1038
Kaspersky Int. Security
  • viral
    2010 9.0.0.459 vistan es seven-en kiprobalva semmi problema nincs vele,jah es nem szukseges win7 ala sem a kulon kiadott verzio ,problema nelkul megy a fent emlitett is.HOzzateszem nem int sec hanem sima antivir.
  • Szuni
    Kaspersky Internet Security 2010 - 9.0.0.459
    Valaki próbálta már esetleg? Stabil verziómat egyelőre nem váltanám le, de hátha valakinek vannak tapasztalatai...
  • L7wy
    Nincs is :P csakis aktiváló kóddal lehet(elvileg) hogy megelőzzék a kalózkodást, de, leszedsz valahonnan érvényes kulcsot, megszakítod a netet, és Trial-t kulcsot kérsz, nincs net, nem bír kérni kulcsot, így már beadhatod a saját kulcsodat is...
  • BB7
    De kapcsold ki az adathalász blokkolót!
  • nandorb
    nezz szet itt:http://www.kavkiskey.com/
  • qetuol
    Ha jól emléxem, valaki itt kínált KIS kulcsokat, mert neki volt több fölösleges cégi, amiket nem használt fel. Ha még aktuális PM-ben küldhetne egyet, amit aztán senki másnak nem fog elküldeni :D .
  • RBJ
    2010 kaspersky int sec.9.0.0.459 nél nem találom az aktiválás kulcs file al menut.
  • Myrddraal
    Felraktam a KIS Win7-es verzióját, de állandóan feldobálgat egy ablakot hogy az svchost.exe megváltozott, és hogy engedélyezem-e, majd nyomom, hogy allow, de fél perc múlva megint feldobja...Hogy lehetne beállítani, hogy ne dobja fel folyamataosn hanem megjegyezze?
  • ZoLee93
    Mikiller !
    Örülök, hogy segíthettem...
  • Mikiller
    Na, akkor csak jól éreztem, hogy a Kaspersky akaszt be neki.
    Kipróbáltam most az előbb beállítás után és megírta a DVD-t.
    Beraktam én is ott Trusted zone-ba, de én az első fülön az Exculusion rules-ba, (mondjuk ne tudom mit csinál az) de ott nem volt jó.
    A másik fülön a Trusted application-be már megy végre.
  • ZoLee93
    Ember tudsz olvasni ?

Idézem: "Mivel én a KIS 2009 magyarosított verzióját nyúzom a gépemen..."..."Akinek az AngoléZe verzió van felpakolva az kábé így.:" Tehát ott van, hogy "kábé" !, magyarul azt jelenti, hogy nem biztos, hogy szó szerinti tökéletes Oxfordi Egyetem fordításában, de aki akarja az megtalálja ezeket a beállításokat.

Különben meg, akinek hasonló probléma miatt már sikerült elrontania vagy egy tucat lemezt és most nagy nehezen megtalálja, miként lehet elhárítania ezt a problémát, az nem azon fog értetlenkedni és kötözködni, hogy :"....ez csupa értelem. Az nem Setup, hanem Settings!...". Inkább örül, hogy végre megtalálta a megoldást.

Pont.
  • nandorb
    Nalam 8.00.506 ez a verzio perfect muxik nem kell masik...
  • kroko
    A 8.00.357 verzió nem akad össze az írokkal,használjátok azt a 8.00.506 helyett,ami összeakad a Nero,PowerIso,UltraIso -val is.Ráadásul meg hivatalos magyar verziója is van
  • nandorb
    csupa ertelem vagy az nem setup hanem:Settings
  • ZoLee93
    ?
  • nandorb
    oo wazzze de siralmasan irtad ezt le...
  • ZoLee93
    Üdv !

Az "Érvénytelen blokk cím" esete - avagy az Őrület határán Part 2.

XXX Rájöttem Wazzze! XXX

Most nemazÉ, de azÉ...a biztonságnak is vannak határai. Azonban KasperskyéknéL úgy gondolják a ebből sosem elég! Sikerült oYan ügyesen megírni a legújabb v.8.0.0.506 KAV ( KIS )-ot, hogy a DVD-írásnál frankón alá is tett YóNéhány szerencsétlen JÚzerekneK, amit az "Az "Érvénytelen blokk cím" esete - avagy az Őrület határán" sirámomban részletesen ki is fejtettem.

Na-kéremszépeN ! Akinek a fentebb említett programok telepítve vannak a gépén és ezzel az említett írási problémával szenved, akkor az alábbiak szerint elkerülheti a további "Anyázást" és "CD-DVD rom"-gyártást ( ahogy "Evetke kicsilányom" említette:"Néééé...CéédééééROM !" )

Mivel én a KIS 2009 magyarosított verzióját nyúzom a gépemen ezért először jöjjön ez ( Tádaaaa...és dobpergés. ):

Beállítások>Beállítások>Fenyegetések és kivételek>Kivételek>Megbízható zóna>Megbízható alkalmazások>Hozzáadás>"c:\program files\nero\nero 9\nero burning rom\nero.exe">"Ne vizsgáljon megnyitott fájlokat"

Akinek az AngoléZe verzió van felpakolva az kábé így.:

Setup>Setup>Trusted zone>Trusted application>"Add" this program:"c:\program files\nero\nero 9\nero burning rom\nero.exe" to the list and enabling "Do not can opened files"

Természetesen a "nero.exe" a TE gépeden nem biztos, hogy ebbe a könyvtárba van feltelepítve... ( BocsI. )

Szóval Nekem ezekkel a beállításokkal ismét tökéletesen írja a lemezeket. NoDe...holnap?
    ...
    Jó csak viccelteM.
    :-)
  • Mikiller
    Az WinXp SP3-as, ha arra gondolsz.
  • nandorb
    SP3-ast felraktad?
  • Mikiller
    Szépen szétoffoljuk itt a topikot:)
    Közben leszedtem egy InfraRecorder nevű progit, zip formátum, kicsomagoltam, exe-t indítottam és simán kiírta a dvd-t.
    Csak nem rossz még a dvd író, pedig már én is gondoltam a cserére.
    Még a KAV7-el megnézem, mert a rendszer újrarakása előtt az volt fennt és azzal nem tapasztaltam ilyet. sőt a másik partíción van fennt egy új Windows 7 RC1, arra felraktam amit ajánlott Kasperskyt (kavwks8.0.0.1015en.exe) + a Nero9-et és ott is megy simán az írás, csak most itt az XP-ben hülyült meg vmi miatt a Nero a Kaspersky-től.
  • nandorb
    meglehet eljott az az ido mikor kell venni egy uj irot
  • Mikiller
    A 9-es Nero-t raktam fel 1 hónapja, amikor az egész rendszert újraraktam. Tegnap felraktam a 8-as Nero-t, de azzal sem megy.
    Közben rájöttem, hogy miért nem vettem észre hamarabb, mert eddig újraírható DVD-t használtam, és ahogy kezdem írni előtte gyorsformázást csinál, és utánna kiírja a lemezt. Viszont amikor berakom, mint új lemez és már meg van formázva, akkor már azt is elrontja. Mintha több idő kéne neki, hogy feltöltse azt a "tárolási szintet" vagy nem tom.
  • nandorb
    Hanyas nerot hasznalsz?
    Mert nalam 7-esen nagyon szepen muxik...
  • slime001
    Próbálj ki másik író programot. Pl Ashampoo Burning Studio.
  • Mikiller
    Köszi, de nem lett jó.
    Közben leszedtem a KIS-t, felraktam a KAV-ot, de azzal sem jó, csak ha kikapcsolom.Felraktam egy képet, hogy mit csinál a Nero.1%-ig elmegy a bevezetés, de alul a tárolószint nem töltődik fel.

Utánna meg ezt adja ki.
  • user5
    Üdv mindenkinek. Az "Anti-Virus 2009" ver:8.0.0.357 semmit nem enged ki a netre. Próbálgattam a beállításokon módosítani, de eredménytelenül. Csak akkor érem el a netet, ha kilépek a Kasperskyből. Mit kellene átállítani, hogy legyen netem is?
  • nandorb
    Itt van az én beálitásom a KIS 8-ashoz...meglehet próbálni...
  • Mikiller
    Helló!

Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy ha be van kapcsolva a Kaspersky Internet security a Nero 8 és a 9 is nem írja meg a DVD-t?
    az elején 1%-nál leáll.Már 6 dvd-t elcsesztem mire rájöttem mi a baja.
    A 8.0.0.506 van most, eddig a KAV7-et használtam, de ott nem volt baj.
    Lehet, hogy vmi hiba van a KIS8-ban?
  • BB7
    Bunda...
  • Doomista
    jah persze,a webroot antivirus a 3. nagyon vicc az egész teszt itt mint mindig :) pénzes tesztnél nincs jobb ^^
  • Tom01
    http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

Igaz csak az Antivirus része..... egész jól tejesített....
  • BB7
    KKSN v2.3.1
  • eva53
    Ma közel egy órán át kerestem az általad említett kód ellenőrző programot, de sajnos nem találtam.
    Ha tudnál segíteni a bejegyzés számával, nagyon megköszönném.
    Szia, ÉVA.
  • BB7
    Lentebb lett említve egy Kulcskereső program! Abban meg tudod nézni, hogy az a kulcs, amit használni akarsz, feketelistás-e! :)
    Ajánlom! :)
  • RBJ
    Hát nagyon ráfeküdtek a feketelistázásra. mostanában nem igazán műszik sokáig.
    a kavkiskey.com on meg egyik kulcs se jo.tud valaki valamilyen oldalt ahol kulcsok vanna?
  • eva53
    Megkaptam köszönöm de, kipróbálni csak 26 nap múlva tudom, mivel most újra telepítettem és a próba verzióval van elindítva.
    Még egyszer köszönöm.
    Szia, Éva.
  • lck
    Amit priviben küldtem nem volt jó ?
  • eva53
    msn cím ment
  • lck
    nem jobb
  • Tom01
    Helo

Most kasperskyt használok megvagyok vele elégedve nagyon jó, A Norton 360 mien a kasperskyhez képest ? Vagy ennél jobb norton ?