Kaspersky Int. Security
  • ZoLee93
    Üdv !

Az "Érvénytelen blokk cím" esete - avagy az Őrület határán Part 2.

XXX Rájöttem Wazzze! XXX

Most nemazÉ, de azÉ...a biztonságnak is vannak határai. Azonban KasperskyéknéL úgy gondolják a ebből sosem elég! Sikerült oYan ügyesen megírni a legújabb v.8.0.0.506 KAV ( KIS )-ot, hogy a DVD-írásnál frankón alá is tett YóNéhány szerencsétlen JÚzerekneK, amit az "Az "Érvénytelen blokk cím" esete - avagy az Őrület határán" sirámomban részletesen ki is fejtettem.

Na-kéremszépeN ! Akinek a fentebb említett programok telepítve vannak a gépén és ezzel az említett írási problémával szenved, akkor az alábbiak szerint elkerülheti a további "Anyázást" és "CD-DVD rom"-gyártást ( ahogy "Evetke kicsilányom" említette:"Néééé...CéédééééROM !" )

Mivel én a KIS 2009 magyarosított verzióját nyúzom a gépemen ezért először jöjjön ez ( Tádaaaa...és dobpergés. ):

Beállítások>Beállítások>Fenyegetések és kivételek>Kivételek>Megbízható zóna>Megbízható alkalmazások>Hozzáadás>"c:\program files\nero\nero 9\nero burning rom\nero.exe">"Ne vizsgáljon megnyitott fájlokat"

Akinek az AngoléZe verzió van felpakolva az kábé így.:

Setup>Setup>Trusted zone>Trusted application>"Add" this program:"c:\program files\nero\nero 9\nero burning rom\nero.exe" to the list and enabling "Do not can opened files"

Természetesen a "nero.exe" a TE gépeden nem biztos, hogy ebbe a könyvtárba van feltelepítve... ( BocsI. )

Szóval Nekem ezekkel a beállításokkal ismét tökéletesen írja a lemezeket. NoDe...holnap?
    ...
    Jó csak viccelteM.
    :-)