abban nagyon igazad van,hogy az embernek - többek között - joga van rosszul (is) dönteni,de hidd el nem véletlenül van ez a nagy ellenállás,hiszen túl sok fiatal szokik rá,közép és kelet európában sajnos még mindig divat a dohányzás és egyszerűen nem értik meg hogy ez nekik káros.abban is igazad van hogy nem lehet minden veszélyes dolgot kizárni az életünkből,de azt aminek semmi értelme igenis ki kéne,mert hiszem és tudom(4 évig cigiztem) hogy a dohánynak semmi olyan "jó" hatása nincsen amit hozzá tulajdonítanak,értem ezalatt a megnyugtat,fogyaszt,stb dolgokat.ok,nem mondom hogy semmi sem igaz ebből,de ahhoz képest hogy mennyire káros,ezek elenyészőek,ráadásul a gond az hogy ezek kb 90%-ban pszichikailag "léteznek",tehát bemeséli magának az ember,hogy igenis nyugtat,stb.ráadásul a legfőbb "bűne" a ciginek a függősség,nem tudok érdemben nyilatkozni róla(még jó hogy) de úgy tudom tényleg nehezebb vele leállni mint a droggal(nekem sikerült,hehe)
ráadásul nemrég készült eé egy vizsgálat,ami kimutatta,hogy semmi különbség a között ha valaki napi 2 szálat,vagy egy dobozt szív el,mindkettő ugyanolyan káros,szal csak lassan a cigivel gyerekek!