• psishock
    Bocs a sok offolásért, mivel itt azért közel sem ezekröl a dolgokrol volt szó. Az nap este szokás szerint összegyültünk a haverokkal egy kicsit kajálni és iszogatni, közben dumcsizni, mivel csak hétvégén vagyunk mind elérhetőek. 1-2 óra körül azután szét is mentünk mivel mindenkinek meló van reggel. Addig jól is ment a dolog ameddig hajnali fél háromkor nem az ágyba dobtam magam, hanem a gép elé, még egyszer megnézni volt-e mozgás az SG-n stb. Akkor sokminden volt a fejemben és szemmel láthatóan túlságosan érzelgőssen reagáltam erre a viszonylag sík hírre is. Szal teljesen jogos volt Morden, de ez volt :), ne rágd többet magad rajta.

"Ameddig én nem tudok programozni, addig teljesen mindegy, hogy mennyire ÉRZEM MAGAM résztvevőnek, valójában nem vagyok az."
    Itt csak az az érdekes, hogy manapság már tényleg odáig jutottunk, hogy nem is kell tudnod programozni, és függetleül kidolgozhatsz egy rendes játékot. Egy csomó 2D/3D-s fizetős vagy ingyenes motor van forgalomban, sokaknál csak minimálisan kell scriptelni valamit, de van ahol csak az objektumokat kell vizuálisan összeválogatni a "csomagokból" és azok attribútain válltoztatni. Szinte már "csak" a design-al és a gameplay-el kell foglalkoznunk és készen is vagyunk. Biztosan állítom, hogy 0 előtudással vagy tapasztalattal is bárki összehozhat ezekben valami élvezhetőt/eladhatót.