1039
Kaspersky Int. Security
-
Először töltsd le akkor a magyarítást(lejjebb linkeltem) ha nem érted a dolgokat. -
lehet mindent,csak megkell találni kisben azt a helyet.
ott lehet pipálni meg xelni hogy fogadja e vagy nem,de nálam nem ment. -
oké.
és még olyat lehetne ezzel, hogy akármi akar netre menni azt engednem kelljen? mert eddig zonealarm-om volt, az mindig megkérdezett mindent, ez meg most épp pl. xfire-t is első indításkor is már engedi, hogy netre menjen meg, hogy a firefox-ot használja stb. -
néz szét a programban,allowezd le a progikat...nálam nemvolt ilyen hogy msn-nél winampnál ugatott...:o -
de most nézem, hogy nem csak netlimiter-nél van ilyen üzenet, msn-nél winamp-nál is van már egy-egy, netlimiternél meg minden indulásnál, de nem dob fel ablakot, csak oda kerül jelentésekhez -
fogadd el oszt csók,vagy uninstal a netlimiterre.
bár ott irja hogy allowed...:s -
a kaspersky-t vagy a netlimiter-t? végül is probléma nincs csak ez a figyelmeztetés, csak nem tudom mit jelent -
rakd ujra,ez oldja csak meg a problémát. -
most használok először Kaspersky-t és ez a jelentés kifogott rajtam :)
Netlimiter 2 service
2008.09.20. 22:09:23
Access to protected storage
Allowed:
KLPrivileges/KLPermissionSystem/KLPermissionStrange/KLPrtStgAccess
mihez fért hozzá meg miért, meg baj ez nekem?
-
Torda5 #310 Lewy gyere voiceba -
timexxx #309 eddig még müködik :P szerencsére... kviáncsi vagyok meddig :D -
Kösz az ötleteket este kipróbálom őket! -
Szuni #307 Nekem wifinél és programoknál is jött elő hasonló, be is pipultam; nálam ez jött be: a tűzfal részből egyszerűen törölj ki minden meglévő bejegyzést, kapcsolatról és programról egyaránt, és állíts mindent kézivezérlésre, azaz hogy mindenre rákérdezzen. Ezután félóra pepecsmunka következik, amikor elkezd minden egyes kapcsolati részre és programra rákérdezni. Eltartott egy darabig, amíg mindent belőttem újra, és kipróbáltam, amit eddig tiltott, megy-e, de aztán jó lett. utána azokat a dolgokat, amik a problémát okozták, kézi szabálymódosítással enegdélyeztettem végleg, azóta sincs gondom.
A nyolcas verzióról beszéltem, a hetesben is ugyanez, csak ott valamivel egyszerűbb volt ;) -
Vagy a kapcsolat tulajdonságainál kiveszed a pipát a kaspersky ndis driverből. (bár így nem lesz tűzfalad, de tesztelésnek jó, hogy az okozza-e) -
A tűzfal része gátolja, töröld le, tisztítsd meg a rendszert(registry és egyéb felesleges fájlok) Ajánlom a winxp manager-t. Ezután tedd fel, ha akkor se megy, jelezd, és akkor majd lépünk tovább. :D Vagy kérhetsz segítséget kaspersky supporton is, ha tudsz angolul. -
Nekem simán átvizsgálja a rar-t, meg minden tömörítettet. -
Feltettem a Kaspersky Internet Security-t digi-s netem van külön ikonon kell kapcsolódni a hálózathoz viszont kapcsolódás után nincs net valamelyik Kaspersky beállítás blokkolja a digis hálozatot, szinte végig próbáltam minden beállítást a Kasperskyn de nem tudtam rájönni hogy mit kellene beállítanom. Hiába engedélyeztem szinte mindent a tűzfal beállítás alatt. Valakinek valami ötlet? -
felixo #302 Üdv !
Nekem komoly gondom támadt a 2009-es verzióval.
Egyszerűen nem hajlandó a .rar-os fájlokat átvizsgálni, állandóan megáll a vizsgálat, pedig vártam egy csomó időt !
Valami megoldás ?
Esetleg más is tapasztalta ezt már ?
Én olyan mappákon próbáltam, ami több rar fájlt tartalmaz (pl.film tömörítve, darabolva) ! -
ezt én is próbáltam még az 5 ös nél. érdekes volt h akkor még nem értettem mit művel... -
yes -
timexxx #299 szerintetek ha a kaspersky ben a frissitést kézire állitom és a pipát át teszem oda hogy csak az adatbázist frissitse a program összetevöket ne akkor is fekete listás lehet a licencem? -
király -
VÉGLEGES(legalábbis általam) JAVÍTOTT MAGYARÍTÁS
ITT LETÖLTHETŐ!!! -
Igen, az köztudott h zonealarm-os a tűzfala, legalábbis kivülről, h a "belseje" kaspersky vagy zonealarm azt nemtudom. Szerintem a tűzfalas probléma nem kaspersky, hanem maga windows okozza. próbálj registry-t tisztítani, stb... Bár ha már 1 éves a rendszered 

nemtom mit lehet tenni. Az az egészséges ha kb3-4 havonta újrahúzod a rendszert.
-
Szuni #295 Érdekes ez a 2009-es verzió. Régi szabályrendszerem meghagyva, egyszer csak közölte, hogy a Windows tűzfal letiltotta a FlashFxp-t, mert az potenciálisan veszélyes. Ez két dolgot vet fel:
1. ha én úgy döntöttem, hogy kiengedem a netre a programot, és szabályt is hoztam erről, akkor mi a búbánatköze van a windows tűzfalának ehhez, és ebből adódóan
2. hogy a fenébe került elő a windows saját tűzfala???
vagy egy éves a rendszerem, akkor alapból kikapcsolatam, a KIS telepítése előtt. Eddig futott a Kaspersky rendben (a hetes verziónál sosem láttam ilyet) Fogta és bekapcsolta magát, és úgy döntött, hogy nem tölthet az ftp programom. Miezmár? Kikapcsoltam a windows szarát, töltött tovább. Ma ugyanez, csak úgy magától aktiválódik a microsoft tűzfala a KIS mellett. Hogy s minek s miért? nem értem, a hetes verzió alatt ez nem jött elő..
A design pedig.. évekig használtam ZoneAlarmot a KIS előtt, hát úgy látom, loptak onnan alaposan (felugró háromszínű ablakok, jelentéseknél is a színvilág, a menü felépítése is, köhömm), de ez csak szőrszálhasogatás. Az első probléma nagyon idegesítő, főleg, mert eddig nem vol, és józan eszem azt diktálná, nem is kéne lennie... -
Még egy hiba(esmény a jelentéseknél), én már javítottam, majd feltöltöm... De inkább átnézem még 1 picit :D -
Basszuskulcs de lusta vagyok.... Azért akinek kell a javított(nem gombból kicsúszós) verzió:Innenlehet letölteni, a hu mappát pedig felülírni a Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 2009\Skin\loc mappában. Nem sokat dolgoztam vele :D , de nekem szembetűnő volt a főlapon az a hiba... -
Szerintem is jó, bár pl.: a főablakban a "Számítógépének védelme megfelelő" - szöveg kilóg a gombról.
/Mondjuk ez engem annyira nem zavar/
A magyarítás hiányossága inkább az hogy a fájlokat úgy kell kézzel bemásolni. De van mellette korrekt leírás. -
etele34 #291 Én mint ESS használó azt mondom, hogy szerintem teljesen jól néz ki. Mi a probléma? -
Hajrá, várom a telepítőt !
Egyébként itt egy kép róla hogy néz ki. ( Hátha valakit érdekel. ) -
Hát kipróbáltam válasz előtt... Szerintem ráférne még egy kis javítás... ez eddig szerintem olyan 70% os munka, nem a fordítást illetően, hanem nem eléggé hivatalos(kézileg, automatikusan...) majd lehet belenyúlok egy kicsit és ha jóra sikeredik akkor beküldök egy linket. -
Ez kérdés volt (BOCSI) -
Kis magyarításban nincsenek elcsúszások, illetve pl egy gombon túl sok betű, meg ilyesmi, mert akkor felteszem én is... -
hát neked könnyü,te nem vagyok mmo gamer meg ilyen féligmeddig gameboycyber=(
-
KISt használok mióta van rá működő trial reset.
Régen is használtam a 6-ost, de a key-mizéria miatt leszedtem. De akkor is azt tartottam a legjobbnak.
Most havi 4 kattintás oszt jónapot.
-
nem is tudtam hogy kis-t használj :-o -

az orosz nyelvü kaspersky a magyar +férfiak+ nyelve. -
Me magyar vagyok, magyarnak születtem...
( Honosítóműhely pont hu se csukik be má mióta. ) -
mé magyar ? angol mé nem jó ? :) -
KIS 2009 teljes magyarítás.
Teszteltem, működik !