fade2back... heh nem tudom mit tartassz hülyeségnek a linkben... nah igen, mintha nehéz lett volna kiszúrni a 7300gt-t a teszten (csak éppen nem volt SLI-ben, de mind1), de egymaga 19fps-t húz ki a 7900gt 75fps-ével szemben, gondolod hogy így símán SLI-vel meg 4-5 szörösödik az ereje? Ne beszéljünk butaságokat már...
de ok, legyen, erősebben utánnanéztem mivel tényleg érdekesnek találtam a dolgot az oldalon amit linkeltél, és mostmár biztosan mondhatom hogy szemfényvesztés.
Egy bizonyos esetben van esetleg így mégpedig, ha OC-zed (esetleg + voltmod-olod), és gyengusabb a procid, na és még ddr3-as modellre lesz szükséged amit baromi nehéz találnod és lényegesen drágább, ha ddr2-es modellt szerzel akkor eleve felejthetsz minden édes állmot, viszont ezek a modellek vannak álltalában elterjedve a kereskedésekben (maga a gyártó még nem garancia). Ahhogy néztem 2 ddr3 7300gt lehet, hogy drágbban is jönne ki mint 1 7900gt (de tegyük fel, hogy tudsz olcsóbban szerezni) és ekkor még nem beszéltünk arról, hogy a SLI-s alaplapot is plusz-ba kell fizetni + az izmos hûtést az OC és a voltmod miatt. A gyengébb proci azért játszik szerepet, mert abban az esetben a 7900gt erősen limitálva húzódozik, holott a (2) 7300gt gond nélkül megél, szóval ebben a helyzetben eleve ki se tudja fejteni a kapacitását.
Ha valakinek a plusz rizikó és a plusz költségek után is megéri próbálkozni ezzel a kombinációval akkor csak hajrá. Részemről akkor is okosabbnak jön le (ha már van egy elképzelt budget-unk) egy új proci (amit ugye, máshol is tudsz kamatoztatni nem csak 3d-ben, és szeretni fogja a köv kártyádat is) és 1 új erős kártya.