Szabad energia, olyan gépek, amelyek sértik az energiamegmaradás törvényét.
-
Locutos #434 Most én elnézést kérek tõletek hogy visszakanyarítalak a lerágotthoz, de nekem motozkál még 1-2 dolog a fejemben. Nemhiszem hogy szóbakerült volna az Egely által is írt Moray féle berendezés, szóval akinek kedve van még egy kicsit filozofálni errõl az még talán jó lenne. Akkor kezdem én. Szerintem azért lenne filozofia abban, mert tényleg sok rádiózaj van körülöttünk, amit azért nehéz kihasználni mert tul kaotikus, ahogy megpróbálnánk egyetlen oszcillátort is rezonanciára hozni vele, rögtön az elsõ ellentétes fázisu foton visszanyelné a befogott fotont(energiát). Plussz világos hogy egy oszcillátorral kevés fotont lehetne a rádiozajbol elnyelni, szóval elméletileg ha tényleg lehetne egy olyan germánuimcsövet csinálni, ami megoldaná hogy sok fotonnal gerjesztõdhessen nagyobb sávszélességbe mint egyetlen frekvencia, és a felgyülemlett gerjesztõdést egyszerre ki lehetne sütni(mint a lézerben tudjuk a kisülés, amikor egyszerre kerülnek alapállapotra vissza a gerjesztett részek) akkor egy kontrollált kisülésfrekvenciát lehetne elérni. Na én ezt vettem ki az egészbõl. Irjatok valamit erre.