Melyiket is válasszam, hogyan s mivel használjam?
-
Zyra #673 Halli hóó!
Nekem van, azaz már csak volt egy problémám. Aki használ Syware Doctor Startert annak talán nem mondok újat, de az meglehet, hogy mégis. No telepítettem kábé 10 napja ezt a programot. Először nem is volt gond néhány napig azon kívül, hogy kicsit lassabban töltődött be a Windows és picivel lassabban jelent meg a Tálcán az értesítési felületen a NOD ikonja. Szépen lassan aztán, napról-napra de mindig több és több idő kellett erre. Tegnapra eljutottam abba a stádiumba, hogy amikor megjelenik a Windows 'KÉK' képernyője az 'ÜDVÖZÖLJÜK' felírattal és a zenével ez még legalább bő egy percig látható volt. (csodálatos látvány) Előtte ez csak néhány másodpercig volt. Amikor végre eltűnt ez a KÉK képernyő utána csak a háttérkép jött elő (Tálca sehol) és azt is néztem majd fél percig. Na ez után végre nagy nehezen már megjelent a Tálca és a NOD bejelentkező képernyője (ami kb. fél percig volt látható) és csak utána kezdtek megjelenni a kis ikonok jobb oldalt alul a Tálca sarkában. Na mondok magamban biztos beszivárgott valami a gépemre és az fogja le ennyire.A lelki szemeim előtt a NOD már kivégeztett különöző módokon : felnyársalás?, vagy majd inkább felnégyelem gondoltam de az is lehet, hogy máglyán égetem el. Gondoltam egyet
és leszedtem a Spyware Doctort. És láss "csodát". Az újra indítást követően már vissza állt a régi idő és a bekapcs. után 70-75 sec között már megint ott van minden ikonom és használható a gépem is ezerrel! Úgy mint a Doctor előtt is volt! A NOD bejelentkező képernyője is alig van ott talán 10 másodpercig. Ami az érdekes, hogy a Spyware Doctor a telepítése után megelégedett úgy 20-24 MB-nyi területtel és most amikor leszedtem már majdnem 70(hetven) MB-ot foglalt/ követelt magának.