Kaspersky Int. Security
  • Szuni
    Érdekes ez a 2009-es verzió. Régi szabályrendszerem meghagyva, egyszer csak közölte, hogy a Windows tűzfal letiltotta a FlashFxp-t, mert az potenciálisan veszélyes. Ez két dolgot vet fel:
    1. ha én úgy döntöttem, hogy kiengedem a netre a programot, és szabályt is hoztam erről, akkor mi a búbánatköze van a windows tűzfalának ehhez, és ebből adódóan
    2. hogy a fenébe került elő a windows saját tűzfala??? vagy egy éves a rendszerem, akkor alapból kikapcsolatam, a KIS telepítése előtt. Eddig futott a Kaspersky rendben (a hetes verziónál sosem láttam ilyet) Fogta és bekapcsolta magát, és úgy döntött, hogy nem tölthet az ftp programom. Miezmár? Kikapcsoltam a windows szarát, töltött tovább. Ma ugyanez, csak úgy magától aktiválódik a microsoft tűzfala a KIS mellett. Hogy s minek s miért? nem értem, a hetes verzió alatt ez nem jött elő..
    A design pedig.. évekig használtam ZoneAlarmot a KIS előtt, hát úgy látom, loptak onnan alaposan (felugró háromszínű ablakok, jelentéseknél is a színvilág, a menü felépítése is, köhömm), de ez csak szőrszálhasogatás. Az első probléma nagyon idegesítő, főleg, mert eddig nem vol, és józan eszem azt diktálná, nem is kéne lennie...