Szabad energia, olyan gépek, amelyek sértik az energiamegmaradás törvényét.
  • NonsenS
    Tom, csak arra akartam rávilágítani, hogy a tanároknál ezzel olyan ellenállásba ütköztem, hogy még. Ha meg örökmozgóval jönnék föl, akkor még durvább lenne, mint pl ahogy te is csináltad.
    Egyébként télleg térjük rá Human rajzára. Azt nézd már meg légyszi. Én nem mondom azt, hogy az energiamegmaradás törvénye sosem igaz, nem mondom, hogy biztos lehet építeni örökmozgót. Csak azt, hogy megéri ezzel foglalkozni. Egely írta könyvében, hogy megnéztek egy csomó szakkönyvet és sehol sem találtak bizonyítást az energiamegmaradásra általános esetben. Lehet, hogy az energiával is úgy lehet, hogy én azt mondom, hogy minden a molekulából lesz (nem pedig energiából), akkor itt van 1 liter víz. Ha belevezetem ezt a kis áramot, akkor eltűnik a víz. Ez ellentmond a szemléletemnek. Mert nem a molekulákból épül fel minden. De ez mindig is elég egyértelmű volt. Viszont az energia egy kicsivel kisebb "építőkocka" vagy bánomisénmi, és nem biztos, hogy mindig megmarad. Bár sztem inkább az ilyen szabadenergia gépeknél az a helyzet, hogy télleg vmi más dimenzióból vagy egészen máshonnan veszi az energiát, DE a teljes egész energiája nem változik, úgy, ahogyan Sz4bolcs is mondta. Bár én még kicsi vagyok ehhez.