Szabad energia, olyan gépek, amelyek sértik az energiamegmaradás törvényét.
-
"Volt szerencsém vizsgálgatni, méregetni még a kezdetén a
szerkezetet.
Semmi különöset nem tud."
Hopp, egy kételkedő, aki bemérte!
Aztán lobogtattak egy mérési jegyzőkönyvet amit a Tungsram/GE -
ben készítettek, de arról megkiderült hogy színuszhullámra
kalibrált műszerrel mérték. Ez meg nem színuszos.
Jé, a Tungsram/GE-nél nem tudnak mérni? (Ez mondjuk elég elképzelhető, van ismerősöm, aki ennél a cégnél dolgozott - hát elmondása alapján vannak ott is érdekes fazonok).
"Már az akkut sem tölti újra,
sőt ki is meríti."
Hm, a nagy szavak - és mik lesznek belőle:
"Legutóbb mikor beszéltünk róla, már csak jóhatásfokú
inverter, transzverterként emlegették"
Már csak annak - mert az is.
"Ettől még van véleményem, és az nem más, mint hogy olyasmi
alapján mondanak butaságot, amit nem értenek. (ezt nekeik
is többszőr mondtam)A dolog lényege, hogy mérni tudni kell!"
Ott az igazság!
"Még aki ismerte a tervezőket, sem nyilatkozott mindent kizáróan. Azt mondta, h előbb megvárja a kvantummech. magyarázatait a világunkról.."
"Mint mondtam vannak kételyeim. Én jól ismerem a kütyüt, de nem hiszek benne, ezért maradtam ki a dologból. Amiben nem hiszek amellé nem állok. DE! Valóban vannak olyan dolgok, amit nehéz megmagyarázni, én sem tudnám. Az is igaz, hogy mérni tudni kell(kéne), nagyon is! Várom mi fog ebből kisülni, és valahol drukkolok is nekik, mivel jó barátaim. Reménykedem!"
Nos akkor foglaljuk össze:
* Nem hisz az általa ismert eszközben (valószínűleg, mert a fizika alaptörvényeit ismeri, és ez kevés neki hogy meg legyen döntve).
* Amiben nem hisz (például az előbb említett eszköz), a mellé nem áll.
* Mint én is, elismeri, hogy vannak dolgok amiket a jelenlegi tudomány nem ismer. Viszont mint minden józan gondolkodású ember, amit ismer abból pontos tájékoztatást kíván mindenki (ez esetben semleges áramtól, Cserenkov sugárzástól, impulzus üzemű makroszkópikus kvantum-oszcillátortól menteset).
* Ismeri az előbb említett úriembereket (jó barátaimnak említi őket), ezért nem hajlandó pálcát törni (annak ellenére sem, hogy nem hisz a ketyerében).