690
Melyiket is válasszam, hogyan s mivel használjam?
-
KaBuTo666 #690 Hát mi van veled te...?
Bannoltak, igen? Te....te szerencsétlen. -
#689 Akkor visszavonulok!:) lol tudok írni még:D -
etele34 #688 Ez ellen csak és csak is mi tudunk tenni. (ha akarunk)
De ha nem akkor...? -
#687 jólvan :D -
#686 Szerintem is egyre alacsonyabb a színvonal! -
Zyra #685 Nahát nahát!
Hogy hova el nem kanyarodtunk a Spyware Doctor Starter-től.
Gondolkozni kezdek erősen azon, hogy írjak-e be ezek után bármit is mert ahogy látom (szinte)azonnal elszabadul a személyeskedés. Kár pedig. Többet érdemelne ez a FÓRUM. -
#684 "megszünteted a kapcsolatot az elvileg számodra hülyékkel,csa karra nem jösz rá hogy te sem vagy jobb,ennyit akartam tx ^^"
Senki se mondta, hogy hülye vagy! És azt se mondtam egy szóval se, hogy jobb lennék nálad, szóval ezeket nem tudom honnan a francból veszed! Olyan vagy mint egy csaj! Ne rinyálj már ennyit!:) Béke van! Visszavegyelek MSN-re? -
#683 uramisen részemról nc -
#682 "szar a géped hozzá,ennyi."
Egy ilyen értelmes megnyilvánulás után mást nem tudok mondani! Szerintem a személyes dolgokat meg hagyjuk! Nem tartozik a fórumra! Te vered a nyálad már 1 hete azon, hogy letiltottalak! Semmi közöd hozzá, hogy miért! Én döntöm el hogy ki van a partnerlistámon és ki nem! Megengeded, hogy megválogassam az ismerőseimet MESTER?! Mi a francért kéne felvennem innen SG-ről mindenkit aki ide ír! Kértek segítséget megadtam az MSN címem aztán pápuszi tiltás meg törlés mert nem azért vettem fel, hogy csevegjünk hanem mert ott kényelmesebb! És remélem mihamarabb feldolgozod azt a HATALMAS LELKI TRAUMÁT, HOGY LETILTOTTALAK! -
#681 te ne mond meg másnak mit csinál ^^ tesem vagy jobb,mikor ott menöztél az msnnél hogy boros kola meg minden,most meg hirtelen megváltoztál,azért mindenki magábol induljon ki,az persze hogy jo megszünteted a kapcsolatot az elvileg számodra hülyékkel,csa karra nem jösz rá hogy te sem vagy jobb,ennyit akartam tx ^^ -
#680 hu az jó gép :) -
#679 Ne fusson semmi féle folyamata a Spyware Doctornak! Kiveszed az automatikusan induló programok listájából és ennyi! Ha akarsz scanelsz vele aztán kikapcsolod! Doomistával pedig ne foglalkozz, kár volt reagálni rá! -
Zyra #678 Bocs az előzőben a 180MB természetesen 180GB. Csupán elírás, mellé ütöttem... -
Zyra #677 Gondolod?
Egy alig fél évvel ezelőtt megjelent, tehát szinte "zsír" új típus. Lap-Top, Toshiba a márka típussa, 2 GB Ram és hozzá 180MB HDD.
Szar lenne ez?! Te biztosan tudod? De azért köszi a leminősítést. (ne ítélj látatlanban sosem...)
Egyébként kikapcsolt OnGurd Protection mellett is ezt a lelassulást produkálta a vége felé. Oly édes mindegy volt már mit állítgattam a Doktoron. -
#676 Ezt a rezidens védelme okozza! Sajnos elvan kúrva és nagyon leszopja a gépet! Spyware Doctort csak scan-re szabad használni! Vedd ki az automatikusan induló programok közül!
Doomista: /applaud! -
#675 szar a géped hozzá,ennyi. -
Apocalipto #674 Érdekes, több embertől is olvastam már ilyet hogy a spyware doctortól meghalt a gép. Nekem is fenntvan a starter változat, és semminemű lassulást nem tapasztaltam, minden ugyanolyan sebességgel megy ahogy eddig. Akkor lehet hogy én szerencsésnek mondhatom magam ez esetben . Esetleg megpróbálhattad volna hogy kikapcsolod a rezidensét, szerintem az okozhatta. Ha meg ki volt kapcsolva akkor tényleg csak a törlés segíthetett. -
Zyra #673 Halli hóó!
Nekem van, azaz már csak volt egy problémám. Aki használ Syware Doctor Startert annak talán nem mondok újat, de az meglehet, hogy mégis. No telepítettem kábé 10 napja ezt a programot. Először nem is volt gond néhány napig azon kívül, hogy kicsit lassabban töltődött be a Windows és picivel lassabban jelent meg a Tálcán az értesítési felületen a NOD ikonja. Szépen lassan aztán, napról-napra de mindig több és több idő kellett erre. Tegnapra eljutottam abba a stádiumba, hogy amikor megjelenik a Windows 'KÉK' képernyője az 'ÜDVÖZÖLJÜK' felírattal és a zenével ez még legalább bő egy percig látható volt. (csodálatos látvány) Előtte ez csak néhány másodpercig volt. Amikor végre eltűnt ez a KÉK képernyő utána csak a háttérkép jött elő (Tálca sehol) és azt is néztem majd fél percig. Na ez után végre nagy nehezen már megjelent a Tálca és a NOD bejelentkező képernyője (ami kb. fél percig volt látható) és csak utána kezdtek megjelenni a kis ikonok jobb oldalt alul a Tálca sarkában. Na mondok magamban biztos beszivárgott valami a gépemre és az fogja le ennyire. A lelki szemeim előtt a NOD már kivégeztett különöző módokon : felnyársalás?, vagy majd inkább felnégyelem gondoltam de az is lehet, hogy máglyán égetem el. Gondoltam egyet és leszedtem a Spyware Doctort. És láss "csodát". Az újra indítást követően már vissza állt a régi idő és a bekapcs. után 70-75 sec között már megint ott van minden ikonom és használható a gépem is ezerrel! Úgy mint a Doctor előtt is volt! A NOD bejelentkező képernyője is alig van ott talán 10 másodpercig. Ami az érdekes, hogy a Spyware Doctor a telepítése után megelégedett úgy 20-24 MB-nyi területtel és most amikor leszedtem már majdnem 70(hetven) MB-ot foglalt/ követelt magának. -
vezse49 #672 Magyarul fölösleges! -
#671 :( -
Apocalipto #670 001 -
Apocalipto #669 Blod > Slime -
#668 Ki az a Blod???? -
Apocalipto #667 Jé tényleg. Először azt a hsz-t akartam idemásolni :D
Énis regelve vagyok ott, csak nem ezen a néven -
Apocalipto #666 Zvara: Ööö...nem, nem is figyeltem.
Blod: Dugó, te is csináltál már ilyet. Haha! -
#665 Ahonnan átmásoltad, azon a fórumon én is ott vagyok. :D Láttál? -
#664 Nem azt kérdezte, hogy ki tudja kimásolni Google-ből! Haha! -
Apocalipto #663 A Sandboxie annyit tesz, hogy a rajta keresztül indított alkalmazások (pl. IE) nem tudnak fizikailag az eredeti rendszerbe írni, sehová a vinyóra, registry-be, stb! Az eredeti rendszer fájlokat csak olvasni tudja írni már nem oda, csak egy virtuális meghajtóra, registry-be történik az írás és ha újra kell valami írt, módosított adat akkor onnan olvas már nem az eredeti rendszerből, mert az már megvan a virtuális meghajtón. Ha nincs meg akkor meg az eredeti rendszerből olvas, de írni már ugye csak virtuálisan ír ha kell. Ha meg írt már valamit akkor azt a virtuálisból olvassa vissza. Így a progi úgy érzi, hogy ő írt és ha le akarja ellenőrizni, ott is lesz, mert a Sandboxie azt mutatja neki. A Sandboxie csak írást tilt az eredeti rendszerbe. -
#662 Nagyon hasznos tud lenni, de feltétlen szükség nincs rá szerintem. -
#661 Frankó kis program! Használd nyugodtan!:) -
vezse49 #660 Üdv! Nektek mi a véleményetek a Sandboxierol??? -
#659 kösz, de nincs mihez,jah és rossz topikba ment hupsz :o -
Vardar #658 Gratula. -
#657 hétvégén elszáll a hang...hangkártya stb minden fentvan,minden megy,más op. rendszeren is megy a hang,csak az enyimen nem...uninstal..fealakarom rakni a hangkárta drivert,semmi,nem engedi a szarért nemtom miért...szaroztam vele orákat,sehogy sem ment a hang,nem akarta felrakni...ma megprobálom ujra,hoppá ! setupnál virust jelez a kaspersky barátom a CD-n lévö szoftveren (hangkártya driver szoftvere)leirtottam,és hoppá ! felengedi rakni,felraktam,reinstal és megy a hang.ISMÉT UJABB TAPASZTALATTAL GAZDAGODTAM,KASPERSKY MEG MOST SEM HAGYOTT CSERBE ! -
#656 najo, hamár ennyi ilyen topikvan akkor ezis fav xD -
#655 Nem, csak előbb kéne, hogy többen tudják. -
#654 Miért,este félsz letölteni? ;) -
#653 Mindig este tudjátok berakni ezeket a hihetetlen ajánlatokat? -
#652 Ma még ingyenesen letölthető 1 évig érvényes ZoneAlarm antispyware.
Link -
tilbury #651 HI!
berakom ide is hátha tud vki segíteni.
vmi genyó trójai lett a gépemen:(
hijackthis-el próbáloztam:
C:\WINDOWS\System32\ctxxxhdj.exe
O3 - Toolbar: Security Toolbar - {11A69AE4-FBED-4832-A2BF-45AF82825583} - C:\WINDOWS\System32\dzrqtjhp.dll
O23 - Service: DomainService - - C:\WINDOWS\System32\ctxxxhdj.exe
ezere írt hibát. mivel lehetne leszedni ezeket? nyomtam "fix checked"-et de semmi. vagy a hijackthis nem tudja eltávolítani?
pedig van fent outpost, avast is. lefuttattam a-squared. meg is találta ezeket, le is töröltem de semmi:(
milyen progival próbálkozzak még?