alapfelállás? Változtak a csapdák és az ugrabugra közben néha csetepaté? Nem? Érdekes... csak a grafika lett szebb és 1001 éjszaka meséibe illő sztorik kerültek terítékre az új részekben is, a régiekben is. Ráadásul a SoT és a legeelső részben is rengeteg hasonló esemény történt. (pl.: Visszaesés pár szintet és pont a börtön részekhez... ez volt a legelsőben is)
Amúgy igazad van és valószínű inkább ezért mondják a a SoT -ra, hogy első rész, mert az Ubisoft adta ki. Az megint más kérdés, hogy a régi Prince of Persia 3-D -t is más adta ki, azért viszont senki sem írt, hogy miért nem lett az egy másik új első rész?
És azt honnan is tudjuk, hogy a régi prince nem azonos az újjal? (Lehet igazad van, de akkor írd le, hogy pontosan ezt honnan tudod!) Max Payne is különböző pofával rendelkezett a két részben, mégsem mondtuk azt, hogy az más karakter. Pedig ott csak pár év volt a különbség a fejlesztésben. -
#44 Részben igazad van mert a számokat nem irják rá. De azért mondják a sotra hogy 1 mert az volt az ubisoftnak az első, meg azért mert a sands of time tirlogy első része,és valamilyen történet elejét 4 nevezni kicsit gáz legalábbis szerintem.Mert akkor az ember azt hihetné hogy az 1 2 3 nak köze van hozzá hol ott semmi sincs. -
#43 akkor ennyi erővel csinálnak majd egy barátok közt 2-t ami egy sci-fi action horror lesz, ürből jött csáposkarmos idegenekkel és sugárgéppuskákkal lődözős emberekkel, akik az eredeti sorozat leszármazottjai... ha tök más lesz ez a játék akkor ne viselje ugyanazt a nevet mint az előző sorozat... amugymeg SoTban sem a régi Prince szerepelt mégis ez a neve a SoT trilogynak... -
#42 Ha nem ő szerepel majd benne, miért az lenne a címe, hogy Prince of Persia? :-) Amúgy miből gondolod, hogy biztos nem ő lesz a szereplő? -
#41 Mi is szerepel a ... alatt?
Nem értem mi a gond azzal, hogy a Prince kalandok egy sorozatból állnak és soha nem létezik egy sorozat úgy, hogy első rész, második rész, harmadik rész, első rész, második rész, harmadik rész, negyedik rész. Vagy te már láttál ilyet?
Egyébként a fejlesztők munkacímei csupán ezek a számok, a véglegesnél soha nincs ott, hogy PoP4 (vagy 1): Sands of Time, PoP5 (vagy 2): Warrior Within... És 100%, hogy a legújabb részben sem lesz a 4 vagy a 7 szám.
Nem értem hogy egyesek miért akarják letagadni a múltbéli epizódokat. Akkoriban nagyobb durranás volt, mint mondjuk a Sands of Time.