"Befektető: Mutass valamit, és adunk pénzt.
Fejlesztő: Adjatok pénzt, és mutatok valamit."
Természetesen nem üres kézzel rohansz a befektető elé pénzért, mert a legjobb esetbe is a képedbe fognak röhögni és az ajtó felé mutogatni. :) Mindíg is azt mondtam, hogy össze kell előbb hozni valamit, azután lehet a befektetőktöl segítséget kérni pl a terjesztésben. Biztos hogy maximálisan ki fogják szívni a véredet, de mindenhol máshol is így lesz, választani persze akármikor lehet. Ha meg úgy gondolja valaki, hogy boldogul nélkülük is, akkor is meg van adva a lehetőség, hogy maga döntsön/intézze azokat a dolgokat is.
...
tisztában vagyok az általad leírt dolgoknak ezzekkel a felével is, de az élet nem fekete/fehér. Tény hogy én is túl optimálisan állítottam be a dolgot, de ha bele gondolsz a te logikáddal akár áshatjuk is az egész játékpiacot, mert senki nem fog az ég világon fejleszteni semmit. Nem lesz egyszerûen rá módja/lehetősége.
én akkor is szeretném úgy kezelni a dolgot, hogy aki próbálkozik, azért annak akkor is van legalább egy csep esélye. Egyszerûen nem lehetnek ilyen rosszak az esélyek amilyennek beállítod. (tudod, hogy nem vagyok az a "feladom" tipus, csak van megoldás akármennyire is szar a helyzet :)
Kben nehogy már az jöjjön le, hogy direkt hajtom az embereket játékokat csinálni mert olyan jó pénzbuli stb, mert a reakciókból ezt vettem ki :)
Csak próbáltam célozni arra, hogy igen is vannak esélyek még ha úgy is néz ki, hogy 0.